Mickey93 wrote:On ima Tensona Stratocastera kojeg je otvorio i pokidao svu elektroniku pa sam ja morao da mu pozajmim istu tu gitaru (posto je i ja imam) i sad kao planira da kupi nekog epiphone-a lp. Isli smo juce da gledamo gitare i vidi on Ibaneza RG-350 i lik mu kaze kako nema bolje gitare od toga, i posle toga odemo do druge radnje vidi taj LP i kaze mi kao ti si se zajebo sto si kupi Omen 6 Extreme kao krs je.
Osecam da on ima dugu kosu, i zeli, kada poraste, da svira u Sonata Artic-i, jer ima visak kreativnosti, pa nebi da svira klasican HM, a opet, prefinjeno ovu za black metal!
Takodje, verovatno na probama ostale clanove gleda ispod oka cekajuci da neko pogresi, pa da pocne da mu kenja i uvek smara o tome kako bend (jos uvek) nije spreman da izadje na svoju prvu svirku (i ako bend probava 10 pesama vec godinu dana) jer basista stalno u mesto F# odsvira G u onom "bridzu", a to sve zbog toga jer je "neozbiljan i boli ga uvo za bend, radije juri zeMske".
Salu nastranu... Gitara ti je super, i bez blama mozes da sviras na njoj u bilo kom bendu i u bilo kakvom prostoru. U principu, to je instrument srednje klase sto ga cini idealnom sasijom za budzenje i dodatnim poboljsavanjem performansi i tona. U principu, dok ne dobijes na lotou ili ne postanes profesionani gitarista (ili ti ne proradi G.A.S.

), ova gitara ce te bez problema sluziti!