sto bi moji seljani iz mog grada rekli mnogoo brza gitara

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Carecccira wrote:"Gledaš, je li, moga konja, Gospodaru stari?"
jeste,ja bi voleo da je tako da idem da kupim odmah neku djitru,ali brate opet nema modela ispod 200e,mislim da ima js1 js2,sto ti opet svede na budzet gitaru,jer ti do 300 (realne cene nista mnogoo bolje ne moze da dobijes) jer to jos nije srednja klasa,mada ovaj js30rr je odlicna,po meni ,ali to je nekih 250 e,sto ovaj decko nema.mozda mu naleti nesto u oglasima ,ali opet pitanje kakva ce to gitara da budenikolic025 wrote:Odi na mitrosov sajt,tamo imas sve cene,pa jos plus na taj popust sto pise ide 20% dole,tako da cena dodje na americku sto je i realno...
Pozz
e u potpunosti se slazem sa tobom,nego ono sto sam ja rekao su malo iskusniji gitarosi,pa zbog toga. ISTINA JE DA VOLIM BC RICH,ali nikada nisam chuo kk-a,ne znam da li da gubim vreme uopsteCortex wrote:Ok, ako gitara izgleda kao da je za metal, ima rogove i slichna sranja, i nekako odaje vizuelni utisak nevidjene masti kad se ukljuchi u pojachalo, to znachi da je to zaista i tako?
Sve te low budget gitarice su pravljene, namenski, BASH za klince koji bi odmah, za jako male pare, imajuci u vidu samo izgled i izgledom navodnu predestiniranost gitare za odredjeni zvuk, da odmah prashe Kerry King riffove.
Never gonna happen. S druge strane Pacifica je zaokruzhen instrument, ima hum u bridge-u(o kakvom to metalu prichamo koji koristi hum bilo gde drugde, medjupozicije mozhda?!), jeste to gitara svetlijeg zvuka, ali verujte, mozhe da radi i metal. Za te pare to je sjajna gitara.
Jbt kolko se trudim ovde, samo zato shto se zaista radi o malim parama i jer ce potencijalni elektrichni gitarosh upasti u demotivisanost i rezigniranost bilo kojim instrumentom koji ima da se kupi za te pare. Jebeno uzmui Pacificu i posle nam kupi pica za 50e, i to ce biti 200e sve ukupnoa ni za 200 nema bolje gitare, ni za 250!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest