to je okej stavise odlicna opcija, treba naravno sve probati...P90 su uvek winTrooper wrote:Ako coveku treba dobar klin, ja bih mu preporucio da proba i neke skroz drugacije kombinacije od fendera, npr set-neck mahagony SG sa p90. Meni lepse radi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
to je okej stavise odlicna opcija, treba naravno sve probati...P90 su uvek winTrooper wrote:Ako coveku treba dobar klin, ja bih mu preporucio da proba i neke skroz drugacije kombinacije od fendera, npr set-neck mahagony SG sa p90. Meni lepse radi
Čika Cortex je nešto pobrkao, Iron Maiden baš furaju hummove na stratovima ili rails-ove, tj. male hummove. Murray fura Seymour Duncan Hot Rails, Gers isto.Cortex wrote:... Iron Maiden odsvira gomilu albuma na singlovima...
Neka sviraju šta hoće, meni je ipak strat SSS konfiguracija, pa bila ugurana 3 u jedan:komil wrote:Iron Maiden baš furaju hummove na stratovima ili rails-ove, tj. male hummove. Murray fura Seymour Duncan Hot Rails,
nemanjavelimirovic wrote:. A i ko hebe Iron Maiden, to nije valjalo ni kad je bilo svezhe
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest