Zašto nigde nema da se kupi pedalboard ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zašto nigde nema da se kupi pedalboard ?
Ufff, jbt, ovo je extra, ovaj Artec je bas jeftin, vise ti se ne isplati ni da sam pravis pedalboard. 

Nesto mi se cini da je ovo bez napajanja, kablova i ostalih stvari, cista daska i AL kUfer... jesam li u pravu?
Moguce, kad malo bolje pogledas pise samo:

Solid aluminium case
2 locks, rubber foam padding
Suitable for ARTEC pedal board

Mislim da nije cak ni daska ukljucena nego samo kofer.
tako je...samo kofer...daska ide posebno i mislim da je nesto oko 1000 dindži...Jack Nape wrote:Mislim da nije cak ni daska ukljucena nego samo kofer.
E pa, onda je ovo skupo...xspaceman wrote:tako je...samo kofer...daska ide posebno i mislim da je nesto oko 1000 dindži...Jack Nape wrote:Mislim da nije cak ni daska ukljucena nego samo kofer.

http://stringer.co.rs/prodajni-program/ ... word=artecdoyle777 wrote:E pa, onda je ovo skupo...xspaceman wrote:tako je...samo kofer...daska ide posebno i mislim da je nesto oko 1000 dindži...Jack Nape wrote:Mislim da nije cak ni daska ukljucena nego samo kofer.
ipak je malko skuplji od 1000!

OMG xd
Ok, povlacim rec
Ok, povlacim rec
mislim da se i dalje najvise isplati praviti. takodje, ne vidim zasto je kofer neophodan u nasim uslovima, nije bash da bilo ko ovde ide avionom na turneje. uglavnom su kola i gradski prevoz u pitanju. postavljena torba i malo paznje su dovoljni.
Pa dobro, nije preko potreban, ali valja ga imati... Neko je uzimao kutiju za alat kao kofer, mislim da je tako najbolje.andrej] wrote:mislim da se i dalje najvise isplati praviti. takodje, ne vidim zasto je kofer neophodan u nasim uslovima, nije bash da bilo ko ovde ide avionom na turneje. uglavnom su kola i gradski prevoz u pitanju. postavljena torba i malo paznje su dovoljni.

Pedalboard deluje zanimljivo, oko 5500 kod Marica, nikad nisam cuo za proizvodjaca
Deluje pristojno. Taman toliki bi mi trebao. Kad si ga video?
na Marićevom sajtu stoji cena koja je ispod 5000din...
theTrooper wrote:
Pedalboard deluje zanimljivo, oko 5500 kod Marica, nikad nisam cuo za proizvodjaca
Jel video ovo neko u zivo? Meni izgleda tako socijalno, da nemam reci....

Samo da vam kažem što se tiče Artec-ovog pedalboarda, danas sam bio u radnji u centru NS-a, i situacija je sledeća:
- SAMO DASKA sa dve ručke košta 1800 ili 1900 rsd, nisam siguran
- SAMO KOFER košta 6800 rsd, i to je sve BEZ NAPAJANJA, koje se kao brick posebno prodaje.
Iskreno, ne znam koja mi je od ove dve stavke veće ludilo.

- SAMO DASKA sa dve ručke košta 1800 ili 1900 rsd, nisam siguran
- SAMO KOFER košta 6800 rsd, i to je sve BEZ NAPAJANJA, koje se kao brick posebno prodaje.
Iskreno, ne znam koja mi je od ove dve stavke veće ludilo.