Nemanja u zemlji telekastera part 3 XD

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

johnny_b_good

Re: Nemanja u zemlji telekastera part 3 XD

Post by johnny_b_good » 18 Nov 2009, 00:13

nemanjavelimirovic wrote:Pa Guv'nore, znas da ja najvishe volim maple, ali ovo je neverovatno koliko se ne cuje da nije maple ;D

SAMPLOVI
Elem, evo ih i samplovi kroz ORANGE na GR4:
KLIN - NECK MAGNET kroz sve tri pozicije na svitchu
http://www.box.net/shared/nmojot9m31
KLIN Srednja pozicija takodje sve tri pozicije
http://www.box.net/shared/7dc9sc0amz
KLIN Bridge magnet,sve tri pozicije
http://www.box.net/shared/gd3ogpyfu4

Drajv kroz Twin Reverb i TS9
http://www.box.net/shared/tt60x6jop3
Brale IZUVA zvuk :bow: :bow: :bow:

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 18 Nov 2009, 00:15

sirac-šunka wrote:Triput ura za Nemanjino stado taladi! :bravo: :metal: ^^
muuu muuu muuu :rlol:

Enterprise

Post by Enterprise » 18 Nov 2009, 00:22

Svaka cast mate,gitara zvuci ko zmaj..... :D :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2009, 01:04

Brodski Dnevnik no1....

Skapirah kako da namestim preamp...dakle meni najbolje da se lepo ceo ekvilajzer iskljuci i da se aktiva koristi samo za boost ili out of phase bez bojenja tona jer je i izvorni ton dovoljno dobar, dakle sve na off i cao, a opet dobija boost i te kakav... :D a ostaje karakter na sve tri pozicije...Covece ovo je revolucija... :lol: 8) tri telekastera u jednom...
:ziveli:

istiqrac

Post by istiqrac » 18 Nov 2009, 02:03

Au jbt kakav zmaj od gitare, nemam reci... :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2009, 04:52

Minimalni Offtopic

Jedno obaveshtenje, poshto verovatno ce jos neko pogledati ovu temu, a stavicu u jos par tema.... NE KUPUJTE NIKAD NIKAD NIKAD DR Zice za el. gitaru. Koshtale su me oko 2 sata nerviranja i ko zna koliko dana zivota. Dakle na gitari koju sam uzeo sam dobio elixir zice, ali je jedna od njih od stajanja bila malo ostecena, pa sam resio da kao i svaki put kad uzmem gitaru novu, da zamenim zice....I onda shta se desilo...Dobio sam uz gitaru na poklon DR zice koje su oko 600kinti u radnji...Stavio lepo zice sve po PS-u na gitaru i gle, nishta ne kotira kako treba. Ok, reko', moguce da su drugacije zice i ono nije nikakav problem setupovati intonaciju...KAD ONO NE MOZE! Dakle nove zice izvadjene iz pakovanja i odmah stavljene na gitaru, ne kotiraju, prave cudne fret buzzove i kojekakva sranya. Znaci neverovatno. Ja sam naravno pomislio da nije neshto do gitare pa sam bio u fazonu, ma je*em ti sve, nova gitara pa zayebava i posle dve tri pljuge, reko' ajde da proverim na netu shta kazu za DR zice kad u jednom postu neki lik kaze da ih ne koristi jer ne moze da istonira gitaru sa njima. Sva sreca imao sam jos jedan komplet vernog Ernie Ball-a i u 4.15 ujutru krenuh na posao...Stavio zice i sa Ernie Ball's nema nikakvog fret buzz-a (osim na jednom pragu koji je takav fabricki, a koji cu srediti sledece nedelje), kotira perfektno i sve je ok. PROKLETE BILE DR zice. Ko ih kupi bacio je pare. :(

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Nov 2009, 07:21

Cestitke na kupljenom teletu...

(opet tele :( )

Zezam se, nek te lepo sluzi :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Nov 2009, 09:25

nemanjavelimirovic wrote:Minimalni Offtopic

Jedno obaveshtenje, poshto verovatno ce jos neko pogledati ovu temu, a stavicu u jos par tema.... NE KUPUJTE NIKAD NIKAD NIKAD DR Zice za el. gitaru. Koshtale su me oko 2 sata nerviranja i ko zna koliko dana zivota. Dakle na gitari koju sam uzeo sam dobio elixir zice, ali je jedna od njih od stajanja bila malo ostecena, pa sam resio da kao i svaki put kad uzmem gitaru novu, da zamenim zice....I onda shta se desilo...Dobio sam uz gitaru na poklon DR zice koje su oko 600kinti u radnji...Stavio lepo zice sve po PS-u na gitaru i gle, nishta ne kotira kako treba. Ok, reko', moguce da su drugacije zice i ono nije nikakav problem setupovati intonaciju...KAD ONO NE MOZE! Dakle nove zice izvadjene iz pakovanja i odmah stavljene na gitaru, ne kotiraju, prave cudne fret buzzove i kojekakva sranya. Znaci neverovatno. Ja sam naravno pomislio da nije neshto do gitare pa sam bio u fazonu, ma je*em ti sve, nova gitara pa zayebava i posle dve tri pljuge, reko' ajde da proverim na netu shta kazu za DR zice kad u jednom postu neki lik kaze da ih ne koristi jer ne moze da istonira gitaru sa njima. Sva sreca imao sam jos jedan komplet vernog Ernie Ball-a i u 4.15 ujutru krenuh na posao...Stavio zice i sa Ernie Ball's nema nikakvog fret buzz-a (osim na jednom pragu koji je takav fabricki, a koji cu srediti sledece nedelje), kotira perfektno i sve je ok. PROKLETE BILE DR zice. Ko ih kupi bacio je pare. :(
Prvo - cestitke! Mada se cuje da je onaj Fendjer mnogo ozbiljnija djitra. :P :ziveli:
A zice, pa jbg, malo drugojacija tenzija - novi setup. :)

Mafi

Post by Mafi » 18 Nov 2009, 10:51

Mocan zvuk neck singla!!!

Cestitam na gitari!!!

Stanko

Post by Stanko » 18 Nov 2009, 11:55

Skupljas telad pa to ti je :) samo napred :D na cleanu stvarno odlicno zvuci, mada mi se drajv ne svidja, mada kapiram da je nisi zbog toga kupovao :D :ziveli:
u zdravlje nek te sluzi :) :) :metal:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2009, 12:44

Hvala svima!! Evo i sa pojacala (RANDALL) uzivo, stim da je opet pojacalo tu gde stoji a mikrofon na 3 mtra od njega (znam, lenj sam).... :mrgreen: :ziveli:

klin
http://www.box.net/shared/g2kopydj2o
drajv
http://www.box.net/shared/mtstndue7k

Bozha

Post by Bozha » 18 Nov 2009, 13:22

O da, predivna djitra! Pretpostavljam da je iz stanovite novosadske radnje, ista ona koju sam pre jedno mesec-dva probao i emotivno se vezao. Al nisam ja kupovao nego mali bata, a on nije hteo da slusa nego je uzeo strata, Blejda naravno... U svakom slucaju, budi dobar prema njoj! :D

Critical
PedoBear

Post by Critical » 18 Nov 2009, 13:30

covek ajde kupi i meni jednog telekastera, mislim kad te krenulo vec :mrgreen:

Cestitam na kupovini :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2009, 14:39

Bozha wrote:O da, predivna djitra! Pretpostavljam da je iz stanovite novosadske radnje, ista ona koju sam pre jedno mesec-dva probao i emotivno se vezao. Al nisam ja kupovao nego mali bata, a on nije hteo da slusa nego je uzeo strata, Blejda naravno... U svakom slucaju, budi dobar prema njoj! :D
Hehhe, pa da to je taj komad!

Thnax, cuvacu je :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2009, 14:43

Critical wrote:covek ajde kupi i meni jednog telekastera, mislim kad te krenulo vec :mrgreen:

Cestitam na kupovini :)
Pazi, da sam neki lovaran, nikakav problem nebi bio :ziveli:

Ma pazi, provalio sam da se pre vezujem za gitare koje sam izabrao tj. koje sam posle dugotrajnog isprobavanja kupio nove jer drugacije je kad imash neke pare pa odesh i kupish sebi po izboru instrument nego kad vidish neshto lepo na oglasima pa onda uzmesh, a za neo vreme skontash da to nije bash to...Shto se tice zvuka single telecastera, ovaj blade zavrsava pricu na svim poljima i vintage i modern jer ima preamp i fakticki tri razlicite boje tona...shto je meni samo plus, e sad baterija jedna manje vishe ...nisu skupe a kontam da u gitarama traju dugo...Mada radi on i bez iste na poziciji gde je iskljucen preamp i to radi kao pravi telac, a na pozicijama 1 i 3 ima onako vishe moderniji zvuk i daje malko vishe outputa (tako sam namestio), stim da je pozicija 1 ono ultra moderna za veci gain (koliko single agnet moze da podnese) a pozicija 3 je onako chickenpicking trip dakle za neki craham coxon fazon (kao 52-jka)... :ziveli:

Post Reply