USA Fender Stratocaster, 3 color sunburst - koji odabrati?!?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dweezil

Re: USA Fender Stratocaster, 3 color sunburst - koji odabrat

Post by dweezil » 23 Apr 2011, 19:08

menjam moje sunburst tele za neko one-color tele :bambi: salim se :bambi:

ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.

Trzalica

Post by Trzalica » 23 Apr 2011, 20:31

dweezil wrote:menjam moje sunburst tele za neko one-color tele :bambi: salim se :bambi:

ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.
Uzeću sve vaše savete u obzir. Kada prvom prilikom budem imao slobodan dan, ceo ću odvojiti za isprobavanje i kupovinu gitare. Nadam se da neću dosaditi prodavcima.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 23 Apr 2011, 20:43

nazalost, uglavnom im dosadis cim te vide na vratima, ali ne obaziri se na to :)

Hotstepper

Post by Hotstepper » 24 Apr 2011, 00:25

Trzalica wrote: Nadam se da neću dosaditi prodavcima.
...samo se ti ne obaziri na to. Trazhi da svirash sve shto te interesuje, i ako krene prodavac mrko da te gleda, da se "smara", pitaj ga koliko njemu treba da zaradi 1k evrica i da li bi se on lako odluchio.

..a iz cele ove priche o proizvodnji, mozhe se doci do zakljuchka po 1000 put da su MIA Fenderi samo mit, i da smo svi mi sujetni, da nam je taj natpis jedino shto zhelimo i da kad ga imamo na gitari tad gitara "lepshe svira"...
Da je razum, svi bi, kao shto neko reche, pravili gitare kod ljudi koji to zaista rade kvalitetno, sa maximalnim detaljima i pazhnjom na svakom komadu.

Svima koji obelezhavaju, sretan uskrs, Hristos voskrese :ziveli:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 24 Apr 2011, 01:05

nemoj ni slucajno da nosis pare sa sobom kad budes probao gitare.

fattwang

Post by fattwang » 26 Apr 2011, 20:09

Šta si odabrao? Mexa, Amerikanca, deluksa ili ides u Grčku na letovanje?

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 26 Apr 2011, 21:30

Guitar_thrill wrote:nazalost, uglavnom im dosadis cim te vide na vratima, ali ne obaziri se na to :)

Hehe,

ko je pomenuo onu prodavnicu na slovo M...

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 26 Apr 2011, 21:35

s obzirom da se kod nas 50% prodavnica zove na slovo M, nije teško omašiti :D

nenadnenad

Post by nenadnenad » 26 Apr 2011, 21:41

meni su u beogradi delovali kao da ih zabole chm***** za kupovinu od ~600eu.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 26 Apr 2011, 21:55

Guitar_thrill wrote:s obzirom da se kod nas 50% prodavnica zove na slovo M, nije teško omašiti :D
zapravo, samo 2 se ne zovu... to je ona na A i ona na S... :D

a da, zaboravio sam na GeneralSound iz arandjelovca :mrgreen: :lol:

verbatim

Post by verbatim » 26 Apr 2011, 23:27

nenadnenad wrote:meni su u beogradi delovali kao da ih zabole chm***** za kupovinu od ~600eu.
:1:

nadam se da mislimo na istu prodavnicu :lol: dolazi lik što radi i bukvalno momci ,,jel imate pare, nemate a ? pa kad skupite pare dođite sa parama pa onda probavajte " zamisli koji bezobrazluk. Dobro nije reko,, poručite preko neta, šta se cimate za te pare, naćete ih negdje usput na ulici" :grummel_2:

Haralampije

Post by Haralampije » 27 Apr 2011, 00:33

Pa pustite brkove sledeci put. :D

Trzalica

Post by Trzalica » 27 Apr 2011, 01:02

fattwang wrote:Šta si odabrao? Mexa, Amerikanca, deluksa ili ides u Grčku na letovanje?
Ovo je dobro, moram prokomentarisati. Pazi, kolega sa posla mi je jednom prilikom prigovorio u vezi HD2 mobilnog telefona koga sam kupio za keš. Neko bi rekao, ima čovek pravo, dati za mobilni 500€ je greota.
Eh sad, ja prošle godine nisam išao na letovanje sa porodicom, ali zato su svi lepo sebi priuštili neki gadget koji su želeli. Sinak bio najzadovoljniji, i danas pika najnovije igrice.
Kolega je naravno otišao baš u Grčku na letovanje, potrošio i ono što nije imao na kartici, došao nakon 10 dana i sve što ima sa tog letovanja su par .jpg slika i više od 1500€ manje na računu. Naravno, nosi mobilni koji je uzeo preko mreže za 1 din. sinko mu i dalje surfuje na Pentium IV (jer se nema za bolji), muzikom se ne bavi, ali štedi za naredno letovanje.
Naravoučenije?!? Pa propusti jedno je*** letovanje i imaćeš stvar o kojoj mnogi maštaju --- eto.

BTW. nisam još obišao radnju(e), no, imaću vremena, i da, novac ne nosim i ovako u kešu, ali neću poneti ni karticu. Odličan savet. :idea:

P.S. pravo svakog kupca je da pogleda, proba, testira muzički instrument, DANIMA pre nego što za isti odvoji novac. To što su tamo zaposleni i Kurta i Murta ne znači da se na takvu primedbu o tome da li imamo novac ne može pozvati vlasnik ili finansijska policija ... uvreda kupca!

jagoda

Post by jagoda » 27 Apr 2011, 01:44

Ja se izvinjavam, ali prodavci u mitrosu su ekstra ljubazni i usluzni . Primetio sam jedino da ih nervira da musterija sama uzima gitare, sto mislim da je opravdano. Ja zato sednem na okruglu stolicicu pored pojacala, trazim im , a oni mi donesu sta im trazim , i onda se diskretno izgube. Nemojte pogresno da me shvatite, nikoga od njih ne poznajem , ni privatno , ni na bilo koji drugi nacin . Tamo kupujem zice , fast fret i ostale sitnice . Kupio sam i jednu gitaru i dva pojacala, ali ne verujem da se bilo ko toga seca, i da mu to nesto znaci u zivotu .
Takvo je moje iskustvo.
p.s. probao sam sve stratokastere od 150 - 200 hiljada , za koje sam im u startu rekao da (trenutno) ne mogu da kupim , a voleo bih u nekom trenutku , i nije bilo nikakvih problema.

jagoda

Post by jagoda » 27 Apr 2011, 01:45

Moram i ovo da dodam:
Ne mora u Grckoj da se potrosi 1.5k. Lepo je u Grckoj. Vredi da se ode.

Post Reply