sto puta hiljadu puta ponovljeno.nista natpis nista firma ,dok se ne proba.detaljno,sporo,pedantno,filigrantski.ako to ne uradis tako desice se da imas veslo made in usa,ovo pogotovo vazi za fender gitare.ili ce ti se desiti da za 450 do 500 eura imas gitaru sasvim pristojnu za trazeni profil sviraca.opet ponovljeno vise puta.kod ozbiljnih prodavaca u prijatnoj i opustenoj atmosferi ljudi koji i vole to sto prodaju svaki minut je uzivanje i zadovoljstvo u odabiru gitare. ni u jednoj radnji u srbiji a po pricama i u inostranstvu necete dobiti takvu uslugu i dozivljaj.nigde gitare u radnjama nisu vrhunski setapovane da bi pokazale svoju pravu svirljivost i vi prakticno uvek po malo kupujete macku u djaku.ako ne umete sami da izaberete sta vam treba povedite nekog iskusnijeg a za godinu dve ,cete sami shvatiti zasto je to tako.ako je gitara tehnicki ispravna da sada ne zalazimo u detalje manje je bitno da li je to blade ,fujigen ... i bas da ne bude friska iz fabrike nego ono, barem nekoliko godina da je svirana, da je odradila barem nekoliko zima i vrucih leta jer je drvo u pitanju.sve ostalo je lako zamenljivo plastika, i po koji prekidac ali drvo je dusa i osnova svega.ovo ce vamreci svako ko iole zna nesto o gitarama. i zato mi je smesno kada cujem da se gitare menjaju svaki cas,pa potrebno je bar godina dve da svoj instrument upoznas kako treba.ali dobro sad, da ne davim....da ne misli neko da se bavim prodajom gitara, sasvim sam prosecan amater covek koji voli po nekad da zasvira i proba dobru gitaru nista vise od toga.svoju sviram vec drugu godinu i u toj klasi ili uz doplatu od 200 250 eura jos nisam nasao bolju a uporedio sam je sa bas dosta komada. koliko ja pratim kod nas ima dosta ljubitelja ovog sporta i stvarno nije problem da kod nekog pronadjete komad po vasoj meri.mnogo je veca ponuda od potraznje.izvinite ako sam bio preopsiran ali ovako su i meni pomagali savetima pre par godina kada samkretao u ovu pricu.sa nestrpljenjem ocekujem neki samit telekastera, pa na put... pozdrav svimajagoda wrote:Nezgodnu cifru je spremio. 55k nije mala para , a ne moze da kupi neku gitaru vise klase. Kad bi jos samo malo dodao mogao bi da kupi USA strata, a ako nece , bolje da za mnogo manje pare kupi Squiera CV.
Bas nezgodno.
Verujem da medju pomenutim gitarama ima i dobrih , ali sve je to diskutabilno , a sa USA instrumentom mislim da uglavnom nema greske. A radi se o stotinak eur.
Koji HSS stratocaster kupiti?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koji HSS stratocaster kupiti?
I fujigen i blade i tokai, u ovom cjenovnom rangu su sve kinezi. Rastu polako cijene i PRC instrumentima, a niko vise ne spominje cheap labor...
za te pare bi trebalo da su barem duplo bolje od konkurencije a nisu...
za te pare bi trebalo da su barem duplo bolje od konkurencije a nisu...
Probao si taj Fujigen? Baš me zanimaju utisci.