Ova stvar kida brale.Dersu Uzala wrote:Haralampije wrote:njah...prodala s ovim....Dersu Uzala wrote:Sad i ti. Jedna je Orianthi.
Stratocaster vs Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Stratocaster vs Les Paul
- whosyourdaddy
ma da, simetrija, o tome vam pricam, fendjer tu nikada ne bi uleteo!

Ubio si me.Solomoon wrote:custom
Spoiler:
Mozda ne bi fendjer, al' gazda bi sigurnowhosyourdaddy wrote:ma da, simetrija, o tome vam pricam, fendjer tu nikada ne bi uleteo!![]()
![]()
Jel može neko da pojasni činjenicu zašto je Strat u lošem stanju veoma precenjen, dok kod Les Paul-a to baš i nije slučaj, proganja me ova misterija ovih dana

- Guitar_thrill
- MF veteran
zato sto se takve fendere proslavili SRV, Rory Gallagher, u skorije vreme Philip Sayce, John Mayer i mnogi drugi....
- Haralampije
Ovaj gore je oko 2500 evraGagi wrote:Jel može neko da pojasni činjenicu zašto je Strat u lošem stanju veoma precenjen, dok kod Les Paul-a to baš i nije slučaj, proganja me ova misterija ovih dana![]()
Ovakav dole nije ispod 8000-10000 evra.
Koji je precenjeniji?
Nisam mislio na konkretne komade sa fotografija, više su tu radi ilustracije
The answer please
The answer please
- Guitar_thrill
- MF veteran
Guitar_thrill wrote:zato sto se takve fendere proslavili SRV, Rory Gallagher, u skorije vreme Philip Sayce, John Mayer i mnogi drugi....
- Haralampije
pa fenderovi relici su tu oko 2500-3000(uz izuzetke poslednje serije SRV-a,Lenija,Blekija i EVH-a),a Gibsonovi od 8000 pa navise(opusteno prelaze i 30000).Gagi wrote:Nisam mislio na konkretne komade sa fotografija, više su tu radi ilustracije![]()
The answer please
Toliko o precenjenosti i bezobrazluku.
Nisu oni u losem stanju,samo prikazuju zeljenu gitaru u "originalnom" obliku,onakvu kakva je i prava.
npr...SRV sa svojom No1

i SRV sa replikom svoje No1

.. ja evo priznajem da bih što se tiče LP uvek izabrao mint condition umesto relic, distressed, worn itd... sa stratom je obrnuto... taj fenomen, psiholozi ima li vas, pomagajte? 
pa i ja bih, jednostavno je takva dzitra, strat je daskast i samo izgleda masivnije i razradjenije i kvalitetnije kad se tako pohaba i ispuca, ima covek utisak neceg teskog i kvalitetnog. les pol sa druge strane lici na violinu koja je izvadjena iz mocvare, uliva nepoverenje, izgleda naduto i ispucalo, tanano. sto zbog oblika dzitre, sto zbog dizajn resenja magneta i ostalih stvari. kad gledamo nove dzitre, obrnuto je, lp izgleda kvalitetno, fensi, 'aristokratski', finije i skuplje, dok stratokaster lici na "lol vidi gitara za decu" fazon.
Jedina lepsa stvar od raz\ebanog strata je mator kontrabas