Uostalom, jesi li siguran da ti je taj Pevey baš neophodan? Zamisli da li bi se i koliko hvatao za njega pored nekog ultra Fender telca_

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Na tu varijantu sam i ja mislio. Odlična cijena i odlična gitara (samo ako je dobar komad).nikolic025 wrote:Imas u Mitrosu extra HSS American deluxe (ako se nevaram) za nekih 1100E,a imaju i S switch i po meni je to odlicna gitara
Ja mislim da onaj ko ode i kupi u mitrosu novog strata amerikanca, moze slobodno da razmisli da proveri svoje mentalno zdravlje. Ljudi, jel ste li vi svesni kog su kvaliteta te gitare. Moj drugar je kupio polovnog strata za 1000 evra, i posle toga smo namerno isli, i u beogradski mitros, i u novosadski, i probali njihovre najskluplje amerikance, koji su mnogo, mnogo vise kostali. U poredjenju sa njegovim fenderom, tu su izgledali kao squieri.....nikolic025 wrote:Imas u Mitrosu extra HSS American deluxe (ako se nevaram) za nekih 1100E,a imaju i S switch i po meni je to odlicna gitara,mada ja imam Gibson i meni bi fender bio druga gitara,jer ga i nevolim mnogo,a posto vidim da ti nesto tako trazis...
Prodaj dve,ako treba i sve tri 150E je ipak dosta kad pogledas izbliza,da kupis jednu dobro,pravo veslo...
Pozz
P.S. Koliko trazis za telca (pusti na pp)
I ja sam... I ko sto rece Sinisa, lepo radi.sinisake wrote: Kazem to jerbo sam kupio novog Strata u Mitrosu (a gde bih, jbg?), nedavno. Lepo to radi, rekao bih.
Ne znam, jos jedan kolega je kupio Deluxa u isto vreme kad i ja, i ne zali se previse.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest