GIGBAG
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: GIGBAG
Koliko valja ta torba? Bitnije je da ti je instrument dobro zasticen nego kako torba izgleda. Verujem da je gitaristima izgled torbe zaista na poslednjem mestu.
Uzmes neki dobar hard case, obmotaj ga nekom kamuflaznom ciradom ako ti toliko znaci taj detalj, i miran si dugo godina.
Uzmes neki dobar hard case, obmotaj ga nekom kamuflaznom ciradom ako ti toliko znaci taj detalj, i miran si dugo godina.
Видео сам обичан црни Ибанезов гигбег, и делује ми веома солидно направљен. Кад узмем цену у обзир, јесте један од пристојнијих који могу да се нађу код нас.
И дајте стварно баталите више подјебавање. Хоће човек маскирни гигбег, није то ништа прозивзаконито. Хајде сада смарајте свакога на улици кога видите да носи било шта са маскирним дезеном. Оно, не дај Боже да се случајно дају релевантне информације кад неко постави неко питање, него хај'мо као стрине и ујне од собе до кујне...
И дајте стварно баталите више подјебавање. Хоће човек маскирни гигбег, није то ништа прозивзаконито. Хајде сада смарајте свакога на улици кога видите да носи било шта са маскирним дезеном. Оно, не дај Боже да се случајно дају релевантне информације кад неко постави неко питање, него хај'мо као стрине и ујне од собе до кујне...
Ti Ibanezovi bagovi su ekstra.Imam za akustaru i stvarno nisu skrtarili na sundjeru i ostalom.Platno je nepromocivo.Imaju i cicak traku za vrat,dno ojacano dodatnim sundjerom,kad se torba nosi kao ranac.Rajfeslus je 10x kvalitetniji u odnosu na ove torbe do 15e(ne ostaje u ruci cak i pri jacem cimanju),tako da ne treba zaliti jos 15 i kupiti pravu stvar.
A ovo da panduri zaustavljaju i pretresaju gigbag,prvi put cujem,stvarno.E od sad pazim
A ovo da panduri zaustavljaju i pretresaju gigbag,prvi put cujem,stvarno.E od sad pazim

lol, opušteno, samo sam pitao što je MORAO da bude maskirni?
...nije da sam imao bilo kakvu zlu nameru, zaboga, pa i ja imam neke maskirne stvari koje rado nosim.
...nije da sam imao bilo kakvu zlu nameru, zaboga, pa i ja imam neke maskirne stvari koje rado nosim.
ZASTO MASKIRNI? zato sto je ortak uzeo u Becu uzeo isti takav gigbag (identican,samo bez kamuflaze) za neke smesne pare za svog rg350, i verovali ili ne taj gigbag je u rangu sa mnogo skupljim gigbagovima koje sam ja video i imao prilike da zavirim . A sto se tice boje ,volim maskirnu boju pa? ako vec mogu da biram izmedju mrtvacke crne i maskinre,uzecu maskirne,jer stvarno mi je muka da gledam da 80% gigbagova na danasnjem trzistu su crne boje...
- Guitar_thrill
- MF veteran
Mene nervira onaj fenderov deluxe gigbag, tweed boja je 2000din skuplja, od crne, a isti su skroz! 

Ti ibanez gigbagovi su bas odlicni.. maskirno je stvar ukusa..
jbg setio se neko da profitira na tome.(sto i nije losa ideja kada se uzme u obzir kakvo je stanje na trzistu)
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/136 ... SGB501-BK/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/123 ... GB531-CGR/
taj crni je uzeo moj ortak,prezadovoljan,a vala i ja bi bio... a cak je crni i skuplji ....za 20 dindzi
misim mitrosovi artikli na sajtu nisu realni em pola nemaju em dobar deo cena nije tacan....
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/136 ... SGB501-BK/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/123 ... GB531-CGR/
taj crni je uzeo moj ortak,prezadovoljan,a vala i ja bi bio... a cak je crni i skuplji ....za 20 dindzi

prosao kroz tri radnje danas maric,mitros i mix music, sa namerom da kupim gigbag... u maricu,dve krpe od 2000 i nesto za bas(misim moglo je da to zavrsi posao ali ono nije to to )... u mitrosu neki staggovi,plasticno nesto,onaj osecaj da stavis gitaru i da ce posle 10 minuta nosnje da ispadne gitara kroz ono...jedni nesto je bilo od jacksona mada 70e,za gigbag koji nema nikakve sundjere itd,vec samo malo grublji materijal na kome je usiveno par parceta koze.... da dodam jos 30 e i eto nekog kofera...
mix sam namerno ostavio za kraj jer sam znao da cu tamo naci ono sto trazim. dosao u radnju i trazio FUTROLU ZA PUSKU! ('-.-).....
evo sta sam dobiO za 3035 dinara....
Materijal je kranje ubedljiv sto se tice sigurnosti. Mesto gde je siveno takodje je toliko kvalitetno odradjeno da dolazim do trenutka da se pitam da li je onaj decko iz mix-a meni naplatio pravu stvar ili sam mu ja slucajno dao koji dinar vise...
Rajfeslus ne ostaje u ruci pri malo jacem cimanju. ogromni metalni rajfeslus...Sto se tice sigurnosti unutra je postavljen sudnjerastim plocama,tj ceo gigbag je unutra oblozen nekim kao sundjerom,mekani materijal koji je cvrst dovoljno da drzi oblik same torbe. kaisevi za ramena su takodje napunjeni necim tako da pri nosenju nema nikakvih problema oko zuljanja itd... kaisic oko struka (Prvo sam pomislio da sam mnogo mrsav za njega
) ali posle shvatio da mogu bez problema da stanu 2xja
dzepovi takodje imaju zastitu,tj napunjeni su opet tim mekanim materijalom....

mix sam namerno ostavio za kraj jer sam znao da cu tamo naci ono sto trazim. dosao u radnju i trazio FUTROLU ZA PUSKU! ('-.-).....
evo sta sam dobiO za 3035 dinara....
Materijal je kranje ubedljiv sto se tice sigurnosti. Mesto gde je siveno takodje je toliko kvalitetno odradjeno da dolazim do trenutka da se pitam da li je onaj decko iz mix-a meni naplatio pravu stvar ili sam mu ja slucajno dao koji dinar vise...
Rajfeslus ne ostaje u ruci pri malo jacem cimanju. ogromni metalni rajfeslus...Sto se tice sigurnosti unutra je postavljen sudnjerastim plocama,tj ceo gigbag je unutra oblozen nekim kao sundjerom,mekani materijal koji je cvrst dovoljno da drzi oblik same torbe. kaisevi za ramena su takodje napunjeni necim tako da pri nosenju nema nikakvih problema oko zuljanja itd... kaisic oko struka (Prvo sam pomislio da sam mnogo mrsav za njega

- mislim_stvarno
looking good 
inace, taj jackson je uzasno nekvalitetan gigbag (navodno "deluxe"). Dobio sam ga sa onim dx10, kaisevi su ispadali na onim glupostima gde se kace, nisam smeo da ga nosim kao kofer jer se rasivalo po savu oko rucke... Uzas. Kao zastita je bio dobar, debeo oblozen sundjerima, ubacim gitaru u to i u kola, i kul je, ali cimanje po prevozu ili peske, jok. Nikad nisam miran... Ali zato matori stag, koji nije mnogo debeo, nikakvih problema sa nosenjem...

inace, taj jackson je uzasno nekvalitetan gigbag (navodno "deluxe"). Dobio sam ga sa onim dx10, kaisevi su ispadali na onim glupostima gde se kace, nisam smeo da ga nosim kao kofer jer se rasivalo po savu oko rucke... Uzas. Kao zastita je bio dobar, debeo oblozen sundjerima, ubacim gitaru u to i u kola, i kul je, ali cimanje po prevozu ili peske, jok. Nikad nisam miran... Ali zato matori stag, koji nije mnogo debeo, nikakvih problema sa nosenjem...
ma ovaj gigbag ima jednu manu.... -sumnja u to zasto ovoliko malo kosta a odradjen po visokim standardima? (ali naravno,vreme ce pokazati )
- mislim_stvarno
kakve su sanse da ima ovako nesto za rr ili v oblik? 

onda kad ibanez bude pravio v gitare 

ma to je verovatno i materijal isti kao ovaj moj ibanez, odlicne torbe su to... ne vidim da ce se raspasti nesto posebno brzo...
Odlazimo da se nevratimo, jelte?
Ma vazno je da je kvalitetan, a i nikad ne znas kad ces se naci u sumi, opkoljen Stratistima sa njihovim crnim delux koferima. Ima da se isticu ko Srbin na Kosovu.