Bilo koji tvoj sledeći odgovor koji ne počinje ovako:MitkeLAP wrote: Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.
Zamenili su mi gitaru i sada je sve OK.
je nevažeći...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Bilo koji tvoj sledeći odgovor koji ne počinje ovako:MitkeLAP wrote: Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.
Mi se malo zezamo, nema u mitrosu sekter, zapravo nema izbora, ima MOZDA 5 sekter gitara u radnji, a to su metalskije gitare.E, sad nisam znao da ima i u mitrosu, to mi je velika greska, jer je mitros keva, kada god sam bio uvek su gotivni, dobro skoro uvek, ali su uglavnom i vise nego ok.
Haha pazi sad ovo.eg303 wrote:Bilo koji tvoj sledeći odgovor koji ne počinje ovako:MitkeLAP wrote: Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.
Zamenili su mi gitaru i sada je sve OK.
je nevažeći...
Napravio sam gresku ali verovali ili ne ja nisam dete, ali sam skroz neiskusan po tom pitanju. Trazim broj od ovih iz te zastite ako neko moze neka mi pomogne.Milanares wrote:koji bedak brate, pa ne da nisi trebao da pristanes na to nego.....
jel imas fiskalni sa tim i tim datumom? koji je rok reklamacije?
pa vracas kupljenu robu, stiti te zakon o zastiti potrosaca clan taj i taj, br. tel. trzisnog inspektora taj i taj, ti njima nazad kupljenu gitaru i fiskalni racuncic, oni tebi da potpises NI-obrazac, pare nazad i zdravo-zdravo, covece, bez da trepnes to je tvoje ustavom i zakonom zagarantovano pravo!!!
jel JeanJean ovlasceni serviser Shectera? NIje! Dakle, kad dobijes gitaru nazad nemas nikakvo pravo reklamacije jer je trece lice prckalo nesto....![]()
Jao, ova danasnja deca ..... ts,ts,ts
MitkeLAP wrote:Haha pazi sad ovo.![]()
Sve gitare koje sam probao su imale isti problem tj svih 5 koje sam probao, i onda sam rekao prodavcu da li je ovako na svim gitarama koje nisu sehter on je rekao da ne zna,znaci da druge nemaju taj problem, od zemene nista. I ja mu kazem da onda raskidamo ugovor, a on se izgubi na neko vreme i vrati i kaze mi da ce gitaru da nosi kod majstora nekog žena ili šena ili tako nesto. I na tome je ostalo, sad cekam da mi jeve sta su uradili. Cekam dva dana i zovem, ako mi nisu uradili trazim pare. Da li sam napravio sam gresku sto nisam insistirao na povracaju novca, ali u tom trenutku mi se cinilo razumnim da odnese na popravku???? I sto mi koji ku..c nije odma to ponudio, nego me smara posle svake gitare, to je normalno, ko jos gitaru pomera gore dole, u toku svirke se ne pomera u cemu je onda problem?
Imam papir na kome pise da treba da podignem gitaru kod kao neki revers, sve ostalo je kod njih. Brate ja sam se zajebao do jaja!!!! Sad ih zovemSonicX wrote:MitkeLAP wrote:Haha pazi sad ovo.![]()
Sve gitare koje sam probao su imale isti problem tj svih 5 koje sam probao, i onda sam rekao prodavcu da li je ovako na svim gitarama koje nisu sehter on je rekao da ne zna,znaci da druge nemaju taj problem, od zemene nista. I ja mu kazem da onda raskidamo ugovor, a on se izgubi na neko vreme i vrati i kaze mi da ce gitaru da nosi kod majstora nekog žena ili šena ili tako nesto. I na tome je ostalo, sad cekam da mi jeve sta su uradili. Cekam dva dana i zovem, ako mi nisu uradili trazim pare. Da li sam napravio sam gresku sto nisam insistirao na povracaju novca, ali u tom trenutku mi se cinilo razumnim da odnese na popravku???? I sto mi koji ku..c nije odma to ponudio, nego me smara posle svake gitare, to je normalno, ko jos gitaru pomera gore dole, u toku svirke se ne pomera u cemu je onda problem?![]()
Zaje*o si se gadno. Sledeci put poslusaj savet. Ako ne znas, ne radi nista na svoju ruku. Bolje da si zamolio nekoga ko se razume da podje sa tobom kao sto se npr Velimirovic ponudio (da je iz Beograda).
Jedino sto bih ti preporucio u ovom trenutku, a ni to ne znam koliko ce biti efektno, jeste da kad odes po gitaru, kazes da je ne zelis nazad, posto su je oni popravljali kod neovlascenog servisera. Trazi pare nazad i kupi negde drugde, makar i u NSu (tu ce ti Velimirovic mozda i pomoci ako ga lepo zamolis), i to sve samo ako jos uvek imas racun i garanciju kad sebe. Ako nemas...
Mnooooooooooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!MitkeLAP wrote:Brate ja sam se zajebao do jaja!!!!
Zan nije,ali posto je radnja ponudila njega,gleda se kao da jeste,tako da i dalje ima pravo na reklamaciju.To je poslednje na sta je imao da se izvlaci,ako budes nezadovoljan,insistiraj na povracaju novca i tacka.Milanares wrote:koji bedak brate, pa ne da nisi trebao da pristanes na to nego.....
jel imas fiskalni sa tim i tim datumom? koji je rok reklamacije?
pa vracas kupljenu robu, stiti te zakon o zastiti potrosaca clan taj i taj, br. tel. trzisnog inspektora taj i taj, ti njima nazad kupljenu gitaru i fiskalni racuncic, oni tebi da potpises NI-obrazac, pare nazad i zdravo-zdravo, covece, bez da trepnes to je tvoje ustavom i zakonom zagarantovano pravo!!!
jel JeanJean ovlasceni serviser Shectera? NIje! Dakle, kad dobijes gitaru nazad nemas nikakvo pravo reklamacije jer je trece lice prckalo nesto....![]()
Jao, ova danasnja deca ..... ts,ts,ts
KAKO JBT?nesh_s wrote:Slececa stvar, novi sistem montiranja zica na Edge III, kuglice se ne seku , nego se zica sa sve kuglicom nabije u tremolo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest