Ne volim srednji magnet, niti pozicije 2 i 4 kod strata, valjda sam jedini kojem se to ne svidja...niti treba... ovako je bolje, ima tu srednju poziciju koja jeste noise free a super je neke stvari, inace ovo su neck i middle magnet posto mi je bridge bio previse praskav, na bridgeu jeste middle magnet i tako ce i ostati cak i ako kupim druge megnete, isto ide middle na bridge poziciju. Ne pitaj me zasto, meni se tako vise svidja!kwiss wrote:Kad si već počeo da se igraš a nisi napravio masku,stavi još jedan magnet u bridz ali veži paralelno,upari midl sa bilo kojim

Svakako da jesam, ali nije mi hitno niti mi lose izgleda ovako da bi se neshto pozurivao oko toga. Ako naleti neki materijal tipa tortoise shto tamniji u toj velicini, shto da ne... Zasad jedino ulaganje je mozda jedan CTS pot od 250k, zbog dugotrajnosti, trenutno je unutra neki plasticni, od onih jeftinijih...Tone kontrolu nisam ni vezivao, niti verujem da hocu, posto je ne koristim...umesto nje razmisljam o kill switchu, pa se nadam da neko ima iskustva sa istim....gde to ima da se kupi?Kristijan wrote:Наравно, треба да ти будеш задовољан с гитаром, не сматрам да слепо мора да се прати одређена поставка.
Да ли си размишљао да урадиш другу маску за гитару, па да магнете онда поставиш баш тачно како си планирао? Таман да заобиђеш ово крпљење око магнета.
evo neki test na bassmanu dok ne opravim deluxe, tj ne dobije nove lampione...
Cudno mi je recimo shto na bassmanu OCD ne radi neshto lepo, mada ni jedna drive pedala osim tube screamera mi se ne svidja kako radi na ovom pojacalu. Klin je super, ali nikad mi se nije svideo kako radi sa drajv pedalama, **bem li ga, mada sam bio par puta u iskusenju da ga prodam zbog toga, ipak jos uvek necu, jedino bi ga mozda jednom menjao za neki Vibrolux ili Vibroverb... istog ili starijeg datuma

Sad mi trebaju vase ideje...Da li su okej ovi magneti? Ipak su keramicki i samim tim nisu verovano preterano kvalitetni, mada mi se svidja kako zvuche u svim pozicijama na klinu, super izlaze u bendu, na tri pojacala sam ih vec isprobao na glasno i jedino za neki procenat da bolje kapiraju drajv, mada ovo ovde nije reprezentativno jer na Deluxe-u rade mnogo bolje na drajvu cak i na onom sa pojacala, a na OCD je bash fino. Jel alnico magneti bolje rade na drajvu? Nije mi frka da skupim i uzmem neke druge magnete tipa mozda texas special ili fat 50's?, ali ne bih da zurim...pa hajde stratokasterdzije/jaguardzije pucajte!