ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Uzeću sve vaše savete u obzir. Kada prvom prilikom budem imao slobodan dan, ceo ću odvojiti za isprobavanje i kupovinu gitare. Nadam se da neću dosaditi prodavcima.dweezil wrote:menjam moje sunburst tele za neko one-color telesalim se
ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.
...samo se ti ne obaziri na to. Trazhi da svirash sve shto te interesuje, i ako krene prodavac mrko da te gleda, da se "smara", pitaj ga koliko njemu treba da zaradi 1k evrica i da li bi se on lako odluchio.Trzalica wrote: Nadam se da neću dosaditi prodavcima.
Guitar_thrill wrote:nazalost, uglavnom im dosadis cim te vide na vratima, ali ne obaziri se na to
zapravo, samo 2 se ne zovu... to je ona na A i ona na S...Guitar_thrill wrote:s obzirom da se kod nas 50% prodavnica zove na slovo M, nije teško omašiti
nenadnenad wrote:meni su u beogradi delovali kao da ih zabole chm***** za kupovinu od ~600eu.
Ovo je dobro, moram prokomentarisati. Pazi, kolega sa posla mi je jednom prilikom prigovorio u vezi HD2 mobilnog telefona koga sam kupio za keš. Neko bi rekao, ima čovek pravo, dati za mobilni 500€ je greota.fattwang wrote:Šta si odabrao? Mexa, Amerikanca, deluksa ili ides u Grčku na letovanje?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest