Thanx!Critical wrote:Btw,bare se kaze

Kad smo bili mali, govorili smo barihvat

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Thanx!Critical wrote:Btw,bare se kaze
Doduse, naravno onda nista od floyd rose-a...Replace the Schaller or Grover 6th string tuner on your electric or acoustic guitar with a Hipshot Extender Key, and you can instantly extend the low E to D
Pa u tome i jeste zackoljicaDoduse, naravno onda nista od floyd rose-a... ili bar zakljucavanja stima...
Da da ,upravo tako, naravno ne radi na Floyd Rose sistemimaCritical, znam za d-tune, super stvarcica ali koliko ja znam sa njom se moze podesavati samo gornja zica, tj kada zelis drop D stim, zar ne?
Pa nije bas sad da mu nema pomoci ,on moze da svira sve ove stvari u D stimu (npr) ,jos plus moze i da koristi Capodaster ako mu je lakse kad hoce nesto iz e itd ..... lako se to sve moze resitiTebi sa tih 5 razlicitih stimova, ipak nazalost nema pomoci.
Kako to mislis ne radi na floyd roseu? ja sam je samo na floydu i vidjao!Critical wrote:Da da ,upravo tako, naravno ne radi na Floyd Rose sistemimaCritical, znam za d-tune, super stvarcica ali koliko ja znam sa njom se moze podesavati samo gornja zica, tj kada zelis drop D stim, zar ne?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest