Blues/Jazz elektricna/poluakusticna gitara

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Sava

Re: Blues/Jazz elektricna/poluakusticna gitara

Post by Sava » 04 Apr 2008, 17:25

OliverR wrote:Nesto chika Oliver da vam kaze.Ja celoga zivota,a imam 44 godine,jurim dobrog fendera stratocastera i jos ga nisam nasao i na kraju sam se umorio i kupio,pre neki dan Washburn HB 35. Merachio sam ga 2godine,stajao je u Artistu i niko nije hteo da ga kupi. Doneo sam ga kuci i potpuno odlepio kako gitara dobro radi. Ja sam ustvari odavno trebao da predjem na shuplje gitare ali se nisam usudjivao ne zanam iz kog razloga, ali sam konacno resio i potpuno sam zadovoljan sta mi HB 35 pruza.
Čestitam. Svirao sam tu gitaru par puta u Artistu i bio sam prilično zadovoljan. Nisam imao 650 evra za nju, a ipak mi se nije menjao Stratocaster za Washburn.
OliverR wrote: Stalno slusam prijatelje nemoj da uzimas korejsku gitaru samo su americke gitare dobre gitare i to je bilo tacno do pre deset godina,ali sad vise nije.
Nikada nisam imao averziju prema korejskim radovima, naprotiv. Baci pogled na moju bivšu kopiju 335, nikada neću prežaliti što sam je prodao. Još da dodam da J.J.Cale svira na korejskom Hameru koji je lično budžio i prebudžio. Od kineskih radova još uvek zazirem.
OliverR wrote: Ja imam americkog stratocastera i to nista narocito ne svira i to je ustvari samo marketing razlike izmedju americkih gitara i korejskih i kineskih su se drasticno smanjile tako da ko god odluci da kupi WASHBURN HB35,ja mu toplo preporucujem,jer smatram da imam dovoljno iskustva a promenoi sam tridesetak gitara da mogu da ocenim sta je dobro. I jos jedna stvar: nemojte se pterecivati opremom, nego se bavite muzikom. Pozdrav svima!
I ja imam usa Strata i mislim da je to odlična gitara i ništa nije precenjeno na njoj. Za 650 evra ne možeš da kupiš usa Strata kod nas. Napisano nema veze sa HB-35 jer ona sigurno vredi te pare. Još bolja kupovina po meni je Fender TC-90, šuplje telo, lepljen vrat i dva SD P-90 magneta, proizvodnja Koreja, cena napolju 600 dolara. Zvuk straobalan, sjajan! Za tu gitaru sam hteo da dam Stratocastera, ali u par dana dok sam se predomišljao prodata je.

OliverR

Post by OliverR » 05 Apr 2008, 18:24

Bogami bio je vishe od 650 evra, u dinarima 56.800 dinara a to je nekih 710 evra, ali stvarno ne zalim nijednog dinara. Jos planiram da mu stavim Seymor Duncan Seth Lover magnete da bi gitara radila punom parom, mada i ovi magneti ne rade lose!

OliverR

Post by OliverR » 06 Apr 2008, 10:25

Evo i ovde da napisem.. Treba mi kofer za Wasburn HB35. Po beogradskim prodavnicama instrumenata ga nema. Imam utisak da cu ga jako tesko nabaviti. Dali moze neko da mo kaze gde bih mogao da nabavim kofer ili ako neko ima da proda ja bih kupio1 Znaci treba mi kofer za gitaru oblika 335! Pozdrav!

Post Reply