Nema veze, super zvuči.

Sjajna simulacija nekog življeg baritona.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nema veze, super zvuči.
E da, slucajno mi je gitara u Db drop (znaci klasican spusten za polustepen plus drop 6-e)guv'nor wrote:Nema veze, super zvuči.Meni se uvek dopadao trip: klonja žice + single coil + drop tuning.
Sjajna simulacija nekog življeg baritona.
Nisi nista uradio dok im ne obrnes faze kad su splitovani a rade zajedno. Slavice te svi na Balkanu. Ima da popada ekipa na buljuMrav wrote:Samo da dopunim temu, uradio sam ugradnju push-pull-a i splitovanje je online
Mislim da sam dobio mnogo, a nisam primetio gubitak u nesplitovanoj poziciji (doduse nisam stigao na lampasu da probam jos). Sad ce clean ovi da budu stvarno clean, uz sve modifikacije koje sam napravio na peavey-ju (magneti, prekidaci, push-pull) dobio sam PRS-a u malom
![]()
Evo i kratkog sempla, prvi deo je odsviran oba magneta standardno, drugi deo oba magneta splitovano.
http://www.box.net/shared/lxiqdpa0dp
P.S. Zice su mi klonja
Nemoj da se iznerviramDersu Uzala wrote:Suludo je kad ih tako spojis, nadrukas distorziju i prasis arpedja. A suludo je i za sve drugo. Jebiga, sad neces nikad znati.
Ne. Ne da nije da nema ništa od toga, nego ga ima - i to dosta.Dersu Uzala wrote:nema nista od toga, izbi si to iz glave. Nove magnete pazari a ove prodaj nekom ko nece da splituje.
A vidis ovo, kad bolje razmislim (posto sam prethodno ignorisao, ali svi mi velikani patimo od nekih boljki tipa autizamdecades07 wrote:da, još je dodao lik kako bi nešto probao s hamovima - da ih uveže paralelno, umesto redno kao što su zadati (bili '78-me)
a ja se tu već gubim, amo sam klimnuo glavom, i rekao da ćemo se čuti. i hoćemo. verovatno zna šta radi, pošto vidim da mu kinta ne igra nikakvu ulogu.
dakle, voli. i takvi pokreću svet
Paul Gilbert se kleo da su mu DiMarzio-i odavno samo tako povezani, paralelnoDersu Uzala wrote:Sad, opet, cudom bi se nacudio da postoji neka poznata faca koja pretezno svira u paralelnom modu. Ipak je to novitet, i koristi se na kasicicu, mada ne kazem da se <ne> slazem sa tim, hey whatever rocks your boat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest