Elektricna gitara za 450 evra
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- PetarPericPera
Re: Elektricna gitara za 450 evra
Znam, paranoican sam, al sta cu - necu da se *****. Voleo bih da mi neko barem kaze da li samo gitaru da uzmem, ili novo pojacalo (malo bolje) i jeftiniju gitaru???? Ako neko ima iskustva sa tim. Necu da pravim ti neku filozofiju oko gitara,al sam kupujem (APSOLUTNO SAM GLUP OKO GITARA).
-
i ti oćeš sa ovim da sviraš jazz..?PetarPericPera wrote:Ne znam jel neko ima iskustva sa Ibanez SZR520-fm?? Gitara nije nesto poznata kod muzicara(svi su me prodavci gledali ko Isusa kad sam ih pitao), al zato mi se svidza dosta...
http://www.youtube.com/watch?v=lzX3TbcY ... re=related
- PetarPericPera
Ma na clean tonu.Distorziju bih za rok (pomenuo sam da sam i roker).Zato mi treba univerzalna gitara.
-
ja ti kažem - kupi sada SAMO gitaru. si gluv?PetarPericPera wrote:Znam, paranoican sam, al sta cu - necu da se *****. Voleo bih da mi neko barem kaze da li samo gitaru da uzmem, ili novo pojacalo (malo bolje) i jeftiniju gitaru???? Ako neko ima iskustva sa tim. Necu da pravim ti neku filozofiju oko gitara,al sam kupujem (APSOLUTNO SAM GLUP OKO GITARA).
- PetarPericPera
Pa koju mi predlazez
Apollo Les Paul - 20 000
Ibanez SZR520 - 41 000
Ibanez AR250 - 46 000
Mozes da mi predlozis nekog Fendera (Mexico) ako ima Jazzmaster,a mislim da ga nema u Mexico varijanti ili tele. Jedan mi rece da su krsevi ti Meksikanci, al po mene ulaze u izbor
Apollo Les Paul - 20 000
Ibanez SZR520 - 41 000
Ibanez AR250 - 46 000
Mozes da mi predlozis nekog Fendera (Mexico) ako ima Jazzmaster,a mislim da ga nema u Mexico varijanti ili tele. Jedan mi rece da su krsevi ti Meksikanci, al po mene ulaze u izbor
Ovu poslednju.
Ili neki meksikanski strat, moze i to.
-
ako ćeš gitaru za jazz/rock, zaiebi tog ibaneza i rkanja sa cleanom.
Najuniverzalnije gitare za jazz/rock su ti ili LP ili ovaj tip gitare
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1172
iz bilo kog drugog tipa gitare nećeš moći da izvučeš te zvuke koje hoćeš.
Dakle, od punog drveta LP.
od šupljeg, ili arhctop, ili ovako nešto sa ovog linka.
Ima naravno skupljih gitara koje iskaču iz ovih šablona (Godin, Line 6 gitare, ali..ako pričamo o 450-500 eu, kreći se u ovoj ulici i nećeš zalutati)
Najuniverzalnije gitare za jazz/rock su ti ili LP ili ovaj tip gitare
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1172
iz bilo kog drugog tipa gitare nećeš moći da izvučeš te zvuke koje hoćeš.
Dakle, od punog drveta LP.
od šupljeg, ili arhctop, ili ovako nešto sa ovog linka.
Ima naravno skupljih gitara koje iskaču iz ovih šablona (Godin, Line 6 gitare, ali..ako pričamo o 450-500 eu, kreći se u ovoj ulici i nećeš zalutati)
-
Ibanez AR250 - super.
-
sinisa, što zajebavaš čoveka..ajder blagomeni popi nešto..sinisake wrote:

- PetarPericPera
Da probao sam varijantu 335 al Corta i Ibaneza u Lyra Style-u.Nisu lose-meni su neudobne (ja bih Jazzmaster Amerikanca - I TATA BI SINE, al nema...).Idem za BG, pa bih pogledao ibanez ar250.Inace neki prodavac mi rece da za te pare necu dobiti MNOGO bolji zvuk od Apolla recimo, al dobicu mozda KVELITETNIJU GITARU. Mnogo uzimaju novaca na imena Gibson,Ibanez,Fender....
-
probaj i ovo pre nego odlučiš
Aria FA-75
http://174.132.81.99/prodaja/gitare/pol ... na_gitara/
gitara je odlična, ali ipak proveri, u tom cenovnom rangu razlike između dve iste gitare u prodavnici mogu da budu popilične.
Aria FA-75
http://174.132.81.99/prodaja/gitare/pol ... na_gitara/
gitara je odlična, ali ipak proveri, u tom cenovnom rangu razlike između dve iste gitare u prodavnici mogu da budu popilične.
- PetarPericPera
Da, i to je odlicna opcija. U svakom slucaju, pravac u BG na razgledanje. Al ipak mora po 234253245346342342984 put da pitam da li je Apollo les paul dobra gitara???Kakve su civije??? Jel bi se zeznuo nju da uzmem i bolje pojacalo??? Znam, to je na meni da odlucim, i da sledim svoje srce bla bla bla...., al stvarno moram to da znam...
Ibanez SZR520 je genijalna gitara (za te novce neverovatna)! Obavezno je probaj. Cak i sa stock magnetima zvuci odlicno i na klinu i na drajvu.
Slobodno zanemari Bugijeve komentare, posto covek ocigledno misli da gitara dolazi sa ugradjenom distorzijom
Slobodno zanemari Bugijeve komentare, posto covek ocigledno misli da gitara dolazi sa ugradjenom distorzijom

- PetarPericPera
Ja s slike vidim da je to gitara mojih snova!!! Kad bih je nab'o u moj Randall od 15W da li bi to licilo na NESTO?????!?!?!?!?!
Pa stagod da ukljucis u sobno pojacalo neces dobiti rock-god zvuk... Ali to se ni ne ocekuje od sobnog pojacala, zar ne?