Minimalni Offtopic
Jedno obaveshtenje, poshto verovatno ce jos neko pogledati ovu temu, a stavicu u jos par tema.... NE KUPUJTE NIKAD NIKAD NIKAD DR Zice za el. gitaru. Koshtale su me oko 2 sata nerviranja i ko zna koliko dana zivota. Dakle na gitari koju sam uzeo sam dobio elixir zice, ali je jedna od njih od stajanja bila malo ostecena, pa sam resio da kao i svaki put kad uzmem gitaru novu, da zamenim zice....I onda shta se desilo...Dobio sam uz gitaru na poklon DR zice koje su oko 600kinti u radnji...Stavio lepo zice sve po PS-u na gitaru i gle, nishta ne kotira kako treba. Ok, reko', moguce da su drugacije zice i ono nije nikakav problem setupovati intonaciju...KAD ONO NE MOZE! Dakle nove zice izvadjene iz pakovanja i odmah stavljene na gitaru, ne kotiraju, prave cudne fret buzzove i kojekakva sranya. Znaci neverovatno. Ja sam naravno pomislio da nije neshto do gitare pa sam bio u fazonu, ma je*em ti sve, nova gitara pa zayebava i posle dve tri pljuge, reko' ajde da proverim na netu shta kazu za DR zice kad u jednom postu neki lik kaze da ih ne koristi jer ne moze da istonira gitaru sa njima. Sva sreca imao sam jos jedan komplet vernog Ernie Ball-a i u 4.15 ujutru krenuh na posao...Stavio zice i sa Ernie Ball's nema nikakvog fret buzz-a (osim na jednom pragu koji je takav fabricki, a koji cu srediti sledece nedelje), kotira perfektno i sve je ok.
PROKLETE BILE DR zice. Ko ih kupi bacio je pare.