sta je ovde hevi i moc? razgovetno mozda jeste,sta sto svira sedmozicanu stimovanu u A?MUzzY wrote:Nisam preveliki fan, al' na konto hevi&mocn&razgovetno ovo je ton:
ovo je hevi i moc
[youtube]dwZuFexTy0k&feature=related[/youtube]
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sta je ovde hevi i moc? razgovetno mozda jeste,sta sto svira sedmozicanu stimovanu u A?MUzzY wrote:Nisam preveliki fan, al' na konto hevi&mocn&razgovetno ovo je ton:
Hm, ne bih da vređam ton, ne kažem uopšte da nije dobar. Ali, po meni, ogroman deo onog što MUzzY ovde tumači kao moć dolazi od toga da su tu dva snimka gitare, međusobno jako odaljena u stereo slici. Jedan skroz levo drugi skroz desno.. to, plus nizak štim, i eto.. Tako da onda govorimo o dva tona?Born_Dead wrote:sta je ovde hevi i moc? razgovetno mozda jeste,sta sto svira sedmozicanu stimovanu u A?MUzzY wrote:Nisam preveliki fan, al' na konto hevi&mocn&razgovetno ovo je ton:
To je mocan rif.Born_Dead wrote:sta je ovde hevi i moc? razgovetno mozda jeste,sta sto svira sedmozicanu stimovanu u A?MUzzY wrote:Nisam preveliki fan, al' na konto hevi&mocn&razgovetno ovo je ton:
ovo je hevi i moc
[youtube]dwZuFexTy0k&feature=related[/youtube]
Naravno da nizak stim pomaze i naravno da se u studiskom snimku velicina postize na nekoliko nacina al' kad vec kacimo studiske snimke, reko' da pojasnim sta je dobar ton.komil wrote:Hm, ne bih da vređam ton, ne kažem uopšte da nije dobar. Ali, po meni, ogroman deo onog što MUzzY ovde tumači kao moć dolazi od toga da su tu dva snimka gitare, međusobno jako odaljena u stereo slici. Jedan skroz levo drugi skroz desno.. to, plus nizak štim, i eto.. Tako da onda govorimo o dva tona?Born_Dead wrote:sta je ovde hevi i moc? razgovetno mozda jeste,sta sto svira sedmozicanu stimovanu u A?MUzzY wrote:Nisam preveliki fan, al' na konto hevi&mocn&razgovetno ovo je ton:
zbog dva pojačala?
Čak mi jedna od te dve gitara zvuči vrlo vrlo čisto (što verujem da je ideja da bude "razgovetnost"). Verujem da bi na mono uređaju ovo isto zvučalo primetno "tanje".
+1Mrav wrote:Evo ako treba za jedno da se izjasnim to bi bilo pojačalo. Yamaha pacifica u lampaškog marshall-a je bolja od Američkog fendera u mali tranzistorac ako je ton u pitanju, nema dalje.
bitno je da ti imas pojma i da nas izvodis na pravi putMilanares wrote:...uf,uf, dobar ton....dzuganje po sedam zica u spustanim stimovima, glava levo glava desno, strogi al raspilavljeni nu metal, pa onda metal'ka u zatvoru, osudjenici seku vene, hetfildova desnica, testosteron curi niz crne dzepare, gitara visi do kolena, kamera se trese, ma i modna pista i grammy bina se tresu od dobrog tona ...
ako ste uzrasta 12-18: nemate pojma. ako ste uzrasta 18+ onda jednostavno Nemate Pojma.
a najslabija karika u lancu je neukus.
edit: za helmeta svaki respekt
nisam u tom fazonu,bas mrzim to,ja sam vise za f.u.r.(friendship unity respect),ne pljujem ja tebe,samo nikada ne mogu da shvatim tipove kao ti...jednostavno. a to za misice ne znam sta hoces da kazes ,nije ni bitno. Inace sta ocekujes od u temi kada lik koji preferira metal punk ?Milanares wrote:simpaticno. i Ice T bese, tako? anti cop prznjava iako je BC bio samo privremeni projekat, na bash full time band kao Biohazard recimo, ali ta prica, "iznesimo HC pokret na misice kroz 90te, po svaku cenu", bilo je tih kaseta kod mene jedno vreme, secam se.
inace, Mrtvorodjenche, necemo ovu plemenitu temu pretvoriti u medjusobni spitfest, oprashta ti za spomenute fekalije.
cool ti je stav, ono, bash si tough guy.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest