Squier bullet strat!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

nodi

Re: Squier bullet strat!

Post by nodi » 22 Aug 2012, 21:23

Blago tebi kad ti za prvu gitaru imas te kombinacije i finansije.

Haralampije

Post by Haralampije » 22 Aug 2012, 21:34

ma nije do cene,nego do sirovog drveta.i njegovog kvaliteta i klase.

PapaHet

Post by PapaHet » 22 Aug 2012, 21:36

Haralampije wrote:ma nije do cene,nego do sirovog drveta.i njegovog kvaliteta i klase.
a ako na to mislis, ne sekiraj se....susice se to kod mene na promaji tamo do leta! ;) :D

nodi

Post by nodi » 22 Aug 2012, 21:37

:O.o: :shock:

Haralampije

Post by Haralampije » 22 Aug 2012, 21:39

PapaHet wrote:
Haralampije wrote:ma nije do cene,nego do sirovog drveta.i njegovog kvaliteta i klase.
a ako na to mislis, ne sekiraj se....susice se to kod mene na promaji tamo do leta! ;) :D
ali do leta 2032. :D

PapaHet

Post by PapaHet » 22 Aug 2012, 21:56

Haralampije wrote:
PapaHet wrote:
ali do leta 2032. :D

ahahahahaha....pa tako nesto... :D

Aleksej79ns

Post by Aleksej79ns » 30 Aug 2012, 09:18

Imam Squer Bullet Strat, i prilicno sam zadovoljan tom gitarom, s obzirom na to da sam je kupio za 50-60 evra... :) Mada ljudi tvrde da je to krsh, meni ona ekstra radi posao. Civije zaista dobro drze stim, mada ja ne koristim bas tremolo skoro nikad ali bendujem za sve pare... Prezadovoljan sam oblikom, kako mi lezi u ruci, dakle mehanicki je skroz OK. Zvuk (magneti) onako, meni su OK, ali verujem da nisu za bilo kakvu profi upotrebu...

Ali sto se tice ulaganja u modifikovanje, mislim da niposto ne treba vece pare bacati na nju. OK sve sto moze da uradis za malo para i SAM da ne placas majstora. Npr. promenis pragove, potenciometar, napravis novi nut od kosti ili bronze, promenis masku, napravis masivniji blok i sl. Ali sve vise od toga ne.

Dobra stvar je ako nesto i zajebes nisi bacio mnogo para... :D Ja recimo kontam da menjam kod mene pragove sam, pa ako i sjeb... vrat ostatak delova prodam i opet nisam bacio mnogo para, a naucio sam nesto.

Ali menjati magnete i tako to, bolje ne. Nepotrebno...

Ako hoces nesto bolje, kupis Classic Vibe, jbg, svi je hvale.

dinke93

Post by dinke93 » 05 Oct 2012, 20:23

Ja sam prosle godine uzeo Bullet Strat u mitrosu za 9500 ili tako nesto i jedino sto je bilo djubre na njoj sto se dalo primetiti su bile zice koje sam sledece nedelje zamenio elixirkama koje mi i dan danas sluze :D Ja original fenderice nikada u zivotu nisam drzao, jedino sto sam drzao u ruci je moja squier i od ortaka epiphone tradicional black nesto nzm :D sto se tice elektricnih gitara, tako da ne mogu da poredim sa drugim gitarama... xD

Post Reply