Seymour Duncan, DiMarzio, Fender custom, ili Goran magneti?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Seymour Duncan, DiMarzio, Fender custom, ili Goran magne
Chim vidim da neko ima 57 oglasa na KP, ne kupuje mi se od njega.
Gledaj kako je isecena crna zica bridge magneta. Ok, sigurno moze da dobaci i to neki (mnogi) rade zbog preglednosti i eliminisanja viska iste, ali ZASTO bre!? Automatska pisa ako hoces da u middle stavis najjaci magnet, pa da ga lepo spustis zarad vrhunskog quack-a i funka... 

плус јеанCortex wrote:Chim vidim da neko ima 57 oglasa na KP, ne kupuje mi se od njega.
pogotovo ako su u oglase uključene i umjetnine, nakit i polovna astra.
Identično razmišljam i ja. Kupovina polovnih magneta je mačka u džaku ako ne znaš od koga su i kako ih je koristio ... videću, bar za ovo imam vremena i nigde ne žurim! 

Taj što ima 57 oglasa i prodaje sve i svašta je na ovom forumu 

- mislim_stvarno
meni se ovaj lik cini najnormalniji od svih (pre)prodavaca (nisam imao nikakvog kontakta sa njim, ali na osnovu cena na njegovim oglasima, cini se ok)Cortex wrote:Chim vidim da neko ima 57 oglasa na KP, ne kupuje mi se od njega.
Ovaj, mislim ... stvarno ... pa koji li je? Mogao bi malo da prezentuje te magnete kad je već na forumu ...kwiss wrote:Taj što ima 57 oglasa i prodaje sve i svašta je na ovom forumu
- mislim_stvarno
nisam ja, iako ispade sad tako... mnogi sa foruma me znaju licno, i ovo je moj oglas na kp http://www.kupujemprodajem.com/Jackson- ... -oglas.htm koji ce uskoro biti obrisan...
Oduvek si mi bio sumLJiv! 

- mislim_stvarno
jeste, jeste, mesecarim po kp pod pseudonimom i u dilu sam sa nekim pirotjancima, ali ja sam glavni mozak

Samo da potvrdim informaciju da su Goranovi magneti odlični. Sada je kod mene jedan Squier Japanac iz '80-ih godina kome sređujem poziciju tremoloa i menjam nut, na gitari su sva tri Goranova singla, gitara peva
.

Ko je pratio temu o restauraciji jednog basa znace ko je "lik sa 58 oglasa"
Evo i ja da potvrdim ono sto je rekao mislim_stvarno,i meni deluje najnormalniji od svih.Stvarno su mu cene OK.A nisam kupio nista od njega

Evo i ja da potvrdim ono sto je rekao mislim_stvarno,i meni deluje najnormalniji od svih.Stvarno su mu cene OK.A nisam kupio nista od njega

57Margos wrote:Ko je pratio temu o restauraciji jednog basa znace ko je "lik sa 58 oglasa"![]()
Vrede li oni hum-ovi,možda bih pazarioMargos wrote:58
http://www.kupujemprodajem.com/61995-1- ... oglasi.htm