Svi nesto rekose, pa ajd i ja cu.
Kao prvo jesam svirao solid body gitaru od oraha. To je bilo negde na samim pocecima mog muziciranja, sto ce reci davno to bese, jelte

U pitanju je bla kopija strata i to rucni rad. Tada sam inace prvi put i video gitaru od oraha, i jos da kazem da je bila skupa ko djavo, a sve to u vreme sankcija, opste besparice i tako te stvari.
Sad ono sto bi tebe zanimalo - zvuk - fenomenalan bar meni tada

ne znam danas kako bih je ocenio. Prijatan, lep da se istopis od miline. U to vreme sam svirao japanskog fendzu koji je bio fenomenalna gitara koja se nije dala uporediti sa ovim rucnim radom ali samo po tehnickim karakteristikama, nikako po zvuku. Zvuk na rucnom radu je bio daleko ispred, a svirljivost te gitare je bila totalni promasaj, al to je samo do majstora nema veze sa drvetom od koga je pravljena. A onaj MIJ Fender je sam svirao !
Pored toga, sto tebe mozda manje zanima, ali ajde nije na odmet da i to pomenem, cesto kod drugara sviram jedan fretless bass cije je hollowbody telo napravljeno od oraha. I opet kazem od tog zvuka sve mi nesto toplo oko zeluca

Plus sto je fretless. Pusto tursko, samo da places
E sad najbitniji momenat - cena. Orah u F-klasi od 1000 € pa navise u trupcu, pa ko voli nek izvoli
A ja to mnogo volim