Kupovina elektricne gitare POMOC!!!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Trzalica

Re: Kupovina elektricne gitare POMOC!!!!!

Post by Trzalica » 25 Jan 2013, 21:18

Woww .... do "juče" ste ljudima preporučivali "HAND MADE", pa se onda prebacili na ona korejska SRA**A od CORT gitara i sada se već TOKAI reklamira kao dobro? Šta će biti sutra "dobro"? ASTER?!? ILI Ono što se pojavi kod naših uvoznika u rafovima?!? Au ... ovo je Srbija!!!

Edit: zaboravih i ove "Fujigen" modele ... :XD:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 26 Jan 2013, 02:07

Trzalica wrote:Woww .... do "juče" ste ljudima preporučivali "HAND MADE", pa se onda prebacili na ona korejska SRA**A od CORT gitara i sada se već TOKAI reklamira kao dobro? Šta će biti sutra "dobro"? ASTER?!? ILI Ono što se pojavi kod naših uvoznika u rafovima?!? Au ... ovo je Srbija!!!

Edit: zaboravih i ove "Fujigen" modele ... :XD:

guv'nor

Post by guv'nor » 26 Jan 2013, 02:23

ssmc wrote:
:lol: :bow: Pustam opet, bas ga dugo nisam gledao! :ziveli:

Mada, prica na forumu nije kompletno zaokruzena/preslikana ako ne pustis ceo klip. :)

nesharm

Post by nesharm » 26 Jan 2013, 09:51

Trzalicu zanemari, lokalni trol sa ogromnom kolicinom glupih zajedljivih komentara. Ponekad kaze nesto pametno u svojim svetlim trenutcima. Ako hoces onaj wine red, imam ga, dakle sve preporuke za tu cenu od 200 evra. Gitara nije za metal zbog mini hamova, ali trpi sve vrste hard roka.

ogipop

Post by ogipop » 28 Jan 2013, 14:53

Pogledah Tokai gitare i zvucale su mi i izgledale ok, ali su mi Vintage gitare nekako privlacnije tako da mislim da cu se odluciti za njih. Posto trenutno nemam vremena da idem do Novog Sada i da proveravam polovne, niti imam nekog ovde ko ce ici samnom da proveri polovne gitare u Beogradu, mislim da cu kupiti novu gitaru (ionako je prva pa 'ajde da bude i nova :D ).

Post Reply