Toliko od poznavaoca.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nemanja ne uzdaj se preterano u ta merenja, a ako imaš problem sa vlažnim vazduhom, onda kupi regulator vlažnostii problem rešennemanjavelimirovic wrote:Postajem opasan Geek..![]()
![]()
![]()
Naime kupio sam merach temperature i vlaznosti i nabo ga tu gde mi stoje gitare. Imam problem sa varijacijom temperature izmedju 20 i 24 stepena i vlaznost koja varira izmedju 43% i 65%. kako to da sredim i jel frka zbog gitara da se to tako desava (oscilacije se odvijaju u smislu - kad je noc malo pojacamo grejanje pa se i kod mene zagreje tih 4 stepena, a kad je dan ne...). Shta vi mislite o tome svemu>? Jel ima mnogo veze ili ne?
.....i povratnim spregamaguv'nor wrote:Evo ga ovaj homos sa svojim regulatorima...![]()
![]()
![]()
![]()
xspaceman wrote:prodaj taj merač i resio si stvar!
Jbg, kasno, tu mora odmah da se reaguje. Sad slobodno možeš da baciš celu opremu u đubre.nemanjavelimirovic wrote:Homoseksualnost mi je pojacana ovih dana zbog vlaznosti u sobi.
Naime sad ide i do 31-32 shto mi ide na racqu. Naprskao sam vazduh nekim rasprsivacem vode ali ne deluje kao trajnije resenje. Tripujem se da na jednoj ili dve gitare se vishe osete pragovi sastrane (shto jeste posledica suvog vazduha, i hteo bi nekako to da regulisem ali neznam kako...Zasad sam naprskao sundjere koji sluze i za izolaciju zvucnu u studiju tj denfuju prostor, pa ce valjda i oni da malko isparavaju vodu...***** ti opremu, preselio bih se u neku pametnu kucu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest