E, opet ja...

Nesto sam gledao po ovim nasim radnjama na netu, i nigde ne vidoh da ima da se prodaju blanko table za pickguard, pa ako je neko kupovao ovde kod nas, molim za smernice...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dobra je ovo fora, mislim da bi ploca debljine 3mm zavrsila posao. Taman bi narucio malo vise da napravim i zadnju masku za tremolo. Samo se postavlja pitanje da li bi mi poslali samo jeedu ploci dimenzija, recimo, 40x25cm. Videcemo, dok ne pozovem i pitam, necu znati...
\nesharm wrote:GFS se stvarno ne isplati samo to da narucis, ili se udruzi sa nekim, ili naruci jos sitnica.
To nije folija,žilavija je od originalnih maski.Ako je namenjena za reklame znači da je postojana u svim vremenskim uslovimanesharm wrote:Zaboravi PVC folije, nije to taj nivo cvrstoce kao ova troslojna plastika.
Može da se rastapa u benzinu,benzolu.Sa tom rastopinom može da se lakira drvo,koriste ga ribolovci za zaštitu drvenih varalica,neuništivoApplePie wrote:Ja sam pravio par maski od polikarbonata. Možeš čekićem da ih biješ ceo dan i dobije samo par ogrebotinaNe radi ga CNC i ne seče ga laser i zato je zayebano jer mora sve testerama i turpijama. Ja sam ga koristio za izradu listova peraja za ronjenje a kako sam čuo traktoristi polikarbonat stave na prozore traktora bas zato jer je trajniji od traktora
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest