Ja imam dva Telecastera sa pravljenim mesinganim sedlima/buricima preko kojih idu po dve zice, znaci taj matori fazon. Jedni burici su kompenzovani kao sto je Kristijan okacio, a drugi su redovni, cilindricni bez kompenzacije. A vise mi se rastimava na toj gitari gde su kompenzovana sedla, s tim sto mislim da to apsolutno nema veze sa tim, vec sa cinjenicom da su na njoj Schaller civije koje su TOTALNO DJUBRE, pizdim od njih svaki dan.
A na onoj drugoj su Wilkinsonove civije narucene sa Guitar Fetisha (ne znam da li Funkomat bas na te misli), ali em su bile duplo jeftinije, em MNOGO bolje ta gitara drzi stim, ja sam tim civijama ODUSEVLJEN, milima mi ih je koristiti. E sad jbg, kapiram da su nam suprotna misljenja, ali ja sam Wilkinsonovim bas zadovoljan, a Schaller u zivotu necu vise nikada kupiti.
Tako da, ja bih sumnjao na civije, ne znam koliko fiksni most koji je iole krsteno napravljen moze da ima veze sa zestokim rastimavanjem.
I da, iako su ti burici sa dve zice preko svakog, gitara KOTIRA, tako da, mozes staviti bridge sa 6 posebnih sedala, ali ja nemam problema s tim, jbg.