A ovo moze biti fino resenje za tezge, nekom pravom profesionalcu, koji svira svaki drugi dan (a ne googla dovoljno).
Za nas sto cepamo jednom mesecno (u najboljem slucaju) po lokalnim domovima kulture, dosta i jeftin lampas.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Oh yeah, 1998.nenadnenad wrote:@doktor ...ne znam bas, kacio si neke klipove sa kikicama gde svirate mjetal\hc\prog mesavinu
Ti si prvi (vrlo uvredljivo u pokusaju, might I add) pitao, a ja sam koliko-toliko kulturan pa da ti odgovorim. Music Man-a nemam vise, a i trebalo mi nekoliko godina da skupim kes za njega, radeci ovo sto radim. Ja sam samo rekao da sam mnogo vise svirao male lampase po svirkama i da iz mog (15 godina) iskustva nije neka ideja. Koji problem imas sa tim? Ili ces opet da navrces vodu na neku drugu vodenicu? Koja su tvoja iskustva na tom planu, licno sam nosio 15w pojacalo (Fender) na bar 30 svirki pop/rock/blues/"tezga" tipa? A ti?Rocket Roll wrote: Rocket je u 2010. svirao samo za doček Nove Godine, i to akustičnu gitaru... Primio je oko 290 000 dinara na ime redovnih prihoda. Da li ga to čini manje vrednim od Doktora? Možda u očima poreskih organa, ili u "ja imam veći ček & skuplji MusicMan" kontekstu merenja penisa: ni jedno ni drugo nema veze sa 20W lampašima.
Baci neki info kad budeš svirao sledeći put pa da svrćem(o), ne bih ni znao da sviraš uživo da sada nisi rekao.
http://www.amazon.com/Shure-Personal-Bo ... 451&sr=8-1nije poenta da se pojacala izbace iz upotrebe. pojacalo gitaristi treba da bude monitoring na bini. ako gitarista jos pride i peva ili zeli da ima u monitoringu pevaca isti taj signal sa pojacala uopste ne mora da se salje u monitoring nego ce imati lep i cist vokal u monitoringu.
Za live ti zvucnik ne treba ako ides preko PA. Za kod kuce da. A sto se ostalih dzidza midza tice, jedino ti treba neki foot kontroler. Cak i onaj Behringer od 100ak evra moze da zavrsi pos'o.sub_zero, uracunaj i zvucnik tu i jos neke dzidza-midze (video si sta sve ima onaj lik sa drugog klipa koji si postovao)...
To stoji.Za nas sto cepamo jednom mesecno (u najboljem slucaju) po lokalnim domovima kulture, dosta i jeftin lampas.
Smem li da upitam zasto?Music Man-a nemam vise
Ili ventilatorom.sub_zer0 wrote:http://www.amazon.com/Shure-Personal-Bo ... 451&sr=8-1nije poenta da se pojacala izbace iz upotrebe. pojacalo gitaristi treba da bude monitoring na bini. ako gitarista jos pride i peva ili zeli da ima u monitoringu pevaca isti taj signal sa pojacala uopste ne mora da se salje u monitoring nego ce imati lep i cist vokal u monitoringu.
Jedino ostane onda onaj 4x12 "osecaj", odnosno guranje vazduha, koje moze da se regulise drugim monitorom, ako neko bas insistira na tome.
Jbg, od kad sam dobio svoj Tasman Teli, MM mi je stajao u koferu. Mislio sam da me rajca taj tanani vrat, a u stvari mi se koci saka od njega, mislio sam da je to taj ton, a provalio da me low-output vintage dominatrixsub_zer0 wrote:Smem li da upitam zasto?Music Man-a nemam vise
Ko te bre hejtuje, otkud ti toCortex wrote:Naravno da ne.![]()
Zanimljivo kako me odjednom volish, a do juche si me hejtovao i moje poimanje muzike o kojem, btw, jako malo znash...![]()
![]()
![]()
Videcemo se, of course
Koji PP? Evo listam inbox ...nema nista!? Aj' posalji ponovo!Cortex wrote:Peco, pa u tvom kraju radim u YBC, svakako cu navratiti jedan dan, imamo i po neshto da poprichamo, ne odgovori mi na PP
Evo za sirca repostCortex wrote:![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest