Prvo sam otishao u Maricev muzichki servis, tamo sam jedino nashao jednu Aston gitaru, nemam pojma koja je oznaka modela ali izgleda ovako

Odushevio sam se izradom gitare. Prosto mi se chini neverovatnim da koshta 24500. Ima 5 way selector switch shto daje raznolikost ali nisam se bash odushevio magnetima, kao da im fali malo dushe, mada nisu loshi uopshte. Vrat je jako ugodan i lako je svirati ovu gitaru. Naravno, problem mi je pravio floyd rose jer sam ja navikao da tamo naslonim ruku shto zbog istog nisam mogao. Chini mi se veoma dobra gitara, da je zvuk bio ubedljiviji, ne bih se razmishljao. Mozhda bi se zamenom magneta dobio mnogo bolji zvuk, jer mi se chini da je izrada odlichna kao i samo drvo koje je korishceno. Ima li neko iskustva sa ovom gitarom?
Takodje zhelim da pohvalim osoblje ove radnje, bash sam se odushevio momcima i njihovim pristupom mushterijama.
Potom sam otishao do Mitros-a gde sam probao(jer ju je vec neko hvalio ovde na forumu) Schester Deluxe 006

Nakon nje sam proba Yamaha-u Pacifica-u 120S, koja je i bila razlog otvaranja ove teme i razocharao sam se. Manje svirljiva od Schecter-a i loshiji zvuk. Nadam se da nisam pogreshio, da me ushi nisu izdale...
Potom naravno u Stringer, gde sam probao jednu Pacificu sa dva single-a i hum-om i odushevio sam se dijapazonom zvukova koji se mogu dobiti. Gitara je ok za sviranje, ne tako udobna kao Schecter ali i dalje veoma dobra za mene. Nekako duboko u dushi znam da cu nju i uzeti iako nastavljam da gledam i druge gitare.
Nakon nje probao sam i 10ak hiljada skuplju Yamahu koja izgleda otprilike ovako LINK. Zvuk je solidan, ali je gitara svirljivija od prve Pacifice koju sam probao, vrat je shiri i imam utisak kao da sviram akustichnu, tj. klasichnu gitaru. Veoma ugodan za sviranje. Gitara ima dva hum-a shto sada vidim kao manu, ali mislim da je jako dobra u svakom sluchaju.
U Mega Music-u i Sky Music-u nisam nashao nishta ali nishta zanimljivo.
Sutra(tj. danas) treba da posetim i Artist i mozhda MixMusic pa cu izneti svoje utiske i odande. Nadam se da ce ovo nekome biti od koristi, pogotovo onima koji planiraju kupovinu gitare u vrednosti od nekih 300 evra.