Apollo gitare su super za te novce,ali ako covek ima budzet od 350e,bzvz je da uzima gitaru od dvadesetak hiljada.Sto se tice promene magneta,bolje ce se cuti epi sa novim magnetima nego apollo.Po meni je bolje uzeti epiphona,svirati ga pa kad se skupe pare za magnete uzmes kakve volis.Sto se tice tog epi sg,iz licnog iskustva mogu da kazem da je dobra gitara,lepo odradjena,dosta kvalitetno.Dobro drzi stim,svirljiva,upotrebljiva za razne muzicke zanrove od bluza,roka,panka do metala.Fabricki magneti su po meni ok.Finish cherry,veoma lep.Sto se tice mana:kod epiphona postoji problem sa prekidacem za magnete,zna da bude klimav.Ja sam ga bas njakao,silovao i jos uvek je ceo,ako ustreba nov to je investicija od 1500-2000.Sledeca stvar,teska glava pa vuce na dole,tj. nije bas najbolje izbalansiran,ali koliko znam to je zajednicko za SG gitare(lepljen vrat,tanko telo i dobar pristup pragovima imaju svoju cenu

).Sve u svemu,po mom misljenju super gitara,narocito za te pare.Epiphone LP sam takodje probao i on mi se svideo,a za 350e ga polovnog mozes komotno naci.
Pozdrav!

!