Epiphone ILI Ibanez Gitarski Paket

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Solomoon

Re: Epiphone ILI Ibanez Gitarski Paket

Post by Solomoon » 06 Jul 2011, 22:45

Cortex wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/994 ... 2-V-Black/

Sluchajno kliknuh na link reko daj da vidim koliko pacifike koshtaju danas...jebote chitajte opis gitare, prvu rechenicu samo. Pa jebotebog treba biti retardiran pa da ovako neshto dozvolish na svom sajtu. Kako da iko shvati ozbiljnom tu firmu kad im se politika ophodjenja prema kupcima bijekcijom preslikava i na nivo pruzhanja informacija na sajtu...
ali naprotiv tom opisu, verovatno su najjaca firma u zemlji B)

Solomoon

Post by Solomoon » 06 Jul 2011, 22:46

zek wrote:
Solomoon wrote:.... lepo je Ford rekao 'najbolji auto je nov auto' :D
A koju gitaru je svirao taj Ford :?: :gitara1:
omg, nisi uvideo nikakvu paralelu na tom primeru? :P

zek

Post by zek » 07 Jul 2011, 10:08

Solomoon wrote:
zek wrote:
Solomoon wrote:.... lepo je Ford rekao 'najbolji auto je nov auto' :D
A koju gitaru je svirao taj Ford :?: :gitara1:
omg, nisi uvideo nikakvu paralelu na tom primeru? :P

.....što se pecaš...vi'š da je zezancija... 8) :cao:

Solomoon

Post by Solomoon » 07 Jul 2011, 10:45

zek wrote:
Solomoon wrote:
zek wrote: omg, nisi uvideo nikakvu paralelu na tom primeru? :P

.....što se pecaš...vi'š da je zezancija... 8) :cao:
ma znam, opusteno ;)

zek

Post by zek » 07 Jul 2011, 12:44

:ziveli: :gitara2:

MarkoX

Post by MarkoX » 07 Jul 2011, 14:29

Cortex wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/994 ... 2-V-Black/

Sluchajno kliknuh na link reko daj da vidim koliko pacifike koshtaju danas...jebote chitajte opis gitare, prvu rechenicu samo. Pa jebotebog treba biti retardiran pa da ovako neshto dozvolish na svom sajtu. Kako da iko shvati ozbiljnom tu firmu kad im se politika ophodjenja prema kupcima bijekcijom preslikava i na nivo pruzhanja informacija na sajtu...
Nije u tome stvar, nisu oni retardirani, nego postavljaju sto vise keyworda koji mogu da se traze u googlu, 5 puta Pacifica 112V, odlicna cena. najbolja gitara i tako to.

Fast beer-drinker

Post by Fast beer-drinker » 07 Jul 2011, 15:40

Hm... Ti setovi gitara su smece, djubre, i vesla. Kad probas par ozbiljnih gitara, shvatices kakvo je to smece. Sa njima mozes samo malo sviruckati po kuci, nista vise. Posto neces polovno, nemas puno izbora, al' da sam na tvom mjestu kupio bih samo gitaru i to polovnu, a za pojacalo bih cekao. Jer onda bar imas nesto sto mozes koristiti, a ovako ces imati puno toga, a nista ne valja. I to ces mijenjati poslije godinu dana. A dzaba si dao pare, ni za sta. Kad sam ja pocinjao svirati, sreca, odgovorili su me od tih setova.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 11 Jul 2011, 21:22

omladinac,prvi si postavio temu, postavio si 2 izbora,jeste greska sto ti neko iskusniji ovde daje 3 izbor. pa sa 250e na oglasima mozes da nadjes sta oces,ja da imam 250e u kesu i da mi treba gitara,pfff ,zenio bi se odmah xD
elem niko ti ne misli lose,to sto neces polovno,pa jbg,sta volis onaj miris iz radnje koji ce da traje mesec dana i gotovo? ili sto je prljava? za 10 jura svaku gitaru mozes da preporodis stos e tice kozmetike poliranje ,brisanje vrata limunovim uljem...
drugo ona dva pojacala 100w,pa de je taj bio za 100e sto ga prodaje kad mi najvise trebalo nego sam morao da dajem 350e za novo....
velike razlike izmedju s r a nj a i go-vne-ta ne postoji ako ces iskreno,ali ako si se bas resio da prsnes 25k na te gluposti ,kupi bar onu koja ti se najvise svidja ,lezi u ruci,koja najvise odgovara tvom muzickom stilu. kada sam uzimao svoju prvu gitaru rekao ocu tu i tu,poslao kevu i caleta u bg da je kupe i to je to... ali jbg,kada sam shvatio koliko me gitara muci,vrat,oblik,zvuk,pa i sam izgled gitare,molio sam dan kada cu skupiti pare za novu i naravno otisao u radnju i redom ,ocu tu ,ocu tu ....i odlucio ona koja mi najbolje lezi u ruci,najbolje po meni zvuci,pa cak i izgleda... uzmi sve te stvari u obzir ,jer kao pocetniku to ce ti biti velika motivacija.

P.s. za sve se odnosi ,imam malo kinesko pojacalce bucklay,probusio zvucnik posle godinu dana,i odneo kod majstora i za 40ak jura reko mi da mogui da biram sta ocu da mi napravi od njega xD

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 12 Jul 2011, 00:42

Uzećeš novu gitaru koja je u klasi sa mojim starim Behringerom, koji je bio iz gitarskog paketa i meni je bio ono "wow" zvuk za tako jeftinu gitaru, mislio sam da sam ubo premiju. Kad sam konačno skupio kintu (25,000) uzeo sam od jednog poznanika Ibanez-a RG-370. Iako je negde između entry i mid level, gitara šije onog behringera uzduž i popreko.
Imao sam priliku da probam Yamahu, baš tu koju ti preporučuju, Pacifica 112v i veruj mi prijatelju, nećeš se pokajati, iako je polovna. I ja sam govorio "sledeća gitara će biti 100% nova" i opet sam uzeo polovnu i nije mi žao. Uštedeo sam nekih 100-150 evra, znaš li ti koliko je to piva jbt? xD
Enivej, koristim behringer distorziju koji su ti pomenuli, dosta dobar klon metal zone-a, radi posao, samo baš ne voli lampaše... Jbg, ne možeš više očekivati od pedale za 2000 dinara. xD
Pojačalo sam opet uzeo polovno, melodijino bas pojačalo po kom je neko prčkao pa namestio da može da se svira sa gitarom bez problema, 50 evra. 100W, prilično glasno i na 3/10, pitaj komšije ako mi ne veruješ... xD
Yamaha Pacifica je entry level gitara, početnička, a početnik si na električnoj, tako da nemoj mnogo da razmišljaš.
Ako ti leži u ruci, uzmi polovnu, ali povedi nekog sa tobom da je proveri, možda se čak i neko od forumaša ponudi da ti pomogne (znam da ja bih, da si iz Kikinde xD).
Poslušaj savete, ne govore ti ljudi džabe, a i što su ti već rekli, bolje uzmi dobru gitaru i kabal pa u komp, nego da se drkeljišeš sa pojačalom koje ima zvučnik veličine prosečnog pijačnog radia, a i zvuk manje više isti.
Toliko od mene. :ziveli:

Fast beer-drinker

Post by Fast beer-drinker » 12 Jul 2011, 03:15

Sve su ti rekli, nema sta! I ja se potpuno slazem, i garantujem ti da ces se 100% zajebati ako kupis novu.
A pazi, postoji i mogucnost da naletis na neku jako dobru gitaru koja je jako malo para. Mislim, nekad nekom trebaju hitno pare i da je ispod cijene, ili je ima dugo godina, dosadi mu, pa samo da je se rijesi. Ja imam nekoliko gitara, ali jednu sam dobio strasno ispod cijene. Radi se o Charvel gitari (mozda nisi cuo za nju, ali pravi poznavaoci znaju sta je Charvel), i uglavnom ja sam nju dobio za 230e, to jest 460 KM, i to sa originalnim koferom, onako u pristojnom stanju. Vizuelno nije nesto, izgrebana je, ali mehanika je u redu. Uglavnom, da ti malo pojasnim kako radi, puno je bolja od recimo Ibanez Rg 350 ili 370, za klasu bolja, (oni su oko 400-450e novi). A ovaj Charvel k'o moj bi otprilike u prodavnici, nov bio oko jedno 700-800e. Ta gitara je tonski odlicna, daleko previse za pocetnika. Moze je svirati svako i da bude zadovoljan njom, opet kazem, naravno da nece raditi kao ona od 3000e, ali je opet jako dobra. A pazi cijene, nova bi kao sto sam vec naveo bila oko 700-800e, a ja je dobio za 230e, i to sa koferom, samo sto je onako izgrebana, vidi se da nije cuvana, al' to meni ne smeta, cak je i na neki nacin "smek", ili "cool" imati gitaru staru 20-30 godina koja je izgrebana. I ona je Made In U.S.A. Opet kazem, to je ispod cijene, ali gledaj, moze opet naletiti nesto jeftino. Mani se tih setova, to ces poslije godinu dana baciti... Ne bas bukvalno, ali neces biti zadovoljan, a dzaba si dao pare.

Post Reply