Sledece je da ga nagovorite da ofarba gitaru i zaostri te rogove da izgleda kao ibanez
Ostavite coveka na miru...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
BravoFunkomat
Sta ce mu novi magneti bre ljudi
Sledece je da ga nagovorite da ofarba gitaru i zaostri te rogove da izgleda kao ibanez
Ostavite coveka na miru...
Zajebavam se bre...Sezax wrote:Prvo je htio pa se predomislio ja samo nudim informacije koje je on trazio, neznam zasto se nerviras.
Zapravo radi se o pasivnoj elektronici, ne znam otkud ideja da je aktivna? Znam da je ovo stari post al reko eto ako se neko sad zainteresuje za gitaru.bjntasic wrote:Evo slicice:
Stratolika gitara,dva humbakera,aktivna elektronika,floyd rose original.
Kupio sam je u Mitrosy za nekih 500e.
Znam ja dosta o svojoj gitari,ali me interesuje vase misljenje.
Kako komeTrzalica wrote:jednog Fender Stratocaster-a koji je ipak gitara za ceo život.
cccira wrote:Kako komeTrzalica wrote:jednog Fender Stratocaster-a koji je ipak gitara za ceo život.
Mislim da je bolje da srafovi budu vise u telu, moze se desiti da se izvuku i uniste tu rupu. Posle moras da pravis novu. Ako gitara radi, nemoj da dodajes opruge.Jack Nape wrote:da li je bolje da mi ostanu 2 ovako usrafljene opruge ili da otpustim srafove i dodam jos jednu oprugu?
Nisam siguran, ali mozda je do konstruktorskog propusta da je povrsina fretboarda dosta iznad povrsine tela ili da je vrat pod nekim uglom...Jack Nape wrote:Prva je da floyd rose stoji dosta izdignut izvan tela gitare ( jedno 5mm potpuno izvan i paralelan je sa telom) a zice su udobno nisko.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest