Pa, hteo sam da uzmem neku jeftinu kopiju Les Paul-a, pa da vidim kako mi to otprilike lezi. Nemam neki budzet za muzicke instrumente, zato kupujem krdze od gitara. Kad studiras programiranje, mnogo para odlazi na sranja vezana za racunare tako da ne ostane mnogo za ostale stvari.nenadnenad wrote:ne shvatam sto si kupovao jos jednu loshu gitaru kad vec imas squiera...
ako imas afinitete za to, nahvataj starog vlasnika pa ga malo protresi ili nadji nekoga ko moze to da uradi za tebe da ti lepo uzmes nazad pare.
Sta ja imam od toga? Nisam kupovao gitaru u Zrenjaninu , u kojem vec znam dosta ljudi koji se razumeju u tom gradu. Meni je bio potreban neko iz Novog Sada, a sada da trazim od nekog sa foruma, koga nikad nisam video u zivotu, da se cima i da procenjuje gitare, ne pada mi napamet.nenadnenad wrote: Inace, imas xspacemanx i zzz koji su ko enciklopedije a zive u zrenjaninu
Kontam da je taj klinja rekao Jelicu za situaciju, a on se ponudio da odigra ulogu "poznatog" muzicara koji ce reci nekoliko lepih reci o gitari. Jelic mu je izasao u susret jer ipak je taj klinja sigurno ostavio dosta para za casove gitare. Eh, trebao sam da pitam koliko naplacuje cas.Kristijan wrote:Ja bih skoro mogao da se kladim da te je "preveslao" dvojac bez kormilara u sastavi ne-više-tako-mlađani Jelić plus neki anonimus koji je imao funkciju stalka za gitaru.

Pa da, ako nista drugo, barem sam se opekao ne jeftinoj gitari, pa i nije tako strasno. Od sada bez sat vremena pregledanja, isprobavanja nema posla.Kristijan wrote:Od sad pamet u glavu i koristi search polje na forumu, videćeš da ti treba daleko manje od 2 nedelje da nađeš odgovore koji te zanimaju.