Huh, nemam ja ništa protiv malih privatnika koji bi da se probiju na tržište, ali imam protiv njihovih BEZOBRAZNIH cena. Ne može on ceniti svoj rad kao neki Seimor Dankan ili Dimarcio pa motao ih ručno tri nedelje bez pauze, a da tamo neki njegov kolega/e u HR to radi/e za mnogo manje para, i čak boljim materijalima(žicom prvenstveno). Van pameti je to.NikolaNis wrote:Samo da potvrdim informaciju da su Goranovi magneti odlični. Sada je kod mene jedan Squier Japanac iz '80-ih godina kome sređujem poziciju tremoloa i menjam nut, na gitari su sva tri Goranova singla, gitara peva.

Neka taj Goran malo koriguje svoje cene, prilagodi ih srpskom tržištu, cenama u okruženju RUČNO motanih magneta, na kraju krajeva, pa ćemo lako ubaciti njegove magnete. Ovako imam izbora u SD modelima za manje para(jer kažu da su Dimarzio lošiji) i time neću da rizikujem svoje poverenje srpskoj maloj privredi.
Btw. Squier "peva" samo time što su mu zamenjeni magneti?!? Ma nemoj?!? Jeli, dok ta gitara "peva" meni raste dugačak baršunast dlakav rep i neki me zovu me vevericom!

Kada pročitam ovakve izjave, muka mi je svih foruma i onog što se ima pročitati na njima.
Zašto bi iko ikada kupio skupu gitaru? Kupiš veslo od 100€, daš još 200€ za magnete i eto za 300€ imaš gitaru koja je u rangu onih od 1000€, to nagoveštavaš?!? Jer ne dao bog da kupiš neku od 350€ i dodaš još 200 za magnete, onda stvarno treba sebe ubiti. Jebe*** DRVO, ... pih ... pa kada je to odlučivalo o kvalitetu ZVUK-a gitare!