edit///
Da je u zdravlju i veselju izlomis i kupij jos bolju

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
oh silley metyler durden wrote:teodorica wrote:Ako smem da pitam,kol'ko evara?
Mnogo, ne bih o takvim stvarima ovde, pogledaj malo po netu, koliko je takav PRS, dakle ten top, iz jednog dela telo, quilt maple, + te fensi ptice....A regulareno je kupljena gitara, znaci nikakvo muvanje....
Klasika, na Custom 24, su HFS i VIntage Bass pickup.... Dakle, HFS je skracenica, za Hot, Fat, Screams.......On je malo moderniji, nije mutan kao Dragon II, dosta je ostar, dosta je heavey, a ovaj Vintage Bass pickup, je dosta slican Dragon II, u neck poziciji, bukvalno su skoro isti, samo sto je bez poklopca....pa je i on za nijansu ostrijeg tona....VoxPopuli wrote:Aj boga ti reci koji su magneti i neck i bridge.
za gitaru
Imaju one fore, splitovanja, na single, i stvarno bukvalno sve moze da se svira na ovoj gitari.....ma ludnica.....
Citiras sebe....o bozeDuane wrote:da citiram kolegua i nije nesh'.... Ne znam sta da kazem na ovo, ako tako mislis, lepo, blago tebi, ja ne mislim tako.....
Hvala svima ostalima.....
Sto to?Mnogo, ne bih o takvim stvarima ovde
Kupio sam je preko ovlascenog distributera, preko mix musica, ali su mi dali neku dobru cenu, ponudu, pa ne bi da pricam o popustu koji sam dobio, regularna cena joj je nesto preko 3500 evra, mislim da je nesto oko 3700......Funkomat wrote:Sto to?Mnogo, ne bih o takvim stvarima ovde![]()
Nisam bas upucen... jesi je narucivao ili sta?
I odakle?
Mnogo sam zaludjen....Bukvalno sam od 2 godine tezgarenja, svaki dinar odvajao za ovu gitaru, + jos uvek po strani stavljao neku kintu od plate.....nenadnenad wrote:ili si mnogo bogat ili si mnogo zaludjen.
meni se ne svidja plava boja , volim vise one flame-ove i 'klasicne' boje.![]()
inace, super izgleda i ne bi smeo ni ja da je kupujem.
Idi malo po netu procesljaj, pa ces videti....Funkomat wrote:3700e !?![]()
Pa sta covece vredi na njoj toliko?
A meni bilo krivo da dam 1000e za strata...
+1cccira wrote:Izgleda preverzno! Svaka cast na kupovini
Sad razmisljam nesto... ne verujem da bih ikada smeo da kupim ovako skup instrument, tj. ne bih smeo da sviram to posle. Verovatno bih se obesio zbog prve ogrebotine
Ime i stara slavaPa sta covece vredi na njoj toliko?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest