Sta bi vi uradili na mom mestu???

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sirac-šunka
vragolan

Re: Sta bi vi uradili na mom mestu???

Post by sirac-šunka » 21 Apr 2009, 01:52

Pa počni da štediš :D
Uostalom, jesi li siguran da ti je taj Pevey baš neophodan? Zamisli da li bi se i koliko hvatao za njega pored nekog ultra Fender telca_ :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 21 Apr 2009, 01:55

Pa pazi mozda bih mogao peaveya i mim-a da menjam za USA tele uz manju doplatu, jbg 500E mi je puno, mada...hm...

nikolic025

Post by nikolic025 » 21 Apr 2009, 14:08

Imas u Mitrosu extra HSS American deluxe (ako se nevaram) za nekih 1100E,a imaju i S switch i po meni je to odlicna gitara,mada ja imam Gibson i meni bi fender bio druga gitara,jer ga i nevolim mnogo,a posto vidim da ti nesto tako trazis...

Prodaj dve,ako treba i sve tri 150E je ipak dosta kad pogledas izbliza,da kupis jednu dobro,pravo veslo...

Pozz

P.S. Koliko trazis za telca (pusti na pp)

MUzzY

Post by MUzzY » 21 Apr 2009, 14:38

Ja peavey-a ne bih dirao. Ako nista nek ti ostane kao rezerva, bolju opciju tesko da mozes i da zamislis za neke normalne pare. Jos ako si se navikao na njega...

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 21 Apr 2009, 17:21

nikolic025 wrote:Imas u Mitrosu extra HSS American deluxe (ako se nevaram) za nekih 1100E,a imaju i S switch i po meni je to odlicna gitara
Na tu varijantu sam i ja mislio. Odlična cijena i odlična gitara (samo ako je dobar komad). :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 21 Apr 2009, 17:22

Pa nemam pojma videcu, HSS jeste super prica, kao i S1 :D Cekam da se danashnja zeza oko telecastera zavrshi...pa cu odluciti sta cu sa tim mojim gitarama...

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 21 Apr 2009, 20:20

nikolic025 wrote:Imas u Mitrosu extra HSS American deluxe (ako se nevaram) za nekih 1100E,a imaju i S switch i po meni je to odlicna gitara,mada ja imam Gibson i meni bi fender bio druga gitara,jer ga i nevolim mnogo,a posto vidim da ti nesto tako trazis...

Prodaj dve,ako treba i sve tri 150E je ipak dosta kad pogledas izbliza,da kupis jednu dobro,pravo veslo...

Pozz

P.S. Koliko trazis za telca (pusti na pp)
Ja mislim da onaj ko ode i kupi u mitrosu novog strata amerikanca, moze slobodno da razmisli da proveri svoje mentalno zdravlje. Ljudi, jel ste li vi svesni kog su kvaliteta te gitare. Moj drugar je kupio polovnog strata za 1000 evra, i posle toga smo namerno isli, i u beogradski mitros, i u novosadski, i probali njihovre najskluplje amerikance, koji su mnogo, mnogo vise kostali. U poredjenju sa njegovim fenderom, tu su izgledali kao squieri.....

Generalno, mislim da kupovina novog strata, nije ni malo pametna stvar, jer se rade mnogo losije nego nekada, generalno im je izrada na mnogo losijem nivou, i mnogo su losiji, u odnosu na bilo kog, iole starijeg (pricam o samo par godina unazad, nista preterano.). A pogotovo oni stratovi iz mitrosa.......

sinisake
The original one

Post by sinisake » 21 Apr 2009, 20:31

Vidis ja sam imao napismeno da sam normalan, al' to je bilo 1999...
Znaci, da proverim jope... :D

Kazem to jerbo sam kupio novog Strata u Mitrosu (a gde bih, jbg?), nedavno. Lepo to radi, rekao bih.
Ne znam, jos jedan kolega je kupio Deluxa u isto vreme kad i ja, i ne zali se previse.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 22 Apr 2009, 01:34

sinisake wrote: Kazem to jerbo sam kupio novog Strata u Mitrosu (a gde bih, jbg?), nedavno. Lepo to radi, rekao bih.
Ne znam, jos jedan kolega je kupio Deluxa u isto vreme kad i ja, i ne zali se previse.
I ja sam... I ko sto rece Sinisa, lepo radi.

Post Reply