ljudi u Nasi radi covek koji ne zna kako izgleda singlecoile magnet

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dersu Uzala wrote: Kad se bavis inzenjeringom, moras da budes ultra precizan po cenu da te niko ne razume sem drugih inzenjera. Onda je na marketinskom odeljenju da objasni raji kako u stvari sve to radi. Naravno, marketinsko odeljenje uglavnom nema pojma kako ista radi, pa onda krenu sa nebulozama tipa 'greatest product ever'.
Ma jok. Nisam se ni opsetio da sam ja spominjao marketinsko odeljenje. Vala, zreo sam i ja za marketing. FUD (Fear, uncertainty and doubt) je nas kredodejankuki wrote:Dersu Uzala wrote: Kad se bavis inzenjeringom, moras da budes ultra precizan po cenu da te niko ne razume sem drugih inzenjera. Onda je na marketinskom odeljenju da objasni raji kako u stvari sve to radi. Naravno, marketinsko odeljenje uglavnom nema pojma kako ista radi, pa onda krenu sa nebulozama tipa 'greatest product ever'.
Malo se salim... ako se vredjas sorry... i jos jedno virtuelno,'ladno k'o zmice.
Kazi im:Dersu Uzala wrote:Ovog momenta ode iz moje kuce originalni dizajner Hot Rails magneta, ispricam mu ja cime me karate, i stariji covek (patentirao je to 1986.) , grohotom se nasmeja. Generalno, svi Ameri me smaraju zasto ja (kao lik koji je zaduzio N.A.S.A.) uopste trabunjam sa tamo nekim likovima iz bivse domovine koji blage veze sa zivotom nemaju? Niti elektrotehnikom. Niti fizikom. Niti muzikom. Ja im kazem, alo bre, Jugoslavija, Nikola Tesla, Mihajlo Pupin. Oni kazu, pa ima vas ukupno trojica genija, svi ste pobegli kod nas (Amera) jer s kim da pricate kod kuce??? , i nijedan nije ni osvojio Nobelovu nagradu. A nasi (Ameri) su osvojili megamilion.
Dweezil, sta da im kazem?
Bolje da je veslao sise...dweezil wrote:"Кад је струју измислио Дерсу
Америко сисала си веслу "
Jao bre. Zezamo se malo. Naravno da smo mi kul isto kao sto su 'oni' kul (mada su meni i oni doduse 'mi'). Naravno da svako ko se danas primio par stoja volti i nesto petlja oko struje zna o Tesli i u Americi. Izvrsena je delimicna dekontaminacija Edisonovog lika i dela, i samim tim, rekonstrukcija Teslinog. Dizu mu spomenike svakog meseca, ne zezam se. Ako odes na bilo koji ne daj boze koledz za elektrotehniku, sve je uredno uslo u kurikulum. Do pre 20-25 godina nezamislivo. Ameri, inzenjeri, ako znaju Srbiju ili Kraljevinu Jugoslaviju (ili Hrvatsku da ne gresim dusu) oni kao, Tesla fuckin'. I Pupin. Pupin je mega lik isto. Mada, jednog dana po svemu sudeci, Mileva Maric ce biti velika ko Tesla. Ameri su odlepili na Milevu.sinisake wrote:Kazi im:Dersu Uzala wrote:Ovog momenta ode iz moje kuce originalni dizajner Hot Rails magneta, ispricam mu ja cime me karate, i stariji covek (patentirao je to 1986.) , grohotom se nasmeja. Generalno, svi Ameri me smaraju zasto ja (kao lik koji je zaduzio N.A.S.A.) uopste trabunjam sa tamo nekim likovima iz bivse domovine koji blage veze sa zivotom nemaju? Niti elektrotehnikom. Niti fizikom. Niti muzikom. Ja im kazem, alo bre, Jugoslavija, Nikola Tesla, Mihajlo Pupin. Oni kazu, pa ima vas ukupno trojica genija, svi ste pobegli kod nas (Amera) jer s kim da pricate kod kuce??? , i nijedan nije ni osvojio Nobelovu nagradu. A nasi (Ameri) su osvojili megamilion.
Dweezil, sta da im kazem?
"Kad je struju izmislio Tesla,
Ameriko, sisala si vesla".
'Neutralnog'.MUzzY wrote:Verovatno zbog "cistijeg tona"?
U stvari, cenim da je Barry Soddenberg ili kako li se speluje.Dersu Uzala wrote:Barry Soddenheim ili kako li se speluje.
vitze ludak = vitez ludakDersu Uzala wrote: ..Ono, Nikola, vitze ludak (covek je fakat toliko zanimljiv, da mu Braveheart nije ni do kolena, a obojica su carevi). Znaci ,Ameri su hteli da prave epsko stivo. I onda tu sami Ameri 'don't look good'. Ok, scratch that movie. Nazad u fiOku.
Ofskroz!Dersu Uzala wrote:'Neutralnog'.MUzzY wrote:Verovatno zbog "cistijeg tona"?
...
Ali kapiramo se, cenim.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest