Nemanja u zemlji Telekastera AKA Nova Gitara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nemanja u zemlji Telekastera AKA Nova Gitara
Sto se bre zatvorila kazablanka? A ja tamo svir'o negde zimus, bas sam se smorio...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa i ja sam navijao za 52jku, ali polako, kazem, trebalo bi da se sad popravim sa novcima, pa ce biti i to mozda i do kraja godine... 
TC90 je zajebaniji na cleanu - jer P90 su singlovi sa mudima humbuckera. Ovi humovi rade evo ovako:
KLINhttp://www.box.net/shared/4xbdj6p9he - Ovo je neki iz Amplitubea 2 - neki fender blackface fazon
DRAJV http://www.box.net/shared/pitdv0b808 - Ovo je twin reverb iz guitar rig3 sa turbo rat-om na 12h drajv...
A kad mi se neko javi da mi splituje magnete znacemo kakvi su u singl varijanti....

TC90 je zajebaniji na cleanu - jer P90 su singlovi sa mudima humbuckera. Ovi humovi rade evo ovako:
KLINhttp://www.box.net/shared/4xbdj6p9he - Ovo je neki iz Amplitubea 2 - neki fender blackface fazon
DRAJV http://www.box.net/shared/pitdv0b808 - Ovo je twin reverb iz guitar rig3 sa turbo rat-om na 12h drajv...
A kad mi se neko javi da mi splituje magnete znacemo kakvi su u singl varijanti....

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hehehe , pa da fuckerski je ofarbana...Blingo wrote:Gitara baš izgleda do jaja, da ne kažem "jebački"!![]()
Mnogo mi se svidja što je finiš tako crven...Ono, tr00 P.I.M.P.!![]()
Zdravo da te služi!

Pa i ja mislim da je 2-3 gitare bolje od jedneKristijan wrote:Mislim da je ovo bio jako pametan potez. I dalje mislim da je ovakav ishod daleko bolji od 2 gitare plus 200 jurona za 52 Tele. Uživaj!
E da... Mislim, ti svakako najbolje znaš šta ti je potrebno, ali mi se ovaj Peavey sada čini nekako kao višak. Utopiš njega, pa promenih magnete na MIM Tele? Šta misliš o tome?

- Rocket Roll
Oooo, fenomenalan izbor!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma ne diraj bre Peavey-a. To je instrument na koji mozes da se oslonis, stvarno.
Novo telce je prelepo! Samo da dodjem u BG pa da skinem semplove da cujem kako radi.
Sve najbolje i da te sluzi jako dugo i inspirativno!
Novo telce je prelepo! Samo da dodjem u BG pa da skinem semplove da cujem kako radi.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
MUzzY wrote:Ma ne diraj bre Peavey-a. To je instrument na koji mozes da se oslonis, stvarno.

Zbog neplacanja racuna, kazu. Svirao si, video si... U kom bendu sviras, ako nije tajna?istiqrac wrote:Sto se bre zatvorila kazablanka? A ja tamo svir'o negde zimus, bas sam se smorio...

- sirac-šunka
- vragolan
... i moj bend ima taj problem... kako overimo neki kafić, odradimo jednu-dve svirke, on propadne i zatvori se... 

Video, svirao i bilo je do jaja. Svirao u bendu IQ (istiqrac) i mi smo se raspali...sinisake wrote:Zbog neplacanja racuna, kazu. Svirao si, video si... U kom bendu sviras, ako nije tajna?istiqrac wrote:Sto se bre zatvorila kazablanka? A ja tamo svir'o negde zimus, bas sam se smorio...
cestitke!
super djitra...

svirao sam tu gitaru, i sa stanovista pravovernog tele fanatika mogu da kazem da samo izgleda kao telecaster, sve ostalo sa telecasterom nema veze, sto ne znaci da je losha gitara, samo to za mene nije telecaster. Mahagoni telo i humovi, ono kao Fender je pokazao Gibsonu da moze da napravi nesto iz njihovog faha a da izgleda kao Fender. U svakom slucaju cheers 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Izsmirglas ono fender i stavis scala logo pa moz' nesto i da se zaradi