Ibanez ili OLP
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ibanez ili OLP
i sve to za 220e... ti hameri u mixu su stvarno dobra kupovina..
Hamer besposhtedno zapostavljena firma. Kad Kaki King mozhe kao glavnu gitaru da svira Hamer Newport onda to govori dosta. Mada kakva su ljaksad ovi iz Fendera i Gibsona kontam da joj niko nije ni prishao.
jedina razlika je sto ti hameri koji se prodaju kod nas su kinezi, a Kaki King svira amerikanca, prilicno sam siguran da je to instrument koji je napravljen u rangu sa gibsonom... mada ovi budget modeli su verovatno bolji od epiphona, ne mogu da tvrdim, nisam ipak bas iskusan za tako nesto..
kod nas njima je ozbiljan problem to sto ko kupi hamera, vencao se... kontam da dosta tesko menjaju ruke..
kod nas njima je ozbiljan problem to sto ko kupi hamera, vencao se... kontam da dosta tesko menjaju ruke..
- nikolic025
Eno onaj indijanac prodaje Monako za 300E a nov je 244E...
Bejah kod Nese u Mix-u i nisam se ni hvatao za Monako poucen iskustvom prvog komada koji je imao jdno 9kg (salim se,ali je bio tezak ko da je olovni hardver..),ali kad je zatvorio (jebiga,kasno stigao,pa nisam stigao sve da probam) rece da vise nisu toliko teski kao taj prvi komad sto je bio.Teski jesu,ali negde kao Traditional i da zavisi od komada do komada,sto je mene navelo na razmisljanje da je probam,jer mi je lepsa,a samo 30-ak eura skuplja,ali i na to da ako varira tezina od komada do komada da tu nesto ne valja,odnosno,nisu standardni u proizvodnji,a to ne valja,ali jebes to ako ona dobro radi...Idem u utorak za BG,pa cu videti,mozda tamo obidjem Mix,ako ne onda cu u povratku u NS-u...Pa da odmah pazarim sta mi se vise svidi...
Bejah kod Nese u Mix-u i nisam se ni hvatao za Monako poucen iskustvom prvog komada koji je imao jdno 9kg (salim se,ali je bio tezak ko da je olovni hardver..),ali kad je zatvorio (jebiga,kasno stigao,pa nisam stigao sve da probam) rece da vise nisu toliko teski kao taj prvi komad sto je bio.Teski jesu,ali negde kao Traditional i da zavisi od komada do komada,sto je mene navelo na razmisljanje da je probam,jer mi je lepsa,a samo 30-ak eura skuplja,ali i na to da ako varira tezina od komada do komada da tu nesto ne valja,odnosno,nisu standardni u proizvodnji,a to ne valja,ali jebes to ako ona dobro radi...Idem u utorak za BG,pa cu videti,mozda tamo obidjem Mix,ako ne onda cu u povratku u NS-u...Pa da odmah pazarim sta mi se vise svidi...
- nikolic025
Pazario Hamer Monaco XT CSK,Indonesia,Duncan Designed,rebrasti javor top,mahagoni vrat i telo,ja zadovoljan...Dobio popust jos 10% i izadje 26500din...Bolje nisam mogao za te pare...Uz gitaru ide neki gig bag,ok je,ali nista specijalno...Normalno kabel onaj drljavi i inbus kljuc za vrat...Probao sam i one crne i bele sa Hamerovim magnetima,ali mi nekako nisu legli,iako su magneti malo otvoreniji...Sutra kacim slike,verovatno u neku drugu temu,tipa koju gitaru posedujete ili sta vec ima...Da ne stavljam sliku Hamera u temu o izboru izmedju Ibaneza ili OLP -a...