danelectro gitare i bariton gitare

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

catcool

Re: danelectro gitare i bariton gitare

Post by catcool » 06 Sep 2009, 01:28

Kill surf city

Post by Kill surf city » 17 Sep 2009, 02:09

Ne dozvoljavam da ova tema umre tako brzo ! ::ranting::

Nadam se da cu stici da odem do inostranstva, posle nove godine - bar do proleca.Ako sve bude ok - uspem da odem, imam 200e viska, i svidi mi se komad - sasvim je moguce da ce ovo biti moja sledeca gitara. Kolege twangeri, drzite mi palceve :wink:

Cudo od jeftine gitare, ruzna a kul...zovu je flinstons gitara,hehe.Ko razume, shvatice :lol:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 17 Sep 2009, 04:12

Image

Pored njega još Baret, Pejdž, Klepton, Nofler... To mi je dovoljno da kupim Danelectro gitaru. Ali mi ne treba... ;)

Nije teško naći ni spisak onih koji su svirali ili još sviraju ove sjajne gitare.

Što se tiče basista, ovde mogu naći neke zamljivosti: http://www.danguitars.com/BassGuitars.html. A što se mene lično tiče, ja ooodaaavnooo razmišljam da kupim ovo kao svoj sledeći bas (mislim, o tom potom, ali bitna je ideja :)). Na Harmony Central-u ima solidne ocjene, tako da...

Naravno, ima nešto i za basiste egzibicioniste, ali ja bih ovo bez griže savjesti izbjegao, pa ne znam kakav zvuk da ima. :D

Eto...
Pa ako neko u međuvremenu "proba" ove Nišlije i naruči nešto sa Thomanna, neka se hvali. :ziveli:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 17 Sep 2009, 11:08

Gle:
Image Ne izgleda baš da je vrhunski podešen bass spreman za prodaju, a slika je sa Thomann-a...

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Jan 2010, 04:42

Hillybilly wrote: Reci su suvisne

Image
Evo da ne bude da se samo slikao sa Danelectrom, nabasao sam i na jedan klip gde je svira. :)
[youtube]dkaYbojrEzM&feature=related[/youtube]
:ziveli:

Post Reply