vasa misljenja mene interesuju?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: vasa misljenja mene interesuju?
heheheh, da, imas pravo...
na kraju, bar bi bio originalan naslov teme... ŠKK.. vi cete meni uzmi ovo - uzmi ono... necu bre...
[/off]
na kraju, bar bi bio originalan naslov teme... ŠKK.. vi cete meni uzmi ovo - uzmi ono... necu bre...
[/off]
- Dersu Uzala
Sto baksuzirate vas dvojica, covek se lepo zahvalio svima vise puta
. A i postavio je siroke smernice, tako da je ok dobiti raznorazne teorije. Nije rekao e bas ova gitara ovaj model vs ona gitara onaj model, a neko sad krenuo o kastm farbi da ne kazem pejntdzobu.
A omladina nek izabere na sta prvo naleti a da zagreje dusu. Jednog dana se to zameni, nista ne smeta. Biti napaljen na gitaru koju imas trenutno je pozitivna pojava. Melem za dusu. Prodje, kao i svaka napala tog tipa, pa se zameni drugom.

A omladina nek izabere na sta prvo naleti a da zagreje dusu. Jednog dana se to zameni, nista ne smeta. Biti napaljen na gitaru koju imas trenutno je pozitivna pojava. Melem za dusu. Prodje, kao i svaka napala tog tipa, pa se zameni drugom.

- Dersu Uzala
Mesto sto se plazis, jes' pogledo one videoje sto sam postavio, kapodastere didjitale , pitch zajebancije.

To je taj potrošački mentalitet na zapaduDersu Uzala wrote:....Biti napaljen na gitaru koju imas trenutno je pozitivna pojava. Melem za dusu. Prodje, kao i svaka napala tog tipa, pa se zameni drugom.

- Dersu Uzala
Not really. Gitara je samo orudje za rad, pravljenje kinte. Ili za hobi. Ali orudje. Ako je to zapadni potrosacki mentalitet, onda je ona fora, 'gitara za ceo zivot' tipicna balkanska mitomanija. Jer nam se ne moze. Da mozes da menjas gitare ko carape (neki doduse i mogu to da si priuste) ne bi ih idealizovao kao sto cenim ne idealizujes ni neki konkretan par carapa. Ili gatja. Koznih.
Znam Dersu, zezam se ja malo.Gode promene svakako,a ovde ih nema od nezavisnosti 

e sad nije da me ne interesuju vasa misljenja,nego ne posecujem forum svaki dan posto se cimam oko maturskog -.-
itekako me interesuju
mislim poenta ove teme jeste da bi video sta vi mislite i da bi mi dali neke preporuke.
A sto se tice ono misljenja da je gitara orudje jeste,mislim to je samo orudje za kreativni izrazaj.Mada ja npr. imam jednu akustaru nije neki kvalitet ali mi je mnogo draga,cale je kupio na rasprodaji nekoj e nju nebi menjao ni za sta.xD

itekako me interesuju

A sto se tice ono misljenja da je gitara orudje jeste,mislim to je samo orudje za kreativni izrazaj.Mada ja npr. imam jednu akustaru nije neki kvalitet ali mi je mnogo draga,cale je kupio na rasprodaji nekoj e nju nebi menjao ni za sta.xD

da jos jedan od razloga sto sam pokrenuo temu prvi put sam se zajebo kad sam uzeo nekog tensona strata,jer nisam teo nikog da slusam,sada zelim da uzmem nes sto moze to pack a punch xD.Reko sam da mi se svidja Olivin zvuk pa sam zato zeleo nes slicno
a charavel i jacksoni su njegove gitare pa sam ja teo da vidim da li ima nes sto bi vi preporucili sem ove 2 marke koje smatrate dobrim 

- mislim_stvarno
ma, opusteno covece, mi se malo zahebavamo...
Vecina ljudi se ponasa onako kako sam napisao u proslom postu, malo njih poslusa sta mu neko preko foruma napise. Ako poslusas i budes zadovoljan, do jaja, ako odlucis da uzmes nesto drugo sto ti se vise dopada, i opet budes zadovoljan, opet do jaja. Niko ovde nema nista od toga sto ces nas poslusati. Ovo sto smo ti napisali su neka nasa misljenja, ali to ne mora tebi da odgovara...
Prosetaj se po radnjama, isprobaj sve sto ti se svidja na oko i sto ti ulazi u budzet (ne mora da ti se svidja izgled), i onda ako imas neke nedoumice, dodjes i pitas...
naravno, ako uzimas polovno, mozes da prodjes jeftinije, ali moras da proveris u kakvom je stanju gitara...

Prosetaj se po radnjama, isprobaj sve sto ti se svidja na oko i sto ti ulazi u budzet (ne mora da ti se svidja izgled), i onda ako imas neke nedoumice, dodjes i pitas...
naravno, ako uzimas polovno, mozes da prodjes jeftinije, ali moras da proveris u kakvom je stanju gitara...

eee da nisam vam napisao na kraju sta sam uzeo.Na kraju je pala odluka i uzet je Ibanez RG350EXBK.I da vam kazem jako sam zadovoljan sa njom.
P.S.Gitaru sam uzeo polovnu ne novu ali je ocuvana ko da je nova
I hvala opet svima na savetima i na sugestijama

P.S.Gitaru sam uzeo polovnu ne novu ali je ocuvana ko da je nova

I hvala opet svima na savetima i na sugestijama

i opet ja reko aj da ne otvaram novu temu
ovako ja sam svoje muzicke ptrebe trenutno zadovoljio.Imam jednog sestrica svira gitaru akustaru godinu i po i sad zeli da uzme prvu elektricnu.
Ovako ono sto bi on zeleo da svira jeste neki grunge,rock...
NJemu je budzet oko 25000 pa ono nznm sta da mu preporucim kad smo bili u music media centru svirao je telecastera ovog http://www.musiccentar.com/i-3210/caree ... cna-gitara i reko mu se svidja ali da ce jos da gleda
pa sad sta da mu preporucim mozda squier clasic vibe ili neku kopiju jaguara
sve u svemu ne mora da bude kopija fendera nego mi to palo na pamet
P.S. Pojacalo koje ce da uzme je roland cube 20 x ili 30 x posto su na popustu pa je razlika neki 6 'iljada
fala unapred

ovako ja sam svoje muzicke ptrebe trenutno zadovoljio.Imam jednog sestrica svira gitaru akustaru godinu i po i sad zeli da uzme prvu elektricnu.
Ovako ono sto bi on zeleo da svira jeste neki grunge,rock...
NJemu je budzet oko 25000 pa ono nznm sta da mu preporucim kad smo bili u music media centru svirao je telecastera ovog http://www.musiccentar.com/i-3210/caree ... cna-gitara i reko mu se svidja ali da ce jos da gleda
pa sad sta da mu preporucim mozda squier clasic vibe ili neku kopiju jaguara
sve u svemu ne mora da bude kopija fendera nego mi to palo na pamet
P.S. Pojacalo koje ce da uzme je roland cube 20 x ili 30 x posto su na popustu pa je razlika neki 6 'iljada
fala unapred
-
Jamesdine dobro znas da su ti Kariri vesla, da se u oglasima prodaju za po 50 eura. Klasik vajb je 32573298x bolji instrument, i, iz proverenih izvora znam da je skoro jedini od skvajera u Mitrosu, i uopste budzet gitara, koje vrede da se kupe. To be honest, on se sa trenutnom cenom od 27 hiljada gubi u moru Dzeksona, Ibanez Gija, Pacifika (sto bi bio moj izbor, recimo, samo treba sedeti nekoliko sati i izabrati najbolju), Iespijeva, Sektera, Hamera, Pivija, Epifona, itd, ali svakako vredi pogledati ga.
Paganini kad je pronasao Stradivarija koji mu odgovara to je bio instrument koji nije menjao, dakle to je to B)Dersu Uzala wrote:Not really. Gitara je samo orudje za rad, pravljenje kinte. Ili za hobi. Ali orudje. Ako je to zapadni potrosacki mentalitet, onda je ona fora, 'gitara za ceo zivot' tipicna balkanska mitomanija. Jer nam se ne moze. Da mozes da menjas gitare ko carape (neki doduse i mogu to da si priuste) ne bi ih idealizovao kao sto cenim ne idealizujes ni neki konkretan par carapa. Ili gatja. Koznih.
Doduse, ruku na srce, budimo iskreni... u to vreme reeeeetko ko je pravio instrumente.. ili barem instrumente visoke klase.. nije bilo k'o danas, hiljadu i osamsto razlicitih izvedbi jednog istog modela.. promene boju na pikgardu i odma je to novi model.. ako cemo iskreno, Paganini je bio u boljoj poziciji pri izboru... Stradivari, Amati ili neko treci...Solomoon wrote:Paganini kad je pronasao Stradivarija koji mu odgovara to je bio instrument koji nije menjao, dakle to je to B)