ok sve je to lepo, ali po cemu uopste klasifikujes sta je dobar a sta los magnet, po zvuku jeli, e sad posto je zvuk cisto subjektivna stvar, tj stvar ukusa, on ne moze da bude kriterijum, jer realno da ti daju da probavas magnete koji su svi identicni i nemaju nikakav brand na sebi i da su svi motani na recimo paf specifikacije, realno bi se pola puta odlucio za magnet od 100 a pola puta za magnet od 20 eura, jer budi realan a ne kazem da je to nesto lose i ja sam takav, kad imas brand na necemu to ti sugerise da je to nesto kvalitet a svi mi volimo kvalitet, jer jako retko se nadje neko sa dovoljno razvijenom svesti i ukusom da ce zaista da prepozna kvalitet, i da dovede u pitanje opravdanost kupovine necega za sta su ti svi rekli da je dobro. Da li si mozda primetio da recimo kad je sd postao popularan svi su poceli da mrze dimarzio i kao fuj to ne valja nista ja sam za sd jer oni cu troo, kad se pocela razvijati scena malih radionica , svi su poceli da seru po sd , poenta svega je sto je sd skuplji od dimarzija, mali proizvodjaci su skuplji od sd-a uvek je ono sto je bolje iskuplje, a da li je zaista tako
gitare sto se tice drvetam tj izrade, pa hardvera i kola su druga prica, tu se vise ceni kvalitet izrade i kako to nesto izgleda, naravno i funkcionise a ne nesto drugo. kod megneta mozemo da pricamo o izgledu i svemu, ali realno nema poente svaki je realno manje vise isti , oni sto izgledaju lose ti toliko i kostaju tipa ispod 10 eura, gfs magneti su recimo u rangu 20-30 eura , izgledaju vrh, i svako ko mi kaze da i ne rade vrh, je obican seronja i brand snob