Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatologija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatolog
Hahahahahhahahaa, epik, epik 

Vidi ima telo, magnete, zice i vrat! To je - (drumroll!) gitara! Sta se radi sa gitarom? Svira se. Aka se. Osloni se na zid pa padne. Zamahne se u naletu energije i adrenelina dok sviras pa se odvali o astal. Nebitno da li je 54' strat ili 2010 Skvajer. Mogu da se kladim da zvuce priblizno isto.Joey Sartiani wrote:Prvih 10 napravljenih Fendera S. nije "da se aka" nego da se cuva kao svetinja.....nebojsak wrote:Ali koji će mi uramljena gitara? To je da se aka, ne da se drži u vitrini.
Jedino sto znam da ne bih drzao u gomili jesu recimo gitare koje bi mi poklonio neki kul gitarista, bio poznat ili ne. Ali svakako bih ih svirao i akao.
Uzmi jednu pilulicu pa da se vratimo na diskusiju o ibanezima.
@guvnor:

Mada je i onaj massive facepalm objasnio

Cekaj, Malmstin, dusa od coveka onako baca gitare... Joey prestani da radis fotomontaze po jutjubu pliz, stvarno nema smisla, onakvog coveka si nasao da falsifikujes! 

- Joey Sartiani
Rax13 wrote:Cekaj, Malmstin, dusa od coveka onako baca gitare... Joey prestani da radis fotomontaze po jutjubu pliz, stvarno nema smisla, onakvog coveka si nasao da falsifikujes!
Pa znas kako vec ja mislim i da postoje neke fotomontaze na foru Petrucia - psycho ali U LOSEM KONTEKSTU.....
Petruci je kul lik i ljudi ga hvale i prave montaze da on ispadne veeeoma brz, pravi kralj - "when I am playing, people are dying

E sad Malmstina namerno drndaju i prave montaze kako brzo svira a kako se to lose cuje itd zato sto ga vecina ljudi mrzi jer namerno kad pokazuje nesto kako se svira namerno pokaze tako da nista ne provalis, namerno brzaka da ispadne uh on tako dobro svira da i kad uspori opet nisi cuo i razumeo.....Znaci veeeeliki kompleksas za razliku od Petrucija, Satrijanija, Vaija (mada i on je zesci pozer) i ostalih....
Znaci 95% ljudi na netu mrze Ingvija jer je idiot a velicaju Petrucija....Nema veze sa sviranjem i sa muzikom to nego sa time da li si covek, kako se odnosis prema drugima i prema sebi, prema instrumentima i slicno.....
Naravno ostalih 5% ste vi drkosi iz Srbije koji jedini na celom svetu vase za bunt-narod, "Kad Srbinu proradi inat postaje Super Srbin" nam je glavna krilatica za opis mentaliteta i cim vidite da neko nesto zdravorazumski kritikuje sladje vam je od bilo cega da NAMERNO Z'INAT NAPISETE SUPROTNO DA HEJTUJETE KRITICIZAM, I DA TERATE INAT......
Pogledajte komentare na youtubu, neke sam i prepisao, vecina ljudi se slaze da je idiot, a vi ovde pravite idiota od mene jer se cudim na idiotizam....
Pa da u srbiji je sve okrenuto, poremecen sistem vrednosti...Ceni se tanatos, destrukcija, a ne kreacija....Nemoj nekom da pomognes to je "boring" ali zato nekom da zavuces otpozadi, uh to je bas lepo.....Tebi nece da bude bolje ALI CE NJEMU BITI 100% GORE STO JE BITNO ZA TEBE....
druga najveca srpska krilatica nam je "DA KOMSIJI CRKNE KRAVA"
Tako da nije ni cudo sto ste svi ovde kopije Ingvijevog ponasanja, ipak je vreme devedesetih ostavilo veeeeoma velike posledice na vasu psihu, to smo stalno vrsili neka istrazivanja na fakultetu oko tih 90ih i psihe a zanimljivo je uraditi istrazivanje medju muzicarima, tako da hvala vam mozda i objavim rad zasnovan na vama u nekom psiholoskom casopisu.....
Poznato je da su muzicari najveca g ovna od ljudi A POSEBNO GITARISTI!!!!
Gomila komplexa niziv i visih vrednosti, frustracije, depresije, visoki stepeni aspiracije, reaktivna formacija i slicno....
Milsim da ovu temu nije obradjivao niko a da je bio muzicar i psiholog tako da vidim sebi lepu buducnost u nauci proucavajuci vas.....
Naravno kad kazem VAS mislim na neke od vas - inace bi bila generalizacija ili uopstavanje....
E sad po Sigmundu Frojdu, ovi o kojima pricam ce se javiti sad odmah na forum napisati protivurecan post, nakaciti neke slike, ironicno se smejuljiti itd...
joey brate, idi sviraj, bolje da lomis prste na gitari nego na tastaturi, bez ikakvog smisla. 
namuci se covek bzvz. pusti budalu.

namuci se covek bzvz. pusti budalu.
- johnny_b_good
Opusti se covece sta ti je???Idi pojebi nesto...Joey Sartiani wrote:johnny_b_good wrote:Ja nisam rob stvarima nego one meni robuju
johnny_b_good wrote:Ja nisam rob stvarima nego one meni robuju![]()
Sta ovo je sad kao neka dubokoumna misao a???
Sta sad si kao ti ispao pametan????
Ko robuje cemu???
Zasto je robovanje ako lepo jednu od prvih fender gitara stavis na stalak ili jos bolje u neki izlog mali da ne pada prasina po njoj i cuvas je i ajde povremeno sviras, UMESTO DA SE KAO IDIOT PREMA NJOJ PONASAS TAKO STO CES DA JE DRZIS NA PODU ISPOD 100 GITARA I KOJU CES DA BACAKAS LEVO DESNO.....
Tu gitaru brdo ljudi su uspeli da je ocuvaju 60 godina u super odlicnom stanju i sad trebas ti (ingvi) neki debeli kompleksaski frustrirani pedercic da je za 2 godine iscukas i unakazis vise nego svi ostali pre tebe za 60 godina???
meni je to idiotizam.....
Sta dokazujes???
STA TI SI KAO TOOOOLIKO IMUCAN DA MOZES DA DRKAS I NAJSTARIJE RARITETNE GITARE IZ FENDER KOLEKCIJE ??????????
Ljudi, studenti i srednjosklci koji nemaju novca ni da jedu a kamoli da kupe instrument, i koji se muce kroz zivot kao crvi a pet puta su talentovaniji od tebe, SANJAJU DA KUPE SKVAJERA I MALO POJACALCE A OVAJ IDIOT SE PONASA PREMA FENDERU 1954.GOD KAO PREMA KOMADU DRVETA KOJI CE ZA 5 MINUTA UBACITI U PEC DA GA NALOZI JER JE ZIMA.......
Hm...ne bi me cudilo da Ingvi lozi pec Smederevac sa njegovim zutim stratovima....
Ali ako to i radi onda lozi pec sa stratovima samo kad ga snimaju - DA POKAZE KOLIKO JE ON BOGAT......
A i ti opasan si ti ovde na forumu, kao i ostali izigravas Platona i Aristotela a da ti u praksi neko kaze kolika je ta vrednost strata i da je jedan od prvih 10 rucno napravljenih odma bi pustio u gace, i ruke bi ti drhtale kao prvi put kad si legao sa ribom u krevet (ako si uopste to i uradio, posto iz tvog razmisljanja i odnosa prema vrednostima i stvarima vidi se da si neki nalozeni buntovni klinac koji nema respekta ni za sta)
- johnny_b_good
hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahaFunkomat wrote:guv'nor wrote:RT ne TR - SaRTiani.Funkomat wrote: JoeY Satriani.
Molim te Funky, obrati pažnju.![]()
![]()
![]()
![]()
Covece nisam ni skotnao! Hahahahah... koji car.

Ovo hoću za potpisJoey Sartiani wrote:Poznato je da su muzicari najveca g ovna od ljudi A POSEBNO GITARISTI!!!!

Care, liku se moze da baca gitare, hoce tako, njegova stvar... I to je to... A ti si taj kome je ovaj klip privukao paznju i nacinio AAAAA u mozgu, znaci covek ima dobru reklamuJoey Sartiani wrote:Rax13 wrote:Cekaj, Malmstin, dusa od coveka onako baca gitare... Joey prestani da radis fotomontaze po jutjubu pliz, stvarno nema smisla, onakvog coveka si nasao da falsifikujes!
Pa znas kako vec ja mislim i da postoje neke fotomontaze na foru Petrucia - psycho ali U LOSEM KONTEKSTU.....
Petruci je kul lik i ljudi ga hvale i prave montaze da on ispadne veeeoma brz, pravi kralj - "when I am playing, people are dying"
E sad Malmstina namerno drndaju i prave montaze kako brzo svira a kako se to lose cuje itd zato sto ga vecina ljudi mrzi jer namerno kad pokazuje nesto kako se svira namerno pokaze tako da nista ne provalis, namerno brzaka da ispadne uh on tako dobro svira da i kad uspori opet nisi cuo i razumeo.....Znaci veeeeliki kompleksas za razliku od Petrucija, Satrijanija, Vaija (mada i on je zesci pozer) i ostalih....
Znaci 95% ljudi na netu mrze Ingvija jer je idiot a velicaju Petrucija....Nema veze sa sviranjem i sa muzikom to nego sa time da li si covek, kako se odnosis prema drugima i prema sebi, prema instrumentima i slicno.....
Naravno ostalih 5% ste vi drkosi iz Srbije koji jedini na celom svetu vase za bunt-narod, "Kad Srbinu proradi inat postaje Super Srbin" nam je glavna krilatica za opis mentaliteta i cim vidite da neko nesto zdravorazumski kritikuje sladje vam je od bilo cega da NAMERNO Z'INAT NAPISETE SUPROTNO DA HEJTUJETE KRITICIZAM, I DA TERATE INAT......
Pogledajte komentare na youtubu, neke sam i prepisao, vecina ljudi se slaze da je idiot, a vi ovde pravite idiota od mene jer se cudim na idiotizam....
Pa da u srbiji je sve okrenuto, poremecen sistem vrednosti...Ceni se tanatos, destrukcija, a ne kreacija....Nemoj nekom da pomognes to je "boring" ali zato nekom da zavuces otpozadi, uh to je bas lepo.....Tebi nece da bude bolje ALI CE NJEMU BITI 100% GORE STO JE BITNO ZA TEBE....
druga najveca srpska krilatica nam je "DA KOMSIJI CRKNE KRAVA"
Tako da nije ni cudo sto ste svi ovde kopije Ingvijevog ponasanja, ipak je vreme devedesetih ostavilo veeeeoma velike posledice na vasu psihu, to smo stalno vrsili neka istrazivanja na fakultetu oko tih 90ih i psihe a zanimljivo je uraditi istrazivanje medju muzicarima, tako da hvala vam mozda i objavim rad zasnovan na vama u nekom psiholoskom casopisu.....
Poznato je da su muzicari najveca g ovna od ljudi A POSEBNO GITARISTI!!!!
Gomila komplexa niziv i visih vrednosti, frustracije, depresije, visoki stepeni aspiracije, reaktivna formacija i slicno....
Milsim da ovu temu nije obradjivao niko a da je bio muzicar i psiholog tako da vidim sebi lepu buducnost u nauci proucavajuci vas.....
Naravno kad kazem VAS mislim na neke od vas - inace bi bila generalizacija ili uopstavanje....
E sad po Sigmundu Frojdu, ovi o kojima pricam ce se javiti sad odmah na forum napisati protivurecan post, nakaciti neke slike, ironicno se smejuljiti itd...

Last edited by Rax13 on 10 Dec 2010, 18:47, edited 1 time in total.
ma to su sve skvajeri sa fender logoima koje je ingviju uvalio shady iz novog pazara i sad njega boli tuki za njih i slaze ih tako na gomilu da bi ih jedne zime kada se vrati u svedsku iskoristio kao ogrev. to je jedino logicno objasnjenje
sta te briga sta radi ingvie? da nece mozda da cita ovaj topic i da oseti krivicu sto bacaka gitare sa kojima ne zna sta ce da radi? nemam pametnija posla neko da trosim zivce na to sto on baca gitare...
ako cemo tako, mislim da je gore ako se neki imucno dete nalozi da svira gitaru i onda mu roditelji kupe oridzinal dzipson ili fendzu i posle mesec, dva je batali i ostavi negde da skuplja prasinu. gitara je za akanje i sviranje da se razumemo tako da...nek ih baca on ih barem svira

sta te briga sta radi ingvie? da nece mozda da cita ovaj topic i da oseti krivicu sto bacaka gitare sa kojima ne zna sta ce da radi? nemam pametnija posla neko da trosim zivce na to sto on baca gitare...
ako cemo tako, mislim da je gore ako se neki imucno dete nalozi da svira gitaru i onda mu roditelji kupe oridzinal dzipson ili fendzu i posle mesec, dva je batali i ostavi negde da skuplja prasinu. gitara je za akanje i sviranje da se razumemo tako da...nek ih baca on ih barem svira

- Joey Sartiani
Fantomat (hehe sad sam i ja cool video sam od tebe da menjam tudje nikove i da tako nevaspitano uvredim sagovornika) dzabe ti studiras kad logiku nemas "veze sa mozgom"Funkomat wrote:Bobi wrote:Što ste bre takvi kompleksaši, gori ste od debelog sa klipa![]()
Šalim se, enivejz, ako mogu da kažem koju reč.
Jeste, Malmsteen nema druga posla nego da pravi klip gde baca gitare samo da bi pokazao VAMA -tj. NAMA, ljudima iz Srbije i klincima koji nemaju za Squier strata, jer pobogu on je toliko imućan. Shvatite da je lik došao iz jebene Švedske u USA kako bi postao superstar, u tome i uspeo, svira 30 i kusur ili koliko već godina, izdao je gomilu albuma, svirao pred hiljadama i milionima ljudi, zaradio velike pare, kroz njegove ruke su prošle stotine, ako ne i hiljade gitara i ovakvih i onakvih, isto toliko žena, cheesecakeova i hamburgera verovatnoJel vama jasno da se njemu jebe za sobu sa gitarama i kako stoje. Nama to izgleda neverovatno jer većina nas ima po jednu ili dve dobre gitare koje nameravamo da sviramo dok ne osedimo. Dobio je gitaru od Brajana Meja ili Stiva Vaja, pa je vratio na gomilu i pala je, jao šta će sad. Shvataš da je to tamo normalno, boli bre njega kita, on je Ingvi Džej Malmstin, isto tako veliko ime kao i ovi likovi (nemoj me smarate u vezi ovoga, da li jeste ili nije, nije to poJenta). Kad bi se prevelo na ove uslove ovde, to je kao da vam je ortak iz kraja poklonio skvajera od 50 evra a vi imate još 15 takvih, a on ima 20 pa mu je taj višak. Lik je bre non stop pijan, ne ispušta pivo iz ruke, verovatno se u slobodno vreme radi još nečim, kontate da njega boli bulja iz koje godine je neki strat i da li ima nekog iz prvih deset ili šta već. Ne zato što je ON tako bahat i bogat i imućan i zajeban, nego zbog toga što nije to jadnoj Srbiji gde ne postoji Strat iz 1954, to je tamo bre nastalo, ima šta 'oćeš. Sve gitare koje su mu u studiju su jebeno najbolji komadi koje je on ili neki njegov tehničar izabarao. On je jebeni Ingvi Malmstin, shvatite to
![]()
Sad da me lokalni hejteri ne shvate pogrešno - nikako ne opravdavam bahato ophođenje prema instrumentima koje svako od nas toliko voli i ceni. Ne volim ga kao lika, ne smatram da je najbolji gitarista ili bilo šta drugo na svetu, ali volim njegovu muziku. Cenim svoj novac i svoju opremu i svakako se NE BIH tako ponašao. Ali brate on je jedan od najpoznatijih gitarista na svetu, jebe se njemu, on ni ne zna koliko gitara ima. To što mi živimo u krš zemlji i radimo za krš pare svirajući uglavnom krš gitare, to je naš seksualni problem. Što bre gubite vreme na trolovanje kako je ostavio ovu ili onu gitaru, idite svirajte. Nije u Srbiji pa da plače ako ogrebe deo ove ili one gitare, može da naruči da mu se napravi još 20 takvih u roku od odmah. Tamo postoje likovi koji bi platili ogromne pare kako bi na nekoj tamo aukciji kupili baš takav iščukani strat sa znojem debelog svuda po pikgardu. Nije mi jasno što je ovaj lik Satrijani što pljuje toliko popizdeo kao da je to nešto lično hahah. Koga bre boli uvo, iskuliraj, popij pivo, ako ne piješ pivo, uradi skok s votkom i svoju voljenu džitru u ruke i cepaj dalje. Mojne se nerviraš, loše je za zdravlje.
Aj živeli
Ti mora da si student, a to je lose.![]()
Sartiani, objasni mu.
Bez logike nema nauke, logika je orudje za bavljenje naukom, iliti organon nauke.....
Evo da ti objasnim koliko si plitak i kako pravis logicke greske u zakljucivanju:
Prva premisa: Funkomat lupa gluposti i nije sazreo dovoljno, ispoljava bunt i revolt (misljenje Joey-a Sartiani-a )
Druga premisa: Funkomat je student
KOnkluzija - STUDENTI LUPAJU GLUPOSTI I NISU DOVOLJNO ZRELI ITD.....
DRUGI ZAKLJUCAK:
premisa 1 STUDENTI LUPAJU GLUPOSTI I NISU DOVOLJNO ZRELI ITD.....(konkluzija iz prvog silogizma)
premisa 2 Bobi lupa gluposti i nije dovoljno zreo (primer)
Funkomatova konkluzija - BOBI JE STUDENT!!!!!! (tj Ti mora da si student, a to je lose.

Sartiani, objasni mu)
============================================================================
Jel vidis koliko si glup??
Pa kad nam takvi kao ti studiraju eto kakva nam je zemlja.....Posle se cude ljudi....
Nisam ja rekao da je student - nesto sto je lose kao sto ti kazes, JOS JEDNO POGRESNO LOGICKO ZAKLJUCIVANJE + BEZOBRAZLUK DA MI KACIS NESTO STO NISAM REKAO .
Ja sam rekao da si ti verovatno neki student KOJI JE JOS NA NIVOU KLINCA TINEJDZERA PUBERTETLIJE sto ne znaci da su svi studenti takvi kao ti!
I sam sam bio student pa znam....A i zavrsio sam fakultet koji se bavi bas tom tematikom - psihol coveka i omladine....
To sto DRZAVA KAZE DA DETE U 18. GODINA TACNO POSTAJE ZRELO TJ MATURANT - MATURARE SAZRETI, I MOZE DA ODGOVARA ZA SEBE, ZA DRUGE, DA VOZI KOLA, STUDIRA U DRUGOM GRADU I OZBILJNO SE BAVI INTELEKTOM NE ZNACI DA JE I ZAISTA TAKO U PRAKSI I DA ZA SVE VAZI PODJEDNAKO.....
Eto neki kao ti ce postati ljudi tek u 30-40 godina a neki muskarci nikad i ne sazre...Do tada ce gledati klipove malmstina i zamisljati kako bi oni polupali i kuckali gitare kad bi bili bogati kao on

Tako da bolje ti batali fakultet nemas elementarno znanje za bavljenje bilo kojom naukom, ja bi tebe stavio na njivu da kopas za 500 din od 6 ujutro do 10 uvece pa bih te onda pitao da li bi lupao gitare, a ne da trosis krvavo zaradjene pare svojih roditelja (jedino ako su lopovi pa imas kintu kao ingvi) dok studiras i zamisljas kako bi tamo lomio neke gitare kad bi imao toliko i toliko para.....
tipicno klinacko razmisljanje - Tebra znas kad bi imao milion evra svaka riba bi bila moja letovao bi na Havaje, smrkako kokain vozio Ferari i slicno i na kraju postanes toliko bolestna da ti nista ne predstavlja zadovoljstvo i sve ti je dosadno i uzmes i ubijes se jer si budala bio od pocetka.....E ovo je krajnja faza cele price, a ono Ingvijevo cukanje instrumenata i nepaznja je samo pocetno, kao i tvoje razmisljanje da bi i ti to radio kad bi imao para.....
Koji je to idiotizam razbiti gitaru pa cak i na koncertu??? Pozerajstvo za napaljene klince....Ja bih na svakom mom konceru gitaru umesto da razbijem poklonio nekm coveku koji je skromno obucen, koji je jadan trpeo gladan da bi kupio kartu za moj koncert samo da bi me video kako sviram uzivo sat-dva.......
Plemenito.Koji je to idiotizam razbiti gitaru pa cak i na koncertu??? Pozerajstvo za napaljene klince....Ja bih na svakom mom konceru gitaru umesto da razbijem poklonio nekm coveku koji je skromno obucen, koji je jadan trpeo gladan da bi kupio kartu za moj koncert samo da bi me video kako sviram uzivo sat-dva.......
-
Mene zanima dal si uspeo da izlecis svoje komplekse tako sto si upisao i zavrsio taj fakultet?
- Joey Sartiani
Ako ako...slobodno....ovo je 100% tacno....A uskoro ces dobiti i naucnu analizu....Duuugo o ovome razmisljam iz naucne tacke gledista...Bobi wrote:Ovo hoću za potpisJoey Sartiani wrote:Poznato je da su muzicari najveca g ovna od ljudi A POSEBNO GITARISTI!!!!
Svako ko svira gitaru misli da je on najbolji, najbrzi, mrzi ostale kad imaju bolju gitaru od njega, misli da je njegov bend sledeci Parpli, hejtuje ostale bendove kako su losi podsmevaju im se, prave im smicalice i slicno...
Ni ostali muzicari nisu bolji, ali su gitaristi a bogami i vokali bas za istrazivanje
Pa nije ni cudo zasto se toliko bendova rastavlja i sastavlja i opet pukne....
Znaci najveca sujeta u ljudskoj delatnosti potice od bavljenja muzikom.....Jednostavno takav je mentalni sklop ljudi koji se njome bave....Naravno postoje izuzeci....
Drugo istrazivanje ce biti Metalci pozeri koji nemaju identitet, i izbaceni su i ignorisani iz vrsnjacke grupe, ne mogu da nadju ribu, niko ih nece, u osnovnoj i srednjoj skoli ih zadnje biraju kad se prave 2 tima za basket fudbal rukomet i slicno, izrazito su ruzni sa neartikulisanim facama, POCINJU DA PUSTAJU KOSU, NOSE CRNE MAJICE ALA METALIKA MOJ DOBAR DRUGAR, POCINJU NAMERNO DA SE OBLACE KAO KLOSARI I POCINJU NAMERNU DA SE NALIVAJU PIVOM......Odn. jednom recju prave subkulturu sa svojim moralnim nacelima unutar globalne kulture jer u istoj nisu prihvaceni zbog svojim minusa i onda prave "svet" u kome ce oni biti neko i nesto"
To pozerajstvo tako traje do 25-28 godine i onda kada konacno sazru, osisaju se stave zlatnu kajlu i pocnu da slusau turbo folk, nemaju vise bubuljice, lice im se malo razvilo nije im vise na licu najveca nosina, ugojili su se malo i dobili muske konture nisu vise smesni zgoljavci koji su retardirani za sport, sada su zavrsili usput nesto, pa se sad ceni materijalno stanje a ne toliko izgled i uspeh u sportu kao u srednjoj i osnovnoj skoli PA SE I MOGU UKLOPITI U DRUSTVO..... - Mi se cudimo odkud tolika promena odjednom - ali odgovor je veoma prost - pa to su oni odmah i zeleli ali nisu mogli.......da budu prihvaceni od vrsnjacke grupe......Po Maslovu, psihologu ovo je najveca potreba u tinejdzerskom periodu posle naravno zadovoljavanje osnovnih primarnih nagona za zivotom....