Vrat se pomera...ili ne!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
eg303

Re: Vrat se pomera...ili ne!!!

Post by eg303 » 27 Dec 2011, 13:14

MitkeLAP wrote: Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.
Bilo koji tvoj sledeći odgovor koji ne počinje ovako:
Zamenili su mi gitaru i sada je sve OK.
je nevažeći...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 27 Dec 2011, 13:16

E, sad nisam znao da ima i u mitrosu, to mi je velika greska, jer je mitros keva, kada god sam bio uvek su gotivni, dobro skoro uvek, ali su uglavnom i vise nego ok.
Mi se malo zezamo, nema u mitrosu sekter, zapravo nema izbora, ima MOZDA 5 sekter gitara u radnji, a to su metalskije gitare. :)

srecno sa menjanjem :ziveli:

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 27 Dec 2011, 17:07

eg303 wrote:
MitkeLAP wrote: Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.
Bilo koji tvoj sledeći odgovor koji ne počinje ovako:
Zamenili su mi gitaru i sada je sve OK.
je nevažeći...
Haha pazi sad ovo. :ziveli:
Sve gitare koje sam probao su imale isti problem tj svih 5 koje sam probao, i onda sam rekao prodavcu da li je ovako na svim gitarama koje nisu sehter on je rekao da ne zna,znaci da druge nemaju taj problem, od zemene nista. I ja mu kazem da onda raskidamo ugovor, a on se izgubi na neko vreme i vrati i kaze mi da ce gitaru da nosi kod majstora nekog žena ili šena ili tako nesto. I na tome je ostalo, sad cekam da mi jeve sta su uradili. Cekam dva dana i zovem, ako mi nisu uradili trazim pare. Da li sam napravio sam gresku sto nisam insistirao na povracaju novca, ali u tom trenutku mi se cinilo razumnim da odnese na popravku???? I sto mi koji ku..c nije odma to ponudio, nego me smara posle svake gitare, to je normalno, ko jos gitaru pomera gore dole, u toku svirke se ne pomera u cemu je onda problem?

Milanares

Post by Milanares » 27 Dec 2011, 17:28

koji bedak brate, pa ne da nisi trebao da pristanes na to nego.....
jel imas fiskalni sa tim i tim datumom? koji je rok reklamacije?
pa vracas kupljenu robu, stiti te zakon o zastiti potrosaca clan taj i taj, br. tel. trzisnog inspektora taj i taj, ti njima nazad kupljenu gitaru i fiskalni racuncic, oni tebi da potpises NI-obrazac, pare nazad i zdravo-zdravo, covece, bez da trepnes to je tvoje ustavom i zakonom zagarantovano pravo!!!
jel JeanJean ovlasceni serviser Shectera? NIje! Dakle, kad dobijes gitaru nazad nemas nikakvo pravo reklamacije jer je trece lice prckalo nesto.... ::ranting::
Jao, ova danasnja deca ..... ts,ts,ts

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 27 Dec 2011, 17:36

Milanares wrote:koji bedak brate, pa ne da nisi trebao da pristanes na to nego.....
pa vracas kupljenu robu, stiti te zakon o zastiti potrosaca clan taj i taj, br. tel. trzisnog inspektora taj i taj, ti njima nazad kupljenu gitaru i fiskalni racuncic, oni tebi da potpises NI-obrazac, pare nazad i zdravo-zdravo, covece, bez da trepnes to je tvoje ustavom i zakonom zagarantovano pravo!!!
jel JeanJean ovlasceni serviser Shectera? NIje! Dakle, kad dobijes gitaru nazad nemas nikakvo pravo reklamacije jer je trece lice prckalo nesto.... ::ranting::
Napravio sam gresku ali verovali ili ne ja nisam dete, ali sam skroz neiskusan po tom pitanju. Trazim broj od ovih iz te zastite ako neko moze neka mi pomogne.

bancika

Post by bancika » 27 Dec 2011, 17:41

u krajnjem slucaju mozes da usavrsis tehniku da koristis to kao feature, ne bug. Labav vrat radi otprilike kao tremolo :)
Salu na stranu, to je skroz bez veze...jbg, da si znao da probas pre kupovine
Ako popravke sa srafljenjem ne pomognu, mozes da zalepis vrat i resis ga za sva vremena. Jbg, vise neces moci da skidas ali ce biti solidno i imace mozda bolji sustain. Blackmore je to radio svojim stratovima.
Last edited by bancika on 27 Dec 2011, 17:42, edited 1 time in total.

Milanares

Post by Milanares » 27 Dec 2011, 17:42

Ma gotovo sad, ne vredi ti da ih zoves, samo se nadaj da ce Jean da opravi to kako valja i obavezno uzmi njegove kontakt podatke za nedajboze buduce intervencije. Jedino njegova garancija (rec) ti sada vredi sto se toga tice.
Msm ti ces verovatno gitaru dobiti u ispravnom stanju i sve to, al brate nije to vise nova gitara, a ti si hteo novu gitaru da kupis...

SonicX

Post by SonicX » 27 Dec 2011, 17:43

MitkeLAP wrote:Haha pazi sad ovo. :ziveli:
Sve gitare koje sam probao su imale isti problem tj svih 5 koje sam probao, i onda sam rekao prodavcu da li je ovako na svim gitarama koje nisu sehter on je rekao da ne zna,znaci da druge nemaju taj problem, od zemene nista. I ja mu kazem da onda raskidamo ugovor, a on se izgubi na neko vreme i vrati i kaze mi da ce gitaru da nosi kod majstora nekog žena ili šena ili tako nesto. I na tome je ostalo, sad cekam da mi jeve sta su uradili. Cekam dva dana i zovem, ako mi nisu uradili trazim pare. Da li sam napravio sam gresku sto nisam insistirao na povracaju novca, ali u tom trenutku mi se cinilo razumnim da odnese na popravku???? I sto mi koji ku..c nije odma to ponudio, nego me smara posle svake gitare, to je normalno, ko jos gitaru pomera gore dole, u toku svirke se ne pomera u cemu je onda problem?
:grummel_2:
Zaje*o si se gadno. Sledeci put poslusaj savet. Ako ne znas, ne radi nista na svoju ruku. Bolje da si zamolio nekoga ko se razume da podje sa tobom kao sto se npr Velimirovic ponudio (da je iz Beograda).
Jedino sto bih ti preporucio u ovom trenutku, a ni to ne znam koliko ce biti efektno, jeste da kad odes po gitaru, kazes da je ne zelis nazad, posto su je oni popravljali kod neovlascenog servisera. Trazi pare nazad i kupi negde drugde, makar i u NSu (tu ce ti Velimirovic mozda i pomoci ako ga lepo zamolis :D ), i to sve samo ako jos uvek imas racun i garanciju kad sebe. Ako nemas...

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 27 Dec 2011, 17:49

SonicX wrote:
MitkeLAP wrote:Haha pazi sad ovo. :ziveli:
:grummel_2:
Zaje*o si se gadno. Sledeci put poslusaj savet. Ako ne znas, ne radi nista na svoju ruku. Bolje da si zamolio nekoga ko se razume da podje sa tobom kao sto se npr Velimirovic ponudio (da je iz Beograda).
Jedino sto bih ti preporucio u ovom trenutku, a ni to ne znam koliko ce biti efektno, jeste da kad odes po gitaru, kazes da je ne zelis nazad, posto su je oni popravljali kod neovlascenog servisera. Trazi pare nazad i kupi negde drugde, makar i u NSu (tu ce ti Velimirovic mozda i pomoci ako ga lepo zamolis :D ), i to sve samo ako jos uvek imas racun i garanciju kad sebe. Ako nemas...
Imam papir na kome pise da treba da podignem gitaru kod kao neki revers, sve ostalo je kod njih. Brate ja sam se zajebao do jaja!!!! Sad ih zovem

eg303

Post by eg303 » 27 Dec 2011, 17:52

У свему овоме најбоље је то што си ово обзнанио и тако направио сјајну препоруку за ту радњу, ја тамо нећу ни трзавицу да купим а некмоли жице. То јесте јајарење али није ни крај света. Може бит да ће тај Жен Шен да одради посао како ваља, раде то мајстори, али ће ти неко време сигурно бити све бљакаво у вези те гитаре ал' јебага, овде не мораш да тражиш њесра, оно те само нађе и кад најмање очекујеш. Имаш телефон тржишне инспекције (мрзело ме да гуглам), окрени и испричај причу, даће ти неки савет...
П.С. Немој да лепиш тај врат, неко је препоручио, мислим да то свакако није решење.

SonicX

Post by SonicX » 27 Dec 2011, 17:56

MitkeLAP wrote:Brate ja sam se zajebao do jaja!!!!
Mnooooooooooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Haralampije

Post by Haralampije » 27 Dec 2011, 18:00

Milanares wrote:koji bedak brate, pa ne da nisi trebao da pristanes na to nego.....
Zan nije,ali posto je radnja ponudila njega,gleda se kao da jeste,tako da i dalje ima pravo na reklamaciju.To je poslednje na sta je imao da se izvlaci,ako budes nezadovoljan,insistiraj na povracaju novca i tacka.
Na tome ne bi trebali da prave frku jer ni njima nije u interesu.Za sve postoje pravila,garantni list i racun imas,sve je cisto,radnji si se obratio.Pravila su jasna,za sve u garantnom roku je obaveza prodavca,ako je proizvod felerican,pokusace se popravka,ako je to nemoguce,proizvod ce se zameniti drugim ili slicnim u istom cenovnom rangu ili se trazi povracaj novca.Imaju i one fore,ukoliko vam uredjaj ne odgovara,vratite ga posle 40 dana i te fore.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 27 Dec 2011, 18:17

Ovako sad sam ih u buntu zvao da im kažem svašta, i tražio baš tog prodavca zovu ga Džo, i rekli da nazovem za 10 min. Necu zvati, cekam da vidim sta ce uraditi majstor, greska nije u MMC-u nego u šehter gitari, tj konkretno ove strat gitare, jer sam u radnji probao i v1 i v2 tj ove sa singlom i hambakerima. Garancija ce mi važiti i posle operacije od starne majstora, prosto mora, jer su mi oni to ponudili, kako rece neko gore. Muka mi je sto sam kupio novu gitaru i sada mi se gadi sve oko nje, ali kao sto rece procice me. Pored svega moram da kažem da mi se gitara svidja kako zvuci ali da sam odma izvalio grešku, ne bi kupio nikada. Garatni list je kod njih, greskom sam zaboravio u kutiji kada sam je vracao, ali zbog toga me nece smarati, jer imam ovaj revers list, a i nisu valjda bas toliki debili. :D
Inace, face ste svi, da sam znao da forumu mogu biti ovoliko konstruktivni, odavno bih ga poceo koristiti. Vise necu da vam se cepm, obecavam :facepalm: :D :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 27 Dec 2011, 20:01

Iskreno mi je zao zbog ovoga sto je zadesilo coveka... ali moram pitam nesto sto nije vezano za temu.
nesh_s wrote:Slececa stvar, novi sistem montiranja zica na Edge III, kuglice se ne seku , nego se zica sa sve kuglicom nabije u tremolo :metal:
KAKO JBT? :shock: :lol:

bancika

Post by bancika » 27 Dec 2011, 20:09

tako je i kod mene na Edge Pro i na Schaller Floyd...zr nije isto na svim flojdovima? :) Jednostavno odsrafis one locking block-ove dovoljno da prodje ona "kuglica"
Image

Post Reply