Stratocaster vs Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stratocaster vs Les Paul
london emilio i cash antony ahahahah:)

ili

Ipak je ,,stratokaster" morao više da podnese... Plus za njega.
-
Jel imas akvarijum!?Blingo wrote:eg303 wrote: A, ne, ne.. Ako zaokružimo (po priznatim matematičkim pravilima) ovo 86:68 na 100:50 (metod koji koriste političke stranke po potrebi) onda se može reći da je Fender 2 puta bolji od Gibsona i svaki model Fendera je bolji 2 puta od odgovarajućeg modela Gibsona a to znači da je Stratocaster 2 puta bolji od Les Paula. Sad je sve svima jasno.![]()
Logika je cudo!

-
Hehe, cini mi se da je glavna stvar u pitanju da li LP ili Strat samo do oblika! 
Cak ima i strata sa 2 humbuckera, znaci taj vise ni nema taj zvuk, pa zatim i Floyd Rose, i sve zivo, to je do jaja imati, ali tada nema mnogo veze vise da prvim Stratom!
Dakle pitanje je samo koji ste oblik pre zavoleli!

Cak ima i strata sa 2 humbuckera, znaci taj vise ni nema taj zvuk, pa zatim i Floyd Rose, i sve zivo, to je do jaja imati, ali tada nema mnogo veze vise da prvim Stratom!

Imam, stvarno imam!Aleksej79ns wrote:Jel imas akvarijum!?Blingo wrote:eg303 wrote: A, ne, ne.. Ako zaokružimo (po priznatim matematičkim pravilima) ovo 86:68 na 100:50 (metod koji koriste političke stranke po potrebi) onda se može reći da je Fender 2 puta bolji od Gibsona i svaki model Fendera je bolji 2 puta od odgovarajućeg modela Gibsona a to znači da je Stratocaster 2 puta bolji od Les Paula. Sad je sve svima jasno.![]()
Logika je cudo!

Ajde nam sad objasni, kak'e veze imaju LP, strat, logika i moj akvarijum?

Doolio wrote:london emilio i cash antony ahahahah:)

inače ono moje nije bilo pitanje, nego opaska...
-
Haha, danas sam nesto u fazonu pricanja viceva.Blingo wrote: Imam, stvarno imam!![]()
Pa bili Mujo i Haso.

Tako da, dobro je sto imas akvarijum!

Aleksej79ns wrote:Haha, danas sam nesto u fazonu pricanja viceva.Blingo wrote: Imam, stvarno imam!![]()
Pa bili Mujo i Haso.I ode Mujo za policajca. I posle prvog dana na kursu, pita ga Haso kako je bilo. Pa kaze, ucilli smo Logiku. Sada Hasi nije jasno, pa pita da mu posjani. Pa kaze vidi ovako, ako imas akvarijum, znaci da volis zivotinje, ako volis zivotinje, znaci da volis i ljude, ako volis ljude, znaci da volis i zene, a ako volis zene, znaci nisi peder!
A kada si rekao "logika" odmah sam se setio ovog vica, i akvarijum.
Tako da, dobro je sto imas akvarijum!

e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paulAleksej79ns wrote:Hehe, cini mi se da je glavna stvar u pitanju da li LP ili Strat samo do oblika!

-
Au bas ni blizu???Solomoon wrote:e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paulAleksej79ns wrote:Hehe, cini mi se da je glavna stvar u pitanju da li LP ili Strat samo do oblika!

PA valjda malo na elektricnoj gitari utice na zvuk i elektronika?

utice, ali utice i drvoAleksej79ns wrote:Au bas ni blizu???Solomoon wrote:e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paulAleksej79ns wrote:Hehe, cini mi se da je glavna stvar u pitanju da li LP ili Strat samo do oblika!
PA valjda malo na elektricnoj gitari utice na zvuk i elektronika?

- Haralampije
Solomoon wrote:e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paul

i dalje ne moze imati zvuk les paula, jedino da ga skroz iskopirajuHaralampije wrote:Solomoon wrote:e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paul

-
Sjajna tema
Svaki ozbiljan gitaros bi trebalo da ima i jednog i drugog...

Svaki ozbiljan gitaros bi trebalo da ima i jednog i drugog...