Kupovina polovne električne gitare

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Trooper
Urednik

Re: Kupovina polovne električne gitare

Post by Trooper » 07 Jul 2013, 22:41

Ta SX serija je krsh. I generalno, vecina SX gitara koje sam probao su prilicno lose, dok one koje dolaze na USA trziste ljudi hvale

rockozaurus

Post by rockozaurus » 08 Jul 2013, 09:40

Ha,ha,ubi ova tema 2 stranice... :D Po ko zna koji put se ubedjuje neko da uzme nesto a taj neko nece pa nece... :mrgreen: Covek namislio jos ihahaaa, odavno, sta ce ali bi ipak da cuje tudje misljenje,koje ga u stvari uopste ne interesuje... :grummel_2: A ovaj recnik iz citata,pa to je Trifunov recnik 100%(samo malo pismenije).Ovde se brisu daleko civilizovaniji postovi,samo tako... :ziveli:

p.s.Bajo(Pujo Sotka),gitara od 200e ce da svira kao gitara od 200e u najboljem slucaju kao gitara od 230e... :D Ajde.

Pujo Sotka

Post by Pujo Sotka » 08 Jul 2013, 12:12

rockozaurus wrote:
Pujo Sotka wrote:
Frostensen wrote:Ne znam odakle da krenem citajuci ovu gomilu gluposti jer cu da bacim peglu. Svaka druga recenica u stilu "ja mislim" i "po meni bi trebalo". To sto nemas pojma o cemu pricas nema veze, al' bitno da imas misljenje. Nego, ako neko moze coveku da preporuci ulaz na tajni nivo i ispod kog kamena moze da kupi Les Paul Studio za 200 evra, pa da zatvaramo temu jer ce da bude spit-fest opet.
Pa i biće spit fest jer sam to tražis debilčino nabeđena, ako nemaš ništa pametnije da kažeš onda ćuti i sakrij se ispod nekog kamena ili gledaj u sunce, to sto si ti umislio da znaš nešto i da si neki stručnjak to je vec tvoj problem :grummel_2: , ja svoje mišljenje imam i njega se držim, a verujem da će se i mnogi složiti sa njim da ne treba kupovati neki krš od gitare samo da bi se na njoj učio. Dalje, ja nisam ni pitao jel zna neko gde ima fender ili les paul do 200 evra, već neka iole kvalitetna gitara koja može uvek da se svira i koja bi za ovaj novac bila best buy, stoga skini mi se s k...a i nemoj da mi pametuješ mnogo, slobodno zaobidji temu i idi bacaj peglu jer ako nastaviš da tupiš ja ću biti taj koji ce da povraća jer mi je muka od takvih neznalica kao što si ti :povrac: . Ja nikada ni nisam rekao da sam stručnjak i samo navodim okvirno ono za šta ne moraš da budeš majstor gitare već dovoljno pametan da prepoznaš dobru investiciju od loše. izvinjavam se ostalim članovima koji su fer i korektni kao što sam se i ja maksimalno potrudio da budem prema svima.
Ha,ha,ubi ova tema 2 stranice... :D Po ko zna koji put se ubedjuje neko da uzme nesto a taj neko nece pa nece... :mrgreen: Covek namislio jos ihahaaa, odavno, sta ce ali bi ipak da cuje tudje misljenje,koje ga u stvari uopste ne interesuje... :grummel_2: A ovaj recnik iz citata,pa to je Trifunov recnik 100%(samo malo pismenije).Ovde se brisu daleko civilizovaniji postovi,samo tako... :ziveli:

p.s.Bajo(Pujo Sotka),gitara od 200e ce da svira kao gitara od 200e u najboljem slucaju kao gitara od 230e... :D Ajde.

Hehe, Bajo, jel se osecas bolje nakon svog posta, jesi li uspeo da izbacis svu frustraciju i nezadovoljstvo iz sebe kroz prizmu jeftinog i provokativnog komentara koji je gotovo sablonski kada neko na svaki nacin, iz ne znam kog razloga sabotira normalnu diskusiju i skrece sa prave teme svojim jeftinim trikovima kojim zapravo sve kaze a ne kaze nista. Ok onda, priznacu ti, mene jako interesuje i uvazavam misljenja ljudi koji znaju o cemu pricaju i drze se teme, dok ti nemas nikakvo misljenje i ne pogadjas sustinu teme, vec kao sto rekoh jeftino prodajes neke ustaljene fore i fazone. Preporucio bih ti da izadjes po ovom lepom vremenu napolje i malo razmislis sta si ti zapravo hteo da postignes svojim komentarisanjem :cao: .

P.S. Moderatori slobodno lock temu, hvala onima koji su iskreno ponuduli dobronamerne savete ali mislim da nema potrebe dalje siriti temu jer ocigledno je izgubila smisao, hvala.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 08 Jul 2013, 14:02

A jes kupija gitaru?

Kill surf city

Post by Kill surf city » 08 Jul 2013, 14:10

ssmc wrote:A jes kupija gitaru?

Image

Kauto Labs

Post by Kauto Labs » 08 Jul 2013, 15:11

vredjanje i svadjanje :kokice:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 08 Jul 2013, 16:33

Obrisano vredjenje i dodeljen warn, tema se zakljucava, predlozi su dati, na Puju je da li ce ih poslusati

Locked