Koje magnete na Ibanez RG370?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koje magnete na Ibanez RG370?
Citat je odavde... http://dimarzio.com/site/#/faq/ A ti, posto sam siguran da poznajes sve tamo u firmi, idi lepo pa im kazi gde su pogresili, kad vec imas slobodnog vremena... 

- Dersu Uzala
Poslednji put nesto objasnjavam besplatno:
Kad je Eddie Van Halen montiro na svog Frankenstrata Floy Rose tremolo, zapazio je da ga jebu pole-pieces. Promptno je iskrivio magnet, ne iz zajebancije, nego da bar delimicno poklopi pole-pieces sa svog magneta (koji je btw bio neki Gibson whatever) na toj djitri sa sad novim FLoyr Rose-om mesto Rockinger tremoloa. Cim je preso u Kramer, nekako u to isto vreme, ovi su skontali njegovu pricu i skapirali da su pole-pieces off na svim gitarama sa Floyd Rose-om. I onda su narucili od Schallera da im pravi malo vise razmaknute pole pieces, e bas tako kao sto taj isti Schaller pravi oridjidji Floyd Rose (posto je Schaller jedini i pravio Floyd rose tremolo za Flojda Rouza).
Prema tome, dosta vise pametovanja iz Srbije, preklinjem vas. My last post on any technical subject.
Odsad, samo podjebavam glupane.
Kad je Eddie Van Halen montiro na svog Frankenstrata Floy Rose tremolo, zapazio je da ga jebu pole-pieces. Promptno je iskrivio magnet, ne iz zajebancije, nego da bar delimicno poklopi pole-pieces sa svog magneta (koji je btw bio neki Gibson whatever) na toj djitri sa sad novim FLoyr Rose-om mesto Rockinger tremoloa. Cim je preso u Kramer, nekako u to isto vreme, ovi su skontali njegovu pricu i skapirali da su pole-pieces off na svim gitarama sa Floyd Rose-om. I onda su narucili od Schallera da im pravi malo vise razmaknute pole pieces, e bas tako kao sto taj isti Schaller pravi oridjidji Floyd Rose (posto je Schaller jedini i pravio Floyd rose tremolo za Flojda Rouza).
Prema tome, dosta vise pametovanja iz Srbije, preklinjem vas. My last post on any technical subject.
Odsad, samo podjebavam glupane.

- Dersu Uzala
Idiote, DiMarzio nije imao F-spaced magnete dok se nije pojavio Floyd Rose tremolo. A Fender postoji od 40 i neke, Stradza od '52. sa synchronized tremolom. Now go fuck yourself, eh?Tenji wrote:Citat je odavde... http://dimarzio.com/site/#/faq/ A ti, posto sam siguran da poznajes sve tamo u firmi, idi lepo pa im kazi gde su pogresili, kad vec imas slobodnog vremena...
Last edited by Dersu Uzala on 03 Jan 2011, 13:30, edited 1 time in total.
- Dersu Uzala
I give up. Enjoy your serbian stupidity.
Last edited by Dersu Uzala on 03 Jan 2011, 13:32, edited 1 time in total.
Dersu is being Elder Idiot. Now go my sonnnnnnnnnn and roooooooooooooooooooooooooooock.
- Dersu Uzala
to sto kacite slike sa YT ne znaci da ste odjednom avanzovali iz stadijuma IMBECILA u stadijum nekoga ko u stvari zna sta prica. 
Mozda bi sve to zvucalo uverljivije, i drkali bi djoku, da okacim svoje slike sa Steve Blucherom, Larry DiMarziom, Seymour Duncan-om, Gary Kramer-om, ili Floyd Rose-om (da, lik se tako zove). Ali ne, imate internet od juce, i svi vi to znate bolje.

Mozda bi sve to zvucalo uverljivije, i drkali bi djoku, da okacim svoje slike sa Steve Blucherom, Larry DiMarziom, Seymour Duncan-om, Gary Kramer-om, ili Floyd Rose-om (da, lik se tako zove). Ali ne, imate internet od juce, i svi vi to znate bolje.

Last edited by Dersu Uzala on 03 Jan 2011, 13:37, edited 1 time in total.
SHHHHH!!! VIBRATOR!Dersu Uzala wrote:mislim_stvarno wrote:.... iz Juge TREMOLOI.

- Guitar_thrill
- MF veteran
nisu slike, video je u pitanju, imas to kao "play" dugme na sredini te "slike", ti levi klik, i krene Dio da peva...Dersu Uzala wrote:to sto kacite slike sa YT ne znaci da ste odjednom avanzovali iz stadijuma IMBECILA u stadijum nekoga ko u stvari zna sta prica.
Koliko si smusen, i koliko su te potresle "imbecilske/idiJotske" stvari, stavio si glup gard ispred sebe. Protiv mase ne mozes, a protiv mase MF-a, jos teze.
P.s. Take aspirin, and relax batty boy.

Edit : nisi mi danas u modu Dersu, nesto stalno izmenjujes postove. Well...
P.s. Take aspirin, and relax batty boy.

Edit : nisi mi danas u modu Dersu, nesto stalno izmenjujes postove. Well...
- KnightOfDoom
- Site Admin
Aj ljudi malo recnik ovo ono... makar se psovali i na stranim jezicima.
A Dersu bi mog'o (da 'oce, a izgleda nece) da otvori tu i tamo neku temu u kojoj bi objasnio tako neke stvari. Kao sto su mnogi cinili ranije. Ovo sad je postalo upad na temu "da pokazem ja kako sam pametan a vi se jebite posle".
Evo predlazem da se otvori tema "Ef spejsd pikapi - Laz, istina i zablude".
A Dersu bi mog'o (da 'oce, a izgleda nece) da otvori tu i tamo neku temu u kojoj bi objasnio tako neke stvari. Kao sto su mnogi cinili ranije. Ovo sad je postalo upad na temu "da pokazem ja kako sam pametan a vi se jebite posle".
- Dersu Uzala
Jel? A navedi mi tu gitaru u istoriji pre 1980 koja je imala 11/16 nut width gore i F-spaced pickup dole? Jednu? Please.
- Dersu Uzala
Aminujem admina. To stoji. Ali ne mogu vise da izdrzim domaca gluparanja. Ne mogu. F-spaced je Floyd Rose spaced. Not Fender spaced. Idem da se ubijem Viteze. Pozitivno.KnightOfDoom wrote:Aj ljudi malo recnik ovo ono... makar se psovali i na stranim jezicima.
Ne postoji pickup u istoriji koji je bio f-spaced pre nego je Eddie Van Halen skontao problem. Ne postoji. A Eddie je skontao problem 1980-81. Kad je dobio Floyd Rose.
- KnightOfDoom
- Site Admin
Aj ubi se pa kad se vratis razmisli jos jednom o tome sto sam napisao 

- Dersu Uzala
Razmislio sam matori, i ucutacu. Ne ide. Mislim, ja satro dve godine ovde 'radim' kao iluminator, ali ne vredi. Ne vredi. Sad, sta da se radi. S' jedne strane to zvuci (vama) pretenciozno, s druge strane, edukujem puk. Ali puk nece da slusa, odbija. Kad nadjes bilo koji F-spaced magnet u ISTORIJI, pre nego se pojavio Floyd Rose tremolo (znaci pre 1980 cca, give or take or year) javi, i ja cu se javno izviniti svima. Do poda. 
Mislim, vec smo ovde imali price oko tremoloa/vibratoa. Ovo ono. Masa ljudi se trti da zna istoriju gitara, ali ne zna brale, ne zna. Sad, da li da cutis, da li da se poCmevas, da li da im kaze, slusaj taka i taka stvar. Ocigledno, ovde treba da cutis. Kako ti, tako i ja. Tebi bar donosi kintu cenim, i to postujem. Ali za ime sveta, pa ne mozes valjda da precutis neke nebuloze, uopste nije u pitanju ko je Car ko nije, mislim alo, opste poznate stvari.
Ne znam brate, pazi kad su se javili njih 5 koji imaju wrongo.

Mislim, vec smo ovde imali price oko tremoloa/vibratoa. Ovo ono. Masa ljudi se trti da zna istoriju gitara, ali ne zna brale, ne zna. Sad, da li da cutis, da li da se poCmevas, da li da im kaze, slusaj taka i taka stvar. Ocigledno, ovde treba da cutis. Kako ti, tako i ja. Tebi bar donosi kintu cenim, i to postujem. Ali za ime sveta, pa ne mozes valjda da precutis neke nebuloze, uopste nije u pitanju ko je Car ko nije, mislim alo, opste poznate stvari.
Ne znam brate, pazi kad su se javili njih 5 koji imaju wrongo.
Last edited by Dersu Uzala on 03 Jan 2011, 13:57, edited 1 time in total.