Odesh i probash i svirash, muchish (slatku) muku i odaberesh.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koliko bi me kostala promena elektronike? Jer vidim da svi navijate za squier-asl0e wrote:Simon Neal model kida. Elektronika je na komadu kog sam ja probao bila zesci bullshyte, ali ako promenis potove (i wire-ing) imas odlicnu odlicnu dzitru.
Taj fazon, sutra resavam sve probleme, javljam sta sam uradio.Hotstepper wrote:To ti je najmanje bitno, bitno ti je kakav je TEBI osecaj i shta se TEBI vishe svidja...![]()
Odesh i probash i svirash, muchish (slatku) muku i odaberesh.
Tri potenciometra, kondis, ~25e max sa sve rukama majstora.MitkeLAP wrote: Koliko bi me kostala promena elektronike? Jer vidim da svi navijate za squier-a![]()
Koliko si platio ovo majstore? Vidim da trenutno nema, a evo bas sam danas bio do mitrosa i nisam ga snimio, ali sam probao ovaj CV strat i bolji mi je od pacifike 012. E sad malo da procackam po oglasima, da ne budem toliko tvrdoglav, mozda nadjem nesto dobro.wicker man wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/102 ... ard-Black-**-/
a,ovo?
posedujem i preporucujem.
Hvala na infosl0e wrote:Tri potenciometra, kondis, ~25e max sa sve rukama majstora.MitkeLAP wrote: Koliko bi me kostala promena elektronike? Jer vidim da svi navijate za squier-a![]()
MitkeLAP wrote:Koliko si platio ovo majstore? Vidim da trenutno nema, a evo bas sam danas bio do mitrosa i nisam ga snimio, ali sam probao ovaj CV strat i bolji mi je od pacifike 012. E sad malo da procackam po oglasima, da ne budem toliko tvrdoglav, mozda nadjem nesto dobro.wicker man wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/102 ... ard-Black-**-/
a,ovo?
posedujem i preporucujem.
Ma ja sam malo prso za stratom i samo neki strat izgled i sss ili eventualno hss magneti su mi trip, mislim taj zvuk volim. Mada nikada nisam svirao gore pomenute gitare(les,ibanez...), pa mozda ne bi trebalo tako olako da pristajem, ali po onome sto slusam fender je CAR!!!pedja 81 wrote:Mozda da uzmes neki Vintage les paul ima ih po oglasima za 250e-30e manje vise.Odlicna gitara za te pare,mada slazem se za ibanez roadstar2 neko ga je pomenuo,ja ga imam.
Bas to, upravo toga se i plasim, jer kako ti kazes ne poznajem dobro materiju, pa se zentam sto se tice oglasa. Mada ajd da ne preterujemo, i ja sam prodao 2 gitare preko kp i kupinda, nije bas da su svi lopovipedja 81 wrote:Onda bolje uzmi nesto novo s obzirom da se ne razumes bas najbolje koliko vidim,vrlo verovatno da ce te neko preci i uvaliti neki krs ako uzimas nesto starije jer prevaranti su na svakom koraku.Kad bi se neko u policiji,tuzilastvu ili gde vec pozabavio prevarantima na K P nastala bi velika nestasica instrumenata.Pre par meseci je neki lik iz Rume prodavao dva Meksikanca,ne budem lenj pogledam sta taj isti jos prodaje,ono covek prodaje dekli i plocice takodje za Meksikanca.Znaci ako nemas nekog ko tu materiju poznaje u prste pravac prodavnica i samo novo,mada i tu treba znanja odabrati ali ipak mnogo je manja sansa da se predjes i da te predju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest