Toplo ti preporučujem Digitech RP500, mislim da bi te u svakom slučaju zadovoljio.Mickey93 wrote:Sad sam totalno rastrojen na obe strane, ne znam sto mi je ciniti. Ustedecu jos malo para pa cu videti, ali sve vreme me privlaci boss gt 8, ali opet sa druge strane pedalboard - imam ono sto mi je najpotrebnije i dosta kvalitetno... xD
Imam desetak pedalica, Dunlop Hendrix vah, dva cevna pojačala... pre 2 godine nekako mi je zapalo u ruke, nenadno i povoljno RP500, igrao sam se s njim, ukapirao ga i u jednoj velikoj trampi ustupio....Ostao mi je utisak da se radi o zahvalnoj i konfornoj pedali, s toga sam krenuo u potragu za nepravedno odbačenim procesorom i pre neki dan,preko KP, dodao svom arsenalu ponovo Digitech RP500 koji je unapređen s looperom, kao nov, nekorišćen itd...180 evra plaćen.
Zvuk preko pojačala je odličan, naravno da skidam njegove amp i cabinet simulacije, skidam noise gate i eq. zato što želim da zvuk što više približim analogiji koju već imam preko svojih pedala...
100 memorija je sasvim dovoljno da spakuješ sopstvene boje i da ostaviš ono što je Digitech memorisao kao sređene, pošto imam već iskustva sa tim, plan je da za svaku svoju gitaru sredim po 3-4 farbe, da nekoliko memorija spremim za eventualno kopčanje direktno u razglas a da ostalih 70-tak bude za zezanje preko slušalica ili na compu....
Tvrdim da bi u tvom slučaju ovakva mašina završila 120% tvojih očekivanja, ima za svačiji ukus, što se tiče kvaliteta izrade i izdržljivosti ovaj procesor spada u sam vrh, Mislim da je najbolji Digitech proizvod do danas.
Efekti tipa Wah, Comp, Dist su realistični, FX efekti jesu još bolji, možda je situacija klimava u prostornim efektima, delay and rev, ali moje uho je naviknuto na spring reverb tako da je možda glupo da tražim dlaku u jajetu.
Neko je pomenuo neumitni pad cena takvim uređajima...pa, šta? U narednih nekoliko godina cena očuvanog RP500 pašće npr. na 120 evra, znači za čitavih 60 u odnosu na ono što sam ja platio...
...da li da patim zbog toga? .... a da li mogu sebi da priuštim sve one efekte koje RP500 nudi?!
Pa samo jedna pristojna loop pedala ne može da se nađe bez 100 evrića...
Na koji stejdž svu svoju analogiju mogu da iznesem, povežem i zasviram?! I da li mogu u svakoj prilici u sopstvenoj kući da ubijam oko sebe na 100dB+....?!

...