Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
igzekli
Gde si video Holy Grail u nas?
Artist,Mitrossl0e wrote:Gde si video Holy Grail u nas?

Samo ovog zlata covek da se ratosilja

- Haralampije
Imas slicnu Dzon Mejer verziju,bez zlatnog hardvera.

Davno sam obilazio ovakvog Dzon Mejera, bese to mlogo lepa gitara, ali nisam imao toliko para. Zanimljivo je doduse da gitara nema zadnju plocicu, i da dolazi sa gig begom. S' obzirom na sumu novca koju treba izdvojiti, to je ozbiljan propust.
- mislim_stvarno
samo stavimo emg-e (hsh) i beli pickguard (ne mora floyd i crni hardware) i milinaHaralampije wrote:Imas slicnu Dzon Mejer verziju,bez zlatnog hardvera.![]()

Ne bi valjda tako lepog fendera upropastio
!
Sto se tice pickguarda meni je ovaj nenadjebiv.Slaze se skoro uz svaki finish,narucito uz sunburst.
I ovaj strat mi je jedan od lepsih

Sto se tice pickguarda meni je ovaj nenadjebiv.Slaze se skoro uz svaki finish,narucito uz sunburst.
I ovaj strat mi je jedan od lepsih

- mislim_stvarno
meni je upravo to najjaca kombinacija za strata. Cherryburst, beli pickguard i maple vrat (eventualno ebony ili crni hrom bi mogli dobro da legnu, naravno meni...)
- Haralampije
sl0e wrote:
Davno sam obilazio ovakvog Dzon Mejera, bese to mlogo lepa gitara, ali nisam imao toliko para. Zanimljivo je doduse da gitara nema zadnju plocicu, i da dolazi sa gig begom. S' obzirom na sumu novca koju treba izdvojiti, to je ozbiljan propust.
To je specijalan Incase gigbag,ne ovi deluxe gig-bag,ili one sto dobijes uz mexico fendere.on ti je skuplji od obicnog kofera.

a bogami i mnogo prakticniji,***** ti ko da kovceg vucaram,ovu kofercinu.em sto se svi tripuju da ganjam klavijature,a ovaj je vrlo dobro osiguran.
- BaalBehrit
Uf, taj gigbag meni treba. 

- Dersu Uzala
Jedino keva. Ni burazer ne jebe nista. Otupeo. Anyway, nije to ni bitno. Bitno da ti lepo.Duane wrote:skoro da neznam nista, jos malo i tu sam... al ajde care, ko jos tebe vamo shvata ozbiljno, realno?Dersu Uzala wrote:Sta ti znas sta je pravi rokenrol. Ili bilo sta u zivotu. A da, procitao si na nekom forumu.

meni lepo, tebi lepo, svima lepo...Dersu Uzala wrote:Jedino keva. Ni burazer ne jebe nista. Otupeo. Anyway, nije to ni bitno. Bitno da ti lepo.Duane wrote:skoro da neznam nista, jos malo i tu sam... al ajde care, ko jos tebe vamo shvata ozbiljno, realno?Dersu Uzala wrote:Sta ti znas sta je pravi rokenrol. Ili bilo sta u zivotu. A da, procitao si na nekom forumu.

a meni kad je lepo, ja spamujem