Pomoc Kolege :\

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Guitar_thrill
MF veteran

Re: Pomoc Kolege :\

Post by Guitar_thrill » 15 Oct 2010, 16:53

rockozaurus wrote::off-topic: Guitar_thril, ti bi trebalo da si poslednji covek koji bi se sprdao s Jimmy-jevom licnoscu, posto si u potpisu stavio njegovu fotografiju.Samim tim se pretpostavlja da si njegov veliki postovalac?!Ili to je ono u fazonu:"Vidite me, i ja sam cuo za Hendrixa"!Verovatno si dosta mlad, i zbog toga reagujes tako ali ne bi ti skodilo malo da se informises o njegovom zivotu i radu, nece ti skoditi, naprotiv bices duhovno mnogo bogatiji...Izvinjavam se, malo sam se primio, tema je sasvim druga ali za mene je Jimmy Bog u svakom pogledu, i boli me kada se neko sprda sa njegvim imenom i delom.Ponavljam:"Jimmy nije upotrebljavao droge a umro je od prevelike kolicine vina u plucima"!Ako vas interesuju detalji postoji knjiga a ima i dokumentarni film.Pozdrav svim pravim postovaocima kralja gitare!
Pogledao sam gomilu dokumentaraca, a procitao sam i knjigu, i ti ako nisi nigde video da se Jimi drogirao (da Jimi, a ne Jimmy, ili Jimmie kako su mu u Nemackoj pisali ime)....onda ne znam sta si citao i gledao....
Ustvari iz ovog tvog posta bi ja tebi trebalo da napisem
ne bi ti skodilo malo da se informises o njegovom zivotu i radu, nece ti skoditi, naprotiv bices duhovno mnogo bogatiji

nebeskacarica

Post by nebeskacarica » 15 Oct 2010, 17:38

Ко што рече Антоније Пушић:

Хеј Џими, хеј Џими
да ли се у гробу сада преврћеш ти
ја ћу твоју пјесму мало свирати
који си се курац дрогиро
сад си мого код мене да пјеваш у бенду
јеби га, имо би сто марака по концерту
боли те курац...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 15 Oct 2010, 17:56

Da vas podsetim da se ovde prica o gitari ne o Hendrixu, ako tako nastavite pada lock (nemam ni volje ni zivaca da brisem postove kojima ste zasrali ili cete zasrati temu) :D

Ljubi vas administracija :D

P.S. Hedza je bio "clean" koliko je i Keith Richards.

Haralampije

Post by Haralampije » 15 Oct 2010, 18:23

Critical wrote:P.S. Hedza je bio "clean" koliko je i Keith Richards.
Keef je upgradeovan na visi nivo postojanja since 1980...s njim nema poredjenja :lol:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 15 Oct 2010, 19:22

rockozaurus wrote::off-topic: Guitar_thril, ti bi trebalo da si poslednji covek koji bi se sprdao s Jimmy-jevom licnoscu, posto si u potpisu stavio njegovu fotografiju.Samim tim se pretpostavlja da si njegov veliki postovalac?!Ili to je ono u fazonu:"Vidite me, i ja sam cuo za Hendrixa"!Verovatno si dosta mlad, i zbog toga reagujes tako ali ne bi ti skodilo malo da se informises o njegovom zivotu i radu, nece ti skoditi, naprotiv bices duhovno mnogo bogatiji...Izvinjavam se, malo sam se primio, tema je sasvim druga ali za mene je Jimmy Bog u svakom pogledu, i boli me kada se neko sprda sa njegvim imenom i delom.Ponavljam:"Jimmy nije upotrebljavao droge a umro je od prevelike kolicine vina u plucima"!Ako vas interesuju detalji postoji knjiga a ima i dokumentarni film.Pozdrav svim pravim postovaocima kralja gitare!
Decko,idi leci se :lol:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 15 Oct 2010, 21:16

kao sto rekoh :D

Locked