Žice za električnu gitaru - razmena mišljenja i predlozi.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zice za elektricnu gitaru... razmena misljenja i predlozi.
kupih EB 10-ke koje sam inace uvek uzimao, ali sad mi je nesto drugacije...zvuk je nekako metiljav i nedefinisan, muljav...
Zasto?

- mislim_stvarno
sta su to uradili sa eb zicama? sad najzad meni odgovaraju, a vi koji ste ih toliko dugo koristili se zalite... 

Meni iste i dalje, bemliga.
Drndario, 0.9, stavio danas... kao prelazno resenje...mlako, posle desetki.
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja vratio na strata 10ke......od kada sviram u pravom bendu (sinisake wrote:Drndario, 0.9, stavio danas... kao prelazno resenje...mlako, posle desetki.

Nemoj sad kao uželeo sam se tanjega zvukaGuitar_thrill wrote:...ume da bude teze sa 11kama...a i malo sam se uzeleo tog tanjeg zvuka

- Guitar_thrill
- MF veteran
ssmc wrote:Nemoj sad kao uželeo sam se tanjega zvukaGuitar_thrill wrote:...ume da bude teze sa 11kama...a i malo sam se uzeleo tog tanjeg zvuka

erni bol, kouted! jebu mame kolko traju, a i dalje imaju i tenziju i kvalitet ko kad sam ih otvorio, onomad, a i bome sada
shta je sledece @Sinisa, da se izdepiliras i nosis torbicu na desno rame i patikice iz Springfieldasinisake wrote:Drndario, 0.9, stavio danas... kao prelazno resenje...mlako, posle desetki.

a shalim se ja malo
ja probao ove i meni su strava, very very drazesne zice, rockerske i onako bash pravi zvuk

dweezil wrote:shta je sledece @Sinisa, da se izdepiliras i nosis torbicu na desno rame i patikice iz Springfieldasinisake wrote:Drndario, 0.9, stavio danas... kao prelazno resenje...mlako, posle desetki.i da slusas Maroon 5
a shalim se ja malo
ja probao ove i meni su strava, very very drazesne zice, rockerske i onako bash pravi zvuk
Uf slucajno stavio 10-ke, bio u tripu aj sad cu kupim elixir, da mi traje, ali ne bese u Mitrosu, i prodavac mi dade to kao super traju....
Mozda, prodao sam ih sa gitarom, ali odvratnije zice nisam video, Fenderove zice- nikad vise....
Ja sam koristio ove :

I bile su sasvim ok !

I bile su sasvim ok !
- Haralampije
Ni Rori Galager se nije zalio na Fenderove zice. 

- johnny_b_good
Stavio sam 9ke i posle 10ki nekako bolje prijaju 

Laksi legato, ali nije to to... Vracam se na desetke, a kad budem u kondiciju, 0.11 EB super stinky
, pa kud puklo da puklo!

svasta ljudi hoce od jadnih zhica, i da dugo traju i da imaju rockerski zvuk, i da su mekane a da imaju sustaina (ovo cesto ne ide jedno sa drugim
) i da su dobre na basu i na treblu, da vole sve zanrove, da su jeftine, i da same znaju da sviraju, da se same skidaju i namestaju.