oops!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H4xybmGtEE8[/youtube]
danelectro gitare i bariton gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: danelectro gitare i bariton gitare
Ne dozvoljavam da ova tema umre tako brzo !
Nadam se da cu stici da odem do inostranstva, posle nove godine - bar do proleca.Ako sve bude ok - uspem da odem, imam 200e viska, i svidi mi se komad - sasvim je moguce da ce ovo biti moja sledeca gitara. Kolege twangeri, drzite mi palceve
Cudo od jeftine gitare, ruzna a kul...zovu je flinstons gitara,hehe.Ko razume, shvatice

Nadam se da cu stici da odem do inostranstva, posle nove godine - bar do proleca.Ako sve bude ok - uspem da odem, imam 200e viska, i svidi mi se komad - sasvim je moguce da ce ovo biti moja sledeca gitara. Kolege twangeri, drzite mi palceve

Cudo od jeftine gitare, ruzna a kul...zovu je flinstons gitara,hehe.Ko razume, shvatice

Pored njega još Baret, Pejdž, Klepton, Nofler... To mi je dovoljno da kupim Danelectro gitaru. Ali mi ne treba...

Nije teško naći ni spisak onih koji su svirali ili još sviraju ove sjajne gitare.
Što se tiče basista, ovde mogu naći neke zamljivosti: http://www.danguitars.com/BassGuitars.html. A što se mene lično tiče, ja ooodaaavnooo razmišljam da kupim ovo kao svoj sledeći bas (mislim, o tom potom, ali bitna je ideja

Naravno, ima nešto i za basiste egzibicioniste, ali ja bih ovo bez griže savjesti izbjegao, pa ne znam kakav zvuk da ima.

Eto...
Pa ako neko u međuvremenu "proba" ove Nišlije i naruči nešto sa Thomanna, neka se hvali.

- sirac-šunka
- vragolan
Gle:
Ne izgleda baš da je vrhunski podešen bass spreman za prodaju, a slika je sa Thomann-a...

Evo da ne bude da se samo slikao sa Danelectrom, nabasao sam i na jedan klip gde je svira.Hillybilly wrote: Reci su suvisne
![]()

[youtube]dkaYbojrEzM&feature=related[/youtube]