Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa ako je opcija jedno ili drugo bez sirenja mogucnosti, ondak i ja podrzavam ovu tvrdnju. Yamaha all the wayMrMoT wrote:Aj ja jedini da kazem, Kupi yamahu pacificu 112! Batali skvajera....
Sve je to kul, ali ja i necu da jedem leba od gitare, to mi je hobipedja 81 wrote:A da kupis ti ipak armoniku neces se u Srbiji od gitare leba najesti posebno ne od bluza,sto kaze jedan moj drugar da se kojim slucejem Klepton rodio u Srbiji u najboljem slucaju bi nosio dzakove na nekom stovaristu.
..das se barem pice mozes najest od gitare, nije ni to ko sto je biloMitkeLAP wrote:Sve je to kul, ali ja i necu da jedem leba od gitare, to mi je hobi
Ovo u potpis!pedja 81 wrote:A da kupis ti ipak armoniku neces se u Srbiji od gitare leba najesti posebno ne od bluza,sto kaze jedan moj drugar da se kojim slucejem Klepton rodio u Srbiji u najboljem slucaju bi nosio dzakove na nekom stovaristu.
Ima neshto i u dinarimaumart wrote:ako je jedini razlog zenine ljubavi evrici,u sosu si brale.
Na kraju se sve svede na to da mozhesh da pruzhish egzistenciju njoj i potomstvu...umart wrote:ako je jedini razlog zenine ljubavi evrici,u sosu si brale.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest