verbatim wrote:Imao je u mitrosu prije 15ak dana classic player 60s, bijeli sa crnom maskom, rosewood fingerboard, meni je fino zvučao. I imali su classic player 50s, crveni sa bijelom maskom, on je isto fino zvučao...kvalitetno kao i ovaj 60s samo naravno drugačiji trip zvuka ima jer ima drugačije magnete 57/62 ako se ne varam. Realno ovo je prvi put kod nas da za 500evra možeš kupiti strata a da nije klasičan već da ima neku zajebanciju kao što su kastom šop magneti il relic varijanta (road worn) doduše wornovi su malo skuplji oko 700evrića. Kad je bal - nek je maskembal, kad već pucaš 500 jevreja na đitru pozajmi od nekog i ako ti se sviđa neka od 600-700 kupi nju, jer na našim prostorima sa niskom kupovnom koći potrošača, kupovina određene gitare je dugoročno a ne kratkoročno rešenje.
i
Beli i crveni classic player?Tesko,postoje samo plavi i sunburst u verziji '60s,i sivi i sunburst u verziji '50s.
Gde prvi put,secam se jos kad su standardi bili 30.000,da im je najskuplji meksikanac bio 65000(jedan plavi deluxe players strat,mi se toliko svideo i njega sam zavapio da uzmem....al tada uskoci neka klasicna i ovog prodali i prodje voz).
Nego meksiko niko nije 'teo da gleda il ce uzeti najjeftinije s etiketom fender tj standard(jer im se "ne isplati" da kupe neki high end gringo,a nisu ni probali,jer za te pare il malo da dodaju i mogu USA standarda da uzmu ko da je to sveti gral...klasicna prica koju sam cuo bar 315 puta i onda krene kukanje e brate ne mogu da izvucem ovo,e brate sto ne zvuci kao klepton,e brate ne mogu da zezem,e a sto ovo,a sto ono....) il' ce da trazi usa standarda,a da nema blage veze za ostale.
clapton wrote:ne znam kako im se samo isplati... prvobitna cijena je bila nesto preko 700e a sad je 500/550e. koja li je onda nabavna?
trgovacke tange frange.ovo bi tek bile realne cene,pa tek na njih da daju popuste.(i jos i sa tom cenom je u plusu,zato sto se opet ugradio,jer na veliko kad uzimaju imaju popuste,plus kao generalni zastupnici),
Al te navlaci mislis uzeo si uz popust,ustedeo si,kao one fore samo za 79.999(umesto 80000).najnoviji Pezo za samo 17999 evra...