Hvala za lepo srocen odgovor...mislim_stvarno wrote:I mene vec dugo vremena svrbi to za sedmu zicu,ne znam sta da radim sa ovih sest, ali jbg zelim jos jednu
... Skroz je to kul, kome nije zajeban taj vrat i ne smeta mu ta sedma zica, imas spusten stim za rifove, a normalan e za neko soliranje. Ja sam do sada svirao apex2, rg1527 i ovaj demian elite (valjda). I ono, najvise mi se svideo apex2.
Ovaj schecter sam probao na roland cubu, i lik mi stavio rectifier ili neku slicnu simulaciju, a mene mrzelo da menjam, to + EMG, dobije se mnogo sitno zrno za crunch (tj sitnije nego sto mi se svidja). Emg cesto i na muzici koju slusam prepoznam, tacno cujes negde gde se javi to sitnije zrno (a mozda ja to tripujem). Toncina jeste
, muda ko kuca, ali mozda bi na nekom dobrom pojacalu (neki dobar marshall) bilo znacajno bolje... Vrat je do jaja skroz, profil malo mesnatiji, ali mi se ne svidja skala, 26.5" velika tenzija sa rekao bih 10kama.
Najavljuju neke jeftinije modele 7ica (350e) da ce im stici, ali to uvek najavljuju.
Jos samo da probam RG7321 i S7420 pa da razmisljam o menjanju