Schecter Omen Extreme-6 FR pala u razmatranje :)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Stanko

Re: Schecter Omen Extreme-6 FR pala u razmatranje :)

Post by Stanko » 05 Jun 2011, 11:12

Mickey93 wrote:Moze pitanje jedno mozda je off topic. Kupio sam i ja gorepomenutu gitaru pre 2 nedelje meni je odlicna ali moj ''pametni'' drugar kaze da je krs i sad mi je nabija na nos da je gitara sranje. Da li je to tacno ili ne? Meni je gitara mnogo bolja od ostalih za tu cenu al aj da cujem vas :)
Image

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 05 Jun 2011, 11:23

Mickey93 wrote:Moze pitanje jedno mozda je off topic. Kupio sam i ja gorepomenutu gitaru pre 2 nedelje meni je odlicna ali moj ''pametni'' drugar kaze da je krs i sad mi je nabija na nos da je gitara sranje. Da li je to tacno ili ne? Meni je gitara mnogo bolja od ostalih za tu cenu al aj da cujem vas :)
Taj tvoj prijatelj ili je bezobrazan iz nehata, ili ti nije prijatelj.

Ako je ta gitara dobra za tebe, ili "mnogo bolja od ostalih za slichnu cenu", i vuche te da je svirash, volish je, napredujesh na njoj i za tvoje uho ona nema nedostatke...pa shta taj ima da kenja tu.
KAko ti se uho bude formiralo i kako budesh otkrivao nijanse u zvuku, mozhda i sam zakljuchish da ti ta gitara vishe zvuchno ne pasuje. Medjutim mozhda i ne, jer bitnija je umeshnost izrazhavanja na instrumentu od toga na kakvom se instrumentu izrazish. Neki ne stignu da misle o opremi od kolichine ideja npr.

Ja lichno mislim da su Schecter gitare bolje od npr Ibanez-a u slichnom cenovnom rangu. Osetno bolje. :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 05 Jun 2011, 11:25

:lol:

sta taj tvoj drug ima? neki ibanez gio siguran sam... :lol:

Solomoon

Post by Solomoon » 05 Jun 2011, 11:29

samo mu pokazi ovu sliku :D
Image

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 05 Jun 2011, 11:56

Cortex wrote:Ja lichno mislim da su Schecter gitare bolje od npr Ibanez-a u slichnom cenovnom rangu. Osetno bolje. :ziveli:
Iako sam iz Ibanez klana, potpuno se slažem sa ovim. :)

Mickey93

Post by Mickey93 » 05 Jun 2011, 12:18

mislim_stvarno wrote:

sta taj tvoj drug ima? neki ibanez gio siguran sam... :lol:

On ima Tensona Stratocastera kojeg je otvorio i pokidao svu elektroniku pa sam ja morao da mu pozajmim istu tu gitaru (posto je i ja imam) i sad kao planira da kupi nekog epiphone-a lp. Isli smo juce da gledamo gitare i vidi on Ibaneza RG-350 i lik mu kaze kako nema bolje gitare od toga, i posle toga odemo do druge radnje vidi taj LP i kaze mi kao ti si se zajebo sto si kupi Omen 6 Extreme kao krs je.

Margos

Post by Margos » 05 Jun 2011, 12:24

Cestitke :ziveli: Boja je super 8)

Blingo

Post by Blingo » 05 Jun 2011, 14:00

Mickey93 wrote:On ima Tensona Stratocastera kojeg je otvorio i pokidao svu elektroniku pa sam ja morao da mu pozajmim istu tu gitaru (posto je i ja imam) i sad kao planira da kupi nekog epiphone-a lp. Isli smo juce da gledamo gitare i vidi on Ibaneza RG-350 i lik mu kaze kako nema bolje gitare od toga, i posle toga odemo do druge radnje vidi taj LP i kaze mi kao ti si se zajebo sto si kupi Omen 6 Extreme kao krs je.

Osecam da on ima dugu kosu, i zeli, kada poraste, da svira u Sonata Artic-i, jer ima visak kreativnosti, pa nebi da svira klasican HM, a opet, prefinjeno ovu za black metal! :XD:
Takodje, verovatno na probama ostale clanove gleda ispod oka cekajuci da neko pogresi, pa da pocne da mu kenja i uvek smara o tome kako bend (jos uvek) nije spreman da izadje na svoju prvu svirku (i ako bend probava 10 pesama vec godinu dana) jer basista stalno u mesto F# odsvira G u onom "bridzu", a to sve zbog toga jer je "neozbiljan i boli ga uvo za bend, radije juri zeMske".

Salu nastranu... Gitara ti je super, i bez blama mozes da sviras na njoj u bilo kom bendu i u bilo kakvom prostoru. U principu, to je instrument srednje klase sto ga cini idealnom sasijom za budzenje i dodatnim poboljsavanjem performansi i tona. U principu, dok ne dobijes na lotou ili ne postanes profesionani gitarista (ili ti ne proradi G.A.S. :lol: ), ova gitara ce te bez problema sluziti! :)

:ziveli:

ness

Post by ness » 05 Jun 2011, 15:37

Ma boli te qrac sta kaze tvoj "pametni" drug,gitaru si kupio za sebe,sam si je izabrao jer se tebi svidela !A njemu slobodno poruci da leci komplekse na nekom drugom !Btw,gitara ti je super,ja bi bio presrecan da je imam ! :ziveli:

Mickey93

Post by Mickey93 » 05 Jun 2011, 16:47

@blingo sve si pogodio osim toga da ima dugu kosu imao je. I njegov uzor je Slash. On je solo gitarista u bendu i zali se na preteske solo-e pa ja moram da ih skidam. xDDD Poslednje sto smo radili je Peace Sells od Megadeth-a naravno ja sam bio solo jer ga je mrzelo da izdvoji par sati za vezbu. Odosmo u off topic. Gitara je sjajna dosta dugo sam trazio gitaru (od februara) i kupio sam je skoro (18. maja). Samo sto sam kupio obican bez FR .

Blingo

Post by Blingo » 05 Jun 2011, 17:04

Mickey93 wrote:@blingo sve si pogodio osim toga da ima dugu kosu imao je. I njegov uzor je Slash. On je solo gitarista u bendu i zali se na preteske solo-e pa ja moram da ih skidam. xDDD Poslednje sto smo radili je Peace Sells od Megadeth-a naravno ja sam bio solo jer ga je mrzelo da izdvoji par sati za vezbu. Odosmo u off topic. Gitara je sjajna dosta dugo sam trazio gitaru (od februara) i kupio sam je skoro (18. maja). Samo sto sam kupio obican bez FR .
Ima jedna dzukacka fora za takve "ortake": "Gitara mi je sranje ali imam vecu kitu!" :XD:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 05 Jun 2011, 19:21

Blingo wrote:
Mickey93 wrote:@blingo sve si pogodio osim toga da ima dugu kosu imao je. I njegov uzor je Slash. On je solo gitarista u bendu i zali se na preteske solo-e pa ja moram da ih skidam. xDDD Poslednje sto smo radili je Peace Sells od Megadeth-a naravno ja sam bio solo jer ga je mrzelo da izdvoji par sati za vezbu. Odosmo u off topic. Gitara je sjajna dosta dugo sam trazio gitaru (od februara) i kupio sam je skoro (18. maja). Samo sto sam kupio obican bez FR .
Ima jedna dzukacka fora za takve "ortake": "Gitara mi je sranje ali imam vecu kitu!" :XD:
:lol: :bow:

Tenji

Post by Tenji » 07 Jun 2011, 16:21

Eee, pa imam i ja takvog drugara... :lol: A imam i takvu gitaru kao ti... Mali je svet... :bambi:

tomaesp

Post by tomaesp » 13 Jun 2011, 17:45

dobra je gitara...pogotovo njihovi modeli sa EMG 60/81...

Dimo

Post by Dimo » 13 Jun 2011, 22:08

Toj gitari apsolutno nista ne fali...Ovako...Taj drug verovatno nikada nije cuo za Schecter,i zato je i pljuje...Zna samo za Ibanez,Fender(za njega verovatno govori samo Stratokaster,posto za ostale modele,predpostavljam,ne zna),i mozda Gibson(takodje,samo Les Paul model)
-Pusti ga nek prica sta hoce,tebi ako se gitara svidja,sviraj je brate ne slusaj sta ti tu neki "nazovi" drugar prigovara...

Post Reply